ماه اول گارانتی بی چونو چرای تعویض دارن !
آیفون بخر ! بکوبون به دیوار !! ببر یک نوشو بگیر !!
imei گوشی رو توی سایت اپل چک کن . ببین گارانتی از کی شروع شده ! تا یک ماه گارانتی تعویض بی چونو چرا دارن ! بعد یک ماه دیگه آب و ضربه اینجور چیزا جزو گارانتی نیست !بابت این سرویس اطلاعات بیشتر داری جناب؟ آخه توی آب افتاده دیگه گارانتی کسی تحویل نمیگیره که حتی بین الملل
آیفون بخر ! بکوبون به دیوار !! ببر یک نوشو بگیر !!
این چیزی که شما میگی 1 درصدم با منطق جور در نمیاد
منطقیهداداش به من میگی تا دوشنبه تعمیرگاهه از اینور میای دنبال مشتری هستی
جریان چیه؟شفاف سازی کن...
من بهش میگم تعمیرکار اشنا دارم حرفه ای پسر خالمه 20 ساله کار تعمیر میکنه بیار برات درستش کنم مجانی البته اگه قطعه نخواد قبول نمیکنه
اصلا همچینم گوشی وجود خارجی داره؟یا اومدی کلاس بزاری بگی....
راست و دروغش رو نمي دونم
اما منم شنيده بودم كه تو دبي يه كارانتي براي همه كوشي هاي سامسونك ( شك دارم ! ) وجود داره كه تا 1 ماه اكر ناراضي بودي , هزينه كوشي رو ميدن و اونو تحويل ميكيرن
این چیزی که شما میگی با این چیزی که دوستمون گفتن خیلی فرق داره ایشون میگن بزن گوشی رو بترکون بعد برو یه نو بگیر.
اگه ایجور باشه که کمپانی رقیب 1000 نفرو اجیر میکنه برن هرچی آیفون تو انبارای اپل هستو هی بگیرن داغون کنن بعد برن یه نو بگیرن:wacko:
اراد جون ,اينى که دوستمون ميگه گارانتى معمولى نيست,شما وقتى گوشى رو ميخرى ميتونى بيمه هم کنى که هزينه جدا داره, بعد ديگه هرچى بشه نو بهت ميدن, يکى از اشناهاى ما از امريکا ايفون خودش رو اورد ايران داد به يکى از دوستان رفت اونجا گفت دزديدن نوش رو گرفت,
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk 2
داداش به من میگی تا دوشنبه تعمیرگاهه از اینور میای دنبال مشتری هستی
جریان چیه؟شفاف سازی کن...
من بهش میگم تعمیرکار اشنا دارم حرفه ای پسر خالمه 20 ساله کار تعمیر میکنه بیار برات درستش کنم مجانی البته اگه قطعه نخواد قبول نمیکنه
اصلا همچینم گوشی وجود خارجی داره؟یا اومدی کلاس بزاری بگی....
مرسی فربد از اینکه روشن کردی.
من تا حالا فکر میکردم بیمه هم درصدی رو به عنوان فرانشیز کم میکنه ولی اینجوری که 100 درصدو تقبل کنه خیلی عالیه.یوزر با خیال راحت از دیوایسش استفاده میکنه.