دوست من، متأسفانه چون بازیهای دوبله قابل دانلود نیست
سلام دوست من. بله هنوز یادمه. امیدوارم امتحاناتو خوب داده باشی (بر خلاف من)سلام امیدوارم منو هنوز یادت باشه![]()
دوست عزیز شما هنوزهم فعالیت میکنید ؟؟ من درخواست چندتا بازی رو داشتم ؟
اگه لطف کنی و تغییر قیمت dvd هات رو هم بگی ممنون میشم چون امتحانات تموم شده و دیگه وقتی بازیه![]()
دوست من، شما همه فایلهای توی پوشه کرک رو کپی کنید، بعدش توی این پوشه پیست کنید :bioshock نتونستم اجرا كنم لطفا راهنمايي كنيد
سلام دوست من.سلام
بنده تعدادی بازی میخواستم.
Neighbour From Hell 3
Astrix Olympic Games
Assassin's Creed
XIII Century Death or Glory
Conflict : Denied OPS
Go West
The Sims 2eluxe
منتظرم که دو بازی Neighbour From Hell 3و Assassin's Creed آماده بشن تا اونوقت سفارش بدم.نمیدونید این دو کی آماده میشن؟(منظورم اینه که Release میشن؟)
--------------------------------
از مجموعه Sims 2 کدوما رو دارید؟
--------------------------------
لیست بازیهای صفحه اول خیلی قدیمیه.ممنون میشم اگه یه لیست جدید از بازیها رو برام ارسال کنید.
با تشکر
سلام دوست من.
از بازیهایی که میخواین XIII Century و Assassin's Creed هنوز نیومدن. تاریخ عرضه عقیده فدائیون هم فعلا 8 آوریل هست. یعنی چیزی حدود 2 ماه دیگه
درضمن یه سو تفاهمی رو برطرف کنم، بازی که اول صفحه گذاشتم، همسایه آزاری نیست، یعنی در واقع مال شرکت همسایه آزاری نیست. ولی چون کلا روسی هست و سبکش هم شبیه به همسایه آزاری، مردم بهش می گن همسایه آزری سه. این بازی عرضه شده، ولی فعلا با کابل کشی باید اجراش کنین. برای همین منتظرم تا کرک بدون سی دی براش بیاد
ببخشید دوست من. از بسته مکمل های سیمز، اینا رو دارم :سوال آخر مربوط به سیمس 2 رو یادتون رفت پاسخ بدید.
از مجموعه سیمس 2 کدوما رو دارید؟
با تشکر
اینا توی هفته دیگه حتمی هستن:اقا بازی های جدید زیاد اومده کی میزنید
:blink:دوسته عزیز سایتی چیزی بزن که اینهمه یکی یه چیز میخواد این صفحه ها رو بالا پایین نکنه
خواستی به خودم پی ام بده
دوست من ، کی اینجا رو ول می کنه بره توی سایت، اونجا تنهای تنهاس. اینجا بچه های باحال پی تی هوامونو دارن
چشم، اگه یه روز سایتی خواستم، خبرت می کنم