jolo
Registered User
دیگه چه فرقی داره
اقا دزده کار خودشو کرد خطشم انداخت دور که دیگه دسترسی بهش نداشته باشم
بیخیال
گفتم که بقیش واسه اون دنیا
داداش بگو چی شده تا کابرا حواسشون جمع باشه اگه خبریه!!!!
دیگه چه فرقی داره
اقا دزده کار خودشو کرد خطشم انداخت دور که دیگه دسترسی بهش نداشته باشم
بیخیال
گفتم که بقیش واسه اون دنیا
داداش به من بگو میتونم کمکت کنم مطمئن باشکاربرا بدونن که این اقا کلاهبرداره کافیه
من قبلا باهاش معامله داشتم ولی فکرنکنم ادم اینجوری ای باشه....باهاش صحبت میکنم ببینم جریان چی بودهایشون یه نکسوس اس واسه فروش داشتند که مشکل زردی صفحه داشت
من تازه pt عضو شدم
اگهیشونو تو سایت موبایل دات ای ار دیدم که از مشکل گوشی حرفی نزده بود
منم باهاش قرار گذاشتم
اون از زرنگیش قرارو شب گذاشت که یه کم فهمیدن مشکل سخت تر باشه
بک گراند گوشی هم یه جوری بود که مشخص نبود مشکل داره
من گوشیو ازش گرفتم پولو دادم بعد چند دقه متوجه شدم و بهش زنگ زدم
گفت رام عوض کنی درست میشه
منم گفتم اگه درست نشد چی
گفت پس میگیره
منم قبول کردم
رام گوشیو عوض کردم ولی درست نشد
الانم زنگ میزنم خاموشه
اعصابم ریخته به هم
شما عکس اواتار منو ببین
ادم اصن دلش میاد سر همچین ادمی کلاه بزاره؟
من که هیچوقت ازش نمیگذرم
حالا شما چه جوری میخوای کمک کنی؟
داداش اسم فامیلش داری میشه بذاری تا ما هم حواسمون جمع باشه .
واقعا ناراحت شدم برات .
والا در این مورد دوست ندارم زود قضاوت کنمپس مثل اینکه استارتر یه کلاهبردار حرفه ایه.
همین ایفون رو با بنده معامله کردن ایشون روز جمعه با گلکسی اس 3 سفید من تعویض کردیم
پشت و روی صفحه محافظ داشت
ایشون گفتند تمیزه خیالت راحت منم اعتماد کردم بر چسب رو نکندم ( که ای کاش همون موقع می کندم )
4 گوشه ی گوشی خوردگیه ریز داشت که برا پول سر دادن یه تخفیفی داد سر همینا
بعد که گوشی ها معاوضه شد یه نیم ساعت بعد جایی بودم یه خط کنار لنز دوربین رو قاب پشت گوشی توجه منو جلب کرد اول فکر کردم رو محافظه ولی طاقت نیاوردم محافظو کندم دیدم پره خط وخشه ریزو درشته
همون موقع اس ام اس دادم گفت خبر نداشته از خطها و گوشی دست کسه دیگه ایی بوده اگه بخوام تعویض می کنه و 120 تومن پولی رو که سر دادمم بر می گردونه
قرار شد شب خبرشو بدم شب که دوباره شک کردم محافظ روی صفحه رو هم برداشتم دیدم همون وضع رو صفحه هم هست فقط خشای ریزه با یه خط
دیگه دیر وقت بود صب بهش اس ام اس دادم و جریانو گفتم و گفتم همون روز یا فردا بیاد برا تعویضه دوباره
عصر که زنگ ردم گفت برا یه سفر کاری میره اصفهان سه شنبه بر می گرده و تعویض می کنه جای نگرانی نیست
و از دیروز سه شنبه هم خط ایشون خاموشه
منم حالا این 2 روز رو می زارم به حساب یه مشکل پیش اومده ی اتفاقی تا بینیم فردا چی میشه
سیروس جان کلاه برداری به خدا یعنی همین ایشون میدونست مشکل زردی داره ولی نمی گفت ..... بحش گفتیم گفت به شما مربوط نیست تاگزارش دادیم تاپیک پاک شدكلاه بردار كه نيس چون به هر حال گوشي هارو تحويل داده
ولي انداخته به بچه ها فوقش همين ايفون خش دارش با بي خشش فرقش بين ٥٠ تا ١٠٠ كه رو حساب زرنگيش تو خيال خودش رد كرده به قيمت درحد اك به هرحال اين جور معامله ها پولش بركت نداره
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
سیروس جان کلاه برداری به خدا یعنی همین ایشون میدونست مشکل زردی داره ولی نمی گفت ..... بحش گفتیم گفت به شما مربوط نیست تاگزارش دادیم تاپیک پاک شد