اسانس خالص رو که بو می کنم رایحه اسپانیایی لایت تر و نزدیک تر به کرید اونتوس اصلی هست اما سوئیسی قوی تر هستیه سوال دارم برادر . . . الان شما کرید اونتوس اسپانیا دارین سوئیس هم دارین، مدل سوئیسی به ادکلن اصلیش نزدیکتره دیگه درسته ؟
بله لیست صفحه اول کامل هست اما سایتمون کامل تر هستلیست کامل اسانس ها در صفحه اول هست ؟
منظورم اسانس هایه که امکان خرید زیر 50 گرم هم دارن.
بله ظرف هامون 2 گرمی هستند لیست مدنظرتون رو اعلام کنید براتون جمع بزنیممن برای بار اول حدود 10 مدل عطر می خوام برای تست (اسانس خالص بدون فیکساتور)، ظروف تسترتون 2 گرمیِ ؟
اسانس خوشبو زیاده شما سوالتون خیلی کلی هست لطفا دقیق تر و با جزئیات بیشتر توضیح بدید عطر هایی که رایحشون میوه ای نباشه زیادن اما این هارو مشخص کنید زنونه یا مردونه بودنش رو گرم و یا سرد و ملایم بودنش و همچنین تلخ تند ترش و شیرین بودنش و اینکه رایحش توی چه مایه ای باشه مثلا شکلاتی چوبی گلها و غیرهاسانس خوشبو. بوی میوه نباشه زیر ۵۰ تومن چی پیشنهاد میدین.
ممنون میشم کارهارو تست کردید از نقاط ضعف و قوتشون هم بگیدداداش بسته من رسید
به خدا شرمنده کردی عالی ان مشتری خودتم چه بخای چه نخای دست گلت درد نکنه
دیور هوم هستبرادر این عطری که موجود دارین دیور هوم هست یا دیور هوم اینتنس ؟ چون نوشتین دیور هوم اما عکس دیور هوم اینتنس رو گذاشتین . .
Christian Dior Fahrenheit for menبعد اینکه فارنهایتِ موجود، فارنهایت ابسولوت هست ؟
گوچی پور هوم نداریمگوچی پورهوم هم موجوده ؟