• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آیفون 5 اس معیوب. (افتاده توی آب دیگه روشن نشد).

amir.aghayi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
157
داداش استارتر گوشيو انداخته تو آب كه شامل حال گارانتي نميشه

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
ماه اول گارانتی بی چونو چرای تعویض دارن !
آیفون بخر ! بکوبون به دیوار !! ببر یک نوشو بگیر !!

amir.aghayi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
157
بابت این سرویس اطلاعات بیشتر داری جناب؟ آخه توی آب افتاده دیگه گارانتی کسی تحویل نمیگیره که :( حتی بین الملل
imei گوشی رو توی سایت اپل چک کن . ببین گارانتی از کی شروع شده ! تا یک ماه گارانتی تعویض بی چونو چرا دارن ! بعد یک ماه دیگه آب و ضربه اینجور چیزا جزو گارانتی نیست !

mk4_syrex

Registered User
لایک‌ها
102
gheymate akhar ?
alan gushi ro bordi daste tamir kar chizish salem munde?
chon tamir kar jamaat aksaran agar hata az gushi sar dar nayaran ghabul mikonan va hamun kari ke tuye wc anjam midan ruye gushi anjam midan
va bad agar betunan 4 ta ghate bedard bokhresh ro ham barmidaran va tahvile shoma midan
yani dige tori ke khode stiv jabs khoda biyamors ham nemitune hata negash kone che berese bekhad tamiresh kone

hossein77

Registered User
لایک‌ها
8

vahid200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
68
داداش به من میگی تا دوشنبه تعمیرگاهه از اینور میای دنبال مشتری هستی
جریان چیه؟شفاف سازی کن...
من بهش میگم تعمیرکار اشنا دارم حرفه ای پسر خالمه 20 ساله کار تعمیر میکنه بیار برات درستش کنم مجانی البته اگه قطعه نخواد قبول نمیکنه:(
اصلا همچینم گوشی وجود خارجی داره؟یا اومدی کلاس بزاری بگی....:D

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
این چیزی که شما میگی 1 درصدم با منطق جور در نمیاد

راست و دروغش رو نمي دونم
اما منم شنيده بودم كه تو دبي يه كارانتي براي همه كوشي هاي سامسونك ( شك دارم ! ) وجود داره كه تا 1 ماه اكر ناراضي بودي , هزينه كوشي رو ميدن و اونو تحويل ميكيرن :confused:

saeid.i

Registered User
لایک‌ها
94
من بهش میگم تعمیرکار اشنا دارم حرفه ای پسر خالمه 20 ساله کار تعمیر میکنه بیار برات درستش کنم مجانی البته اگه قطعه نخواد قبول نمیکنه:(
منطقیه

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354
راست و دروغش رو نمي دونم
اما منم شنيده بودم كه تو دبي يه كارانتي براي همه كوشي هاي سامسونك ( شك دارم ! ) وجود داره كه تا 1 ماه اكر ناراضي بودي , هزينه كوشي رو ميدن و اونو تحويل ميكيرن :confused:

این چیزی که شما میگی با این چیزی که دوستمون گفتن خیلی فرق داره ایشون میگن بزن گوشی رو بترکون بعد برو یه نو بگیر.
اگه ایجور باشه که کمپانی رقیب 1000 نفرو اجیر میکنه برن هرچی آیفون تو انبارای اپل هستو هی بگیرن داغون کنن بعد برن یه نو بگیرن:wacko:

farbod_zf

Registered User
لایک‌ها
213
این چیزی که شما میگی با این چیزی که دوستمون گفتن خیلی فرق داره ایشون میگن بزن گوشی رو بترکون بعد برو یه نو بگیر.
اگه ایجور باشه که کمپانی رقیب 1000 نفرو اجیر میکنه برن هرچی آیفون تو انبارای اپل هستو هی بگیرن داغون کنن بعد برن یه نو بگیرن:wacko:

اراد جون ,اينى که دوستمون ميگه گارانتى معمولى نيست,شما وقتى گوشى رو ميخرى ميتونى بيمه هم کنى که هزينه جدا داره, بعد ديگه هرچى بشه نو بهت ميدن, يکى از اشناهاى ما از امريکا ايفون خودش رو اورد ايران داد به يکى از دوستان رفت اونجا گفت دزديدن نوش رو گرفت,

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk 2

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354
اراد جون ,اينى که دوستمون ميگه گارانتى معمولى نيست,شما وقتى گوشى رو ميخرى ميتونى بيمه هم کنى که هزينه جدا داره, بعد ديگه هرچى بشه نو بهت ميدن, يکى از اشناهاى ما از امريکا ايفون خودش رو اورد ايران داد به يکى از دوستان رفت اونجا گفت دزديدن نوش رو گرفت,

مرسی فربد از اینکه روشن کردی.
من تا حالا فکر میکردم بیمه هم درصدی رو به عنوان فرانشیز کم میکنه ولی اینجوری که 100 درصدو تقبل کنه خیلی عالیه.یوزر با خیال راحت از دیوایسش استفاده میکنه.

soldier-of-iran

Registered User
لایک‌ها
4

سلام داداش
انصافا دروغ نگفتم دوربین خوب ندارم مگر نه از جعبه و متعلقاتش عکس میگذاشتم.
بعدشم من که صادقانه گفتم دنبال اینم بدونم اگه درست نشه چقدر می ارزه.
مگر نه خب مغزم تعطیل نیست که گوشی که سالم میشه رو بدم بره. واسه همین گفتم تحویلش که گرفتم باهاتون هماهنگ می کنم بریم پیش آشنای شما (آخه تعمیرکاره گفت بعیده بتونه درستش کنه)

farbod_zf

Registered User
لایک‌ها
213
مرسی فربد از اینکه روشن کردی.
من تا حالا فکر میکردم بیمه هم درصدی رو به عنوان فرانشیز کم میکنه ولی اینجوری که 100 درصدو تقبل کنه خیلی عالیه.یوزر با خیال راحت از دیوایسش استفاده میکنه.

البته راستش از فراشنيز و بقيه چيزاش خبر ندارم,فقط ميدونم محدود زمانى نداره اگه داشته باشه هم بالاى چند ماه هست و فقط 1بار يه گوشى نو ميدن,

بالا