• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش اثاثیه منزل به علت مهاجرت (درحد)

arash_a59

Registered User
لایک‌ها
24
داداش ماشین ظرفشویی توی لینکی که گذاشتید نوشته 6نفره شما نوشتید 1تا 2نفره جریانش چیه؟

• Like
Reactions: rms

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
داداش ماشین ظرفشویی توی لینکی که گذاشتید نوشته 6نفره شما نوشتید 1تا 2نفره جریانش چیه؟
6 نفره هستش دیگه، یک یا دو نفر تشک و مبل بادی هستش که بصورت یک نفره و 2 نفره قابل استفاده هستش. :)

arash_a59

Registered User
لایک‌ها
24
قربان متوجه نشدم!
در توضیح ماشین ظرفشویی اینطور نوشتید: با توجه به ابعاد دستگاه این مدل برای یک تا دو نفر قابل استفاده است و درصورتی که تعداد نفرات شما در منزل بیشتر است پیشنهاد می کنیم مدلهای بزرگتر را خریداری کنید.
دستگاه کارت داره؟

• Like

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
قربان متوجه نشدم!
در توضیح ماشین ظرفشویی اینطور نوشتید: با توجه به ابعاد دستگاه این مدل برای یک تا دو نفر قابل استفاده است و درصورتی که تعداد نفرات شما در منزل بیشتر است پیشنهاد می کنیم مدلهای بزرگتر را خریداری کنید.
دستگاه کارت داره؟
آهان، اینو از یه وبسایت کپی کردم، فکر کنم اشتباه نوشته، دستگاه که 6 نفره هستش مسلماً. مرسی ار توجهتون

behzad00

Registered User
لایک‌ها
1,110
تشک بادی رو که پشیمون شدیم ولی ماشین ظرفشویی رو یکم تخفیف بده تا بخریم

mohamad alii

Registered User
لایک‌ها
211
امكان خريد ماشين ضرفشويى به شهرستان هست؟ هزينه ارسالش به ابادان + قيمت اخرشو پ. خ كن ترازو هم اگه نفروختيد روشون حساب كن

• Like

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
امكان خريد ماشين ضرفشويى به شهرستان هست؟ هزينه ارسالش به ابادان + قيمت اخرشو پ. خ كن ترازو هم اگه نفروختيد روشون حساب كن
چرا که نه، من اهوازم، به راحتی میدم اتوبوس واستون میاره. فکر نکنم چیز خاصی بشه. متاسفانه ترازو رو فروختم.

hi160

Registered User
لایک‌ها
171
جناب من تشک رو به قیمت 150 خریدارم در ضمن هم استانی هستیم داداش یه تخفیف بده ممنون
09359979222

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

بالا