• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آیفون 4s سفید 64 گیگ آنلاک فکتوری در حد اکبند

narij

Registered User
لایک‌ها
3
اقا قیمتت خوبه اگر کسی نخرید من ۱۷۰۰۰۰۰ هستم .

خیلی چاکرتم داداش اما خدا شاهده این قیمت اصلا برام نمیصرفه و نگه میدارمش.الان با این دوست همشهریمون برای فردا قرار هست حضوری دیدار کنیم که یه تخفیف جزیی خواستن حدود 10 20 تومان.اما کمتر والا برای منم ضرره.گوشی بی نهایت تمیزه و نرم افزارهای بلوتوث ایربلو و سلست و pwntunes هم به صورت اورجینال خریداری شده براش.ضمنا یه بامپر فلزی calve هم دارم کادو میدم به خریدار که هدیه نا قابلی هست...

narij

Registered User
لایک‌ها
3
حضوری نهران خریدارم

متاسفانه کسی رو تهران ندارم دوست من.اما تمام ضمینه های اعتماد سازی فراهم است دوست من.خیلی ها اینجا من رو میشناسند و من ادمین یکی از سایت های اپل بزرگ فارسی هستم.سایتم apple-ios.ir هست و اصلا مشکلی بابت اعتماد سازی نداشته باشید...

ser ahmad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش ببخشین میدونم جاش اینجا نیست من یه ایفون 4 16 گیگ دارم که با گیوی انلاک شده (وخیلی خوب هم انتن میده) حالا میخوام بفروشم چند بدم با توجه به گرانی های سرسام اور گوشی قیمت خیلی خوبی دادم ؟؟؟ضمنا" بسیار تمیز و بدون حتی یک خط یا خش هستش........ببخشین وقتتون رو میگیرم....

narij

Registered User
لایک‌ها
3
داداش ببخشین میدونم جاش اینجا نیست من یه ایفون 4 16 گیگ دارم که با گیوی انلاک شده (وخیلی خوب هم انتن میده) حالا میخوام بفروشم چند بدم با توجه به گرانی های سرسام اور گوشی قیمت خیلی خوبی دادم ؟؟؟ضمنا" بسیار تمیز و بدون حتی یک خط یا خش هستش........ببخشین وقتتون رو میگیرم....

خواهش میکنم داداش گلم.وظیفه من اطلاع رسانی هست و فرق نمیکنه کجا باشه.والا به نظر من حدود 800 بدی منصفانه هست.به هیچ عنوان کمتر نده.آنلاکش حدود 1 میلیون خرید و فروش میشه که همیشه لاک 100 150 تومان پایین تر از آنلاک فکتوری قیمت داره.ه امر و فرمایش دیگری بود در خدمتم دوست من...

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183
سیلام امانم رشت شنیم چاکر همشهری

narij

Registered User
لایک‌ها
3
تی جان قربان بلامیسر.چاکر همه همشهر های گل هستیم مخصوصا آقا مهدی...

ARIYAN0000

Registered User
لایک‌ها
162
edited..........

Sent from my iPhone 4S

Last edited:

narij

Registered User
لایک‌ها
3
آپدیت امروز!
ضمنا ممنون از همکاری دوستان بابت آپ:دی

DezBusiness

Registered User
لایک‌ها
13
64 گیگ کمترین جا 2200 شده .... کار نداریم تا 2300 و 2700 هم رفته! :دی

5 که خیلی بیشتر رفته بالا! به قیمت های جدید نگاه بنداز شاید از فروش منصرف شدی :دی

trouy

Registered User
لایک‌ها
12

narij

Registered User
لایک‌ها
3
64 گیگ کمترین جا 2200 شده .... کار نداریم تا 2300 و 2700 هم رفته! :دی

5 که خیلی بیشتر رفته بالا! به قیمت های جدید نگاه بنداز شاید از فروش منصرف شدی :دی
الان قصد خرید آیفون ندارم متاسفانه برام یه مشکل مالی پیش اومده جدیدا برای اون دارم میفروشم.ممنون دوست محترم!
دوست من این سایتی که شما زدید اصلا قیمتاش آپدیت نیست.امروز پایتخت فروشگاه الماس کمترین قیمت رو میداد که 2200 بود.عیاران هم که گرون فروش ترین فروشگاه هست 2550 میداد.قیمت بازار مد نظر همه هست وگرنه الان من هم توی سایت خودم که یکی از مرجع های اپل فارسی هست میزنم آیفون 4s 64 گیگ 10 میلیون تومان!طبیعی هست که با این کار خودم رو زیر سوال میبرم و کسی باور نمیکنه
ضمنا توی رشت و دیگر شهرستان ها قیمت تا 2700 هم شنیدم متاسفانه:|به هرحال ممنون بابت آپدیت
قیمت اخر رو واسم پ . خ کنید بی زحمت

پیغام خصوصی شد قربان...

hosseinhajian

Registered User
لایک‌ها
159
اگه امکان واریز بعد از ارسال براتون وجود داره به قیمت پایه خریدار هستم

narij

Registered User
لایک‌ها
3
اگه امکان واریز بعد از ارسال براتون وجود داره به قیمت پایه خریدار هستم

قابلت رو نداره دوست من اما متاسفانه برای من همچین چیزی امکان پذیر نیست،چون اگه یه تحقیق کنید میبینید جایگاه من کجاست و میتونید راحت اعتماد کنید...در هر صورت من در خدمتت هستم دوست عزیزم...

گوشی در انجمن تخصصی محصولات اپل فروخته شد.

ممنون از همه عزیزان

تاپیک لطفا بسته شود...

Last edited:
بالا