• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آیپد 2 | WiFi + 3G | 64GB | سفید ▀█▀ █ █▬█

وضعیت
موضوع بسته شده است.

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
به دلیل درخواستها و پیشنهاد های عجیب و غریب دوستان ، آیپد به مبلغ ۱۶۲۵۰۰۰۰ همین جا در امارات به مغازه دار فروختم نقداً

جالبه توقع دوستان برای تخفیف از مغازه دار در امارات هم بیشتر بود. به هرحال ۱۲۵ هزار تومان بیشتر فروش رفت. ختم تاپیک

Sent from my iPhone using Tapatalk

دوست عزیز قیمت شما خیلی هم خوب بود ولی مشکل اعتماد سازی بود و اینکه دوستان برای پولایی که درآوردند زحمت کشیدند و چشمشون هم ترسیده از بس کلاهبرداری دیدن .
مبارک عرب سوسمارخور:D

paradox1666

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزیز قیمت شما خیلی هم خوب بود ولی مشکل اعتماد سازی بود و اینکه دوستان برای پولایی که درآوردند زحمت کشیدند و چشمشون هم ترسیده از بس کلاهبرداری دیدن .
مبارک عرب سوسمارخور:D

درسته کلاه بردار که ماشاا... مخصوصا در قالب خریدار

* در مورد عرب هم بدونید که من هیچ وقت ندیم که در مورد یک ایرانی از این الفاظ توهین آمیز استفاده کنند. اتفاقا خیلی هم با فرهنگ شدن و ادب و احترام بلدند ولی عده ای از ایرانیان فرهنگشون رو فراموش کردند. برای مثال هم جای دوری لازم نیست بریم.

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
درسته کلاه بردار که ماشاا... مخصوصا در قالب خریدار

* در مورد عرب هم بدونید که من هیچ وقت ندیم که در مورد یک ایرانی از این الفاظ توهین آمیز استفاده کنند. اتفاقا خیلی هم با فرهنگ شدن و ادب و احترام بلدند ولی عده ای از ایرانیان فرهنگشون رو فراموش کردند. برای مثال هم جای دوری لازم نیست بریم.

در مورد جمله آخر عذر میخوام بله نباید مضحکه کرد کسیو این دور از شانه . یاعلی
ولی قبول ندارم که بفرمایید رفتار عربها با ایرانیها انسانیست کافیه یه سفر برید مکه خدا قسمت کنه ببینید رفتارشون چجوریه .

Last edited:

paradox1666

Registered User
لایک‌ها
3
در مورد جمله آخر عذر میخوام بله نباید مضحکه کرد کسیو این دور از شانه . یاعلی
ولی قبول ندارم که بفرمایید رفتار عربها با عجمها انسانیست کافیه یه سفر برید مکه خدا قسمت کنه ببینید رفتارشون چجوریه .

بله این امر و من چون مکه نرفتم ندیم ولی گویا وجود داره. به هر حال خوب و بد همه جا وجود داره حتی توی یک محله.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا