• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش اجباری گوشی سونی زد 3 تک سیم کمیاب رنگ مسی

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
فک کنم باشه داداش ولی بنظر من دوسیمش خوب نیست شارژزیاد مصرف میکند و درصد داغ شدنش بیشتره....... گوشیو خواستید در خدمتم
رنگش خیلی جالب بود خوشم اومد تو تک سیم رقیب زیاد داره خیلی گزینه هست که رقیب سونی بشه منم که کلا با سونی خیلی مشکل دارم (خصومت یا خسومت یا خثومت شخصی ) ولی تو دو سیم کارته های بازار رقیب نداره با این قیمت ها

puya2010

Registered User
لایک‌ها
42
دوست عزیز من خریدار واقعیم اما شما این گوشی رو همین چند روز پیش خریدین ، نمی خوام تاپیکت رو بهم بریزم و خدای نکرده تهمت بزنم اما نکنه گوشی یه ایرادی چیزی داره که میخوای اینقدر زود ردش کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟

osman2013

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
181
دوست عزیز من خریدار واقعیم اما شما این گوشی رو همین چند روز پیش خریدین ، نمی خوام تاپیکت رو بهم بریزم و خدای نکرده تهمت بزنم اما نکنه گوشی یه ایرادی چیزی داره که میخوای اینقدر زود ردش کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام خدمت شما دوست عزیز داداش من تو تاپیکم اعلام کردم که برا عمل حراجی شکم پول لازمم چون تصادف کردم 3 ماه پیش با موتور.....وگرنه نه اصلا نمیفروختمش هیچ‌وقت چون نزدیک چند ماه دنبال همین مدل و رنگ بودم.....
گوشی داداش بدون مشکل هستش ضمانتی بهت میدمش 24 ساعت حق تست بهت میدم...بدون کوچکترین زدگی یا خش یارنگ رفتگی...
شماره واتس آپم 09332515676 درخدمتم

pourya1

Registered User
لایک‌ها
50
داداشی خدا ایشالا بهت سلامتی بده اگه پول لازمی تو سایتای دیگه ام آگهی کن مثل mobile.ir ایشالا سریع تر فروش بره

lashani88

Registered User
لایک‌ها
38
ببین داداش قیمت نهایی رو پ خ کن من خریدارم . البته جسارت نباشه ولی به شرط اول ارسال . بابت اعتماد سازی هم خیالت راحت رفقا با امتیاز بالا منو تایید میکنن.

osman2013

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
181
ببین داداش قیمت نهایی رو پ خ کن من خریدارم . البته جسارت نباشه ولی به شرط اول ارسال . بابت اعتماد سازی هم خیالت راحت رفقا با امتیاز بالا منو تایید میکنن.
داداش سلام قابلتو نداره قیمت نهایی1330 پستشم نصف نصف داداش شرمنده پول لازمم اول واریز بعد ارسال عزیز گوشی رو ضمانتی بهت میدمش بدون مشکل 24 ساعت حق تست خواستید در خدمتم

esi13

Registered User
لایک‌ها
18
پ.خ دادم خدمتتون

osman2013

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
181
دوستان کسی گوشی رو خواست به این شماره زنگ بزنیدیا اس بدید باتشکر شماره داداشمه
09188337322

بالا