• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آیفون iphone 4s 64 گارانتی مه تل سفید یا تعویض با 16 اس سفید

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
شما مگه زنبیل منو ندیدی بفرمائید تو صف عجب دی:

دوستان یک فروند آیفون 4 اس 64 گیگ پارت نامبر چین باکس بزرگ با گارانتی مه تل برای فروش موجوده

دستگاه بسیاررررر تمیزه فاقد هر گونه مشکل ظاهری و باطنی

مشاهده پیوست 135309مشاهده پیوست 135310
مشاهده پیوست 135324مشاهده پیوست 135325

عکس های بیشتر :

http://www.awp.ir/upload/uploads/1357639448.zip

تعویض فقط با گوشی های زیر :

4 اس آنلاک فکتوری 16 گیگ که روی 5.0.1 باشه در حد آک باشه و ال سی دیش زرد نباشه ( پارت نامبر های کانادا - چین - انگلیس - امریکا ) مالزی - سنگاپور و امارات نباشه

4 لاک 16 خوش قیمت

3جی 8 یا 16 گیگ در هر وضعیتی

2 جی در هر وضعیتی ( با وایرلس سالم )

یک پک کپیدیس تقدیم میشه ( شامل کیف - گارد سیلیکنی - محافظ ال سی دی ) + یک گارد دو تیکه بسیار شیک مخصوص 4 اس و یک قاب اورجینال کارتنی ( از جنس مرغوب ساخت کانادا ولی جعبشو گم کردم جنس خارجش از نوعی پلاستیک که حالت پاکن و عرق گیر داره لیز نیست برای خواهرم مسقیم از کانادا آوردند ) + برچسب ال سی دی که پشت روش هست و یک ست آک دیگه برای تعویض توسط خریدار

علت فروش :

1: 64 گیگ برام زیاده
2: از گارانتیش استفاده نمیکنم ( خودم تعمییر کار اپلم )
3 : بردم برای مصرف باتری به 5.1 ( البته shsh گرفتم و بعدا قابل دانگرید ) چون برای ریموت کردن سیستم مدار بسته شرکت نیاز به نصب برنامه خاصی دارم که جیلبریک لازم داره این مورد برام مشکل شده البته جیلبرکش گفتند تا 10 روز دیگه اوکی میشه ولی الان من الان نیاز شدید دارم به نصب برنامه مورد نظرم

قیمت پایه : 100 هزار تومان
حق انتخاب و فروش با بنده هست اگر پیشنهاد خوبینداشتم خارج از فروم میفروشم مشتری الان داره دنبال مشتری بهترم

با سپاس

sepehr5768

Registered User
لایک‌ها
56
سلام سیروس جان داداش خوبی؟قیمتت پایه ات خیلی عالیه !!!!!!انشاا... به بهترین قیمت ممکن بفروشی

lethal

Registered User
لایک‌ها
47
الان قيمت آيفونت چنده 100 هزار ؟

hosseinhajian

Registered User
لایک‌ها
159
اگه زمان پايان مزايده رو مشخص كني من ١٤٠٠ ميخوامش

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

hassantajdari

Registered User
لایک‌ها
2
iphone 4 s 16 دارم پارت نامبر امارات
زرد نیست ، سفیده
چقد سر میخاهین؟

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
iphone 4 s 16 دارم پارت نامبر امارات
زرد نیست ، سفیده
چقد سر میخاهین؟

امارات یکم سخته برام
متاسفانه با طرز فکر های غلط ایرانی ها موقع فروش پارت نامبر امارات خیلی به مشکل بر میخورم همین الانشم با بقیه پارت نامبر ها بین 20 تا 30 تفاوت قیمت داره زمان فروشش بیشتر از این مبلغ ها تو سرش میخوره
اما من خودم میگم امارات یکی از بهترین پارت نامبر هاست فقط مالزی و سنگاپور خرابی زیاد دیم حتی این رنگ ال سی دی که به آبی میزنه من تو 60 درصد دستگاهیی که دستم رسیده دیدم لااقل 15 تا آیفون امریکا دید اینجوری بودی ولی یه اماراتیم ندیدم چنین مشکلی توش باشه

حالا بازم قیمت مورد نظرت را پ خ کن

اگه زمان پايان مزايده رو مشخص كني من ١٤٠٠ ميخوامش

حالت مزایده نیست گفتم شاید خارج فروم معامله کردم

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

فک کن 100 بفروشه

بنده خدا قیمت پایه را گذاشته 100 حالا از ما انتظار انصاف داره

الان قيمت آيفونت چنده 100 هزار ؟

100 را گذاشتم واسه دوستان عزیزی که کم لطفی میکنند شاید جریان سنگ پایه قزوین بشه

باورتون نمیشه الان حتی چند تا پیغاک دارم طرف خواهش کرده 100 تا 200 بهش بفروشم

یدونه 3GS دارم و pm شد

پ خ شد

سلام سیروس جان داداش خوبی؟قیمتت پایه ات خیلی عالیه !!!!!!انشاا... به بهترین قیمت ممکن بفروشی
مخلصم عزیزم  بیشتر تو فکر تعویضم با 16 اس سفید
قیمت پایه خریدارم........

این یه موردش

Last edited:

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
یه 3gs سفید 32 و انلاک فکتوری موجوده، چه قدر سر می گیرید برای تعویض؟
سلام قربان از این طرفا PT نورانی کردید
اصلا قابل شمارو نداره
ولی خاطره بدی از 3gs دارم تا الان 3 تا لاشش رو دستم مونده تصمیم گرفتم دیگه این مدل را نه بخرم نه بفروشم نه تعمیر کنم و..........

با یه نفر در حال مذاکرم رو قیمت 1570 اوکی بشه فردا باید تاپیک خرید 16 اس را بزنم

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
سلام قربان از این طرفا PT نورانی کردید
اصلا قابل شمارو نداره
ولی خاطره بدی از 3gs دارم تا الان 3 تا لاشش رو دستم مونده تصمیم گرفتم دیگه این مدل را نه بخرم نه بفروشم نه تعمیر کنم و..........

با یه نفر در حال مذاکرم رو قیمت 1570 اوکی بشه فردا باید تاپیک خرید 16 اس را بزنم

خیلی ممنون لطف دارید شما ؛ والله من که از 3gs راضی هستم و بیشتر منتظر آیفون بعدی گفتم ببینم قیمت شما چه قدر هستم.

موفق باشید.

ARIYAN0000

Registered User
لایک‌ها
162
هر چند با \ارت نامبرت مشکل دارم ولی با ۳۲ آمریکا بزنی چقدر سر میگیری سیروس جان؟
راستی یه مورد از نظر سخت افزاری بگم:
من بنچ مارک چندین \ارت نامبر رو روی ۴اس تست کردم
در نهایت نتیجه این شد که همشون یکی بودن اگر کم و بیش هم میشدن به خاطر یه سری تویک بود که روشون فعال بود
ولی من به شخصه تو ۴اس قبلیم که بارت نامبر کانادا بود یه مشکلی داشتم اونم این بود که خط رو خیلی بد میشناخت و رو مخ بود بعد دو سه تا تماس هم سیگنال کلا می\رید دوباره میومد
موقع تماس هم اگر احیانا دست آدم میخورد رو اسم یه کانتکت تو بک گراند شماره گیری میکرد در حالی که end میکردم
در کل گفتم این مورد رو که رو دو تا ۴اس کانادا هم تست کردم بعضی هاش اینطوری بود به نظر من بهترین \ارت نامبر همشون هستن
ولی آمریکا یه حال دیگه به آدم میده:دی
+آ\

Hamid-Net

Registered User
لایک‌ها
48
دوستان گوشی سیروس را بنده از نزدیک دیدم واقعاً با آک فرقی نداره، ایشونم یه اخلاقی داره که روی وسایلش مخصوصاً گوشی خیلی حساسه .
به هر حال خیرش رو ببینه هر کی میخردش ، اگه خودم 4 اس نداشتم حتما گوشی سیروس را می خریدم .

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
دوستان گوشی سیروس را بنده از نزدیک دیدم واقعاً با آک فرقی نداره، ایشونم یه اخلاقی داره که روی وسایلش مخصوصاً گوشی خیلی حساسه .
به هر حال خیرش رو ببینه هر کی میخردش ، اگه خودم 4 اس نداشتم حتما گوشی سیروس را می خریدم .

مخلصیم حمید جان مرسی

دوستان گوشی امروز صبح فروخته شده حضوری اصفهان
حالا بدنبال یه 16 گیگ سفید 5.0.1

تاپیکشم زدم

یا 3g خوش قیمت

با تشکر از همه ی دوستان

بالا