• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش استثنایی بازی های کامپیوتری و XBOX360

abarkuh

Registered User
لایک‌ها
137
سلام
امروز کل استان یزد تعطیله و برا همین بسته دوستانی که قرار بود امروز فرستاده بشه، میره برای شنبه

abarkuh

Registered User
لایک‌ها
137
سلام دوست من
Grand Theft Auto IV => 12/02/08 US
یعنی حدود 17 روز دیگه :f34r:

Maskology

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دوست عزيز ، ميشه لطفآ بگين كه آيا همه اين بازي ها رو براي فروش داريد يا نه و اگر نه چه وقت در دسترس هستند. تا حد امكان دوست دارم كه همه رو با هم سفارش بدم.
با تشكر

1- Dead Space
2- Far Cry 2
3- PES 09
4- Command and conquer 3
5- Grid
6- NFS Undercover
7- Gears of War 2
8- GTA IV
9- Price of Persia 2008 (جديدترين )
10-Call of duty (world at war
11- World of Goo

لطفآ تعداد cd يا DVD هر بازي و قيمت نهايي را هم به من اطلاع دهيد.
با تشكر

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
دوست عزيز قبل از اينکه ، بخوام خريدم رو انجام بدم ميشه لطف کنی بهم بگی c&c red alert 3 که شما داری همين نسخه اي هستش که چند روز پيش تو سايت های دانلود قرار گرفت و بعدش هم crack اومد براش ؟

abarkuh

Registered User
لایک‌ها
137
سلام
دوست عزيز ، ميشه لطفآ بگين كه آيا همه اين بازي ها رو براي فروش داريد يا نه و اگر نه چه وقت در دسترس هستند. تا حد امكان دوست دارم كه همه رو با هم سفارش بدم.
با تشكر

1- Dead Space
2- Far Cry 2
3- PES 09
4- Command and conquer 3
5- Grid
6- NFS Undercover
7- Gears of War 2
8- GTA IV
9- Price of Persia 2008 (جديدترين )
10-Call of duty (world at war
11- World of Goo

لطفآ تعداد cd يا DVD هر بازي و قيمت نهايي را هم به من اطلاع دهيد.
با تشكر
سلام دوست من
از بازی هایی که گفتین، Gears of war 2 ممکنه اصلا برای کامپیوتر نیاد (توی قسمت ایکس باکس لیست بوده) . بازی های جی تی ای 4 و شاهزاده فارس هم معلوم نیست چند تا دی وی دی بشن
من فعلا شماره 7 و 8 و 9 رو ندارم

دوست عزيز قبل از اينکه ، بخوام خريدم رو انجام بدم ميشه لطف کنی بهم بگی c&c red alert 3 که شما داری همين نسخه اي هستش که چند روز پيش تو سايت های دانلود قرار گرفت و بعدش هم crack اومد براش ؟

سلام دوست من
بله همونه
موفق باشین :happy:

Maskology

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
حق با شماست.
GOW 2 فقط و فقط براي XBOX هست.
تاريخ Release براي Prince و GTA IV حدودا 2 و 9 دسامبر هستش.فكر ميكني تا چقدر بعدش دانلود كردين كه من همرو با هم سفارش بدم؟
هزينه پستش چقدر ميشه + هر DVD ميشه 800 تومان؟
با تشكر

abarkuh

Registered User
لایک‌ها
137
سلام
این بازی ها احتمالا دو سه روزی زودتر میان، منم هر بازی که اومد، اگه مشکلی پیش نیاد،24 ساعته آمادش می کنم
هزینه پستش ، با تعدادی که شما میخواین، فکر کنم حداکثر 2000 تومن بشه
هزینه هر دی وی دی هم اگه بیشتر از 10 تا بشه، میشه 550 تومن (بیشتر از 20 تا 500 تومن)

abarkuh

Registered User
لایک‌ها
137
بازی های جدید :cool:
Need For Speed UnderCover (2DVD
cac525d1452ed1d670e6c6c173532b44.jpg

Minimum Requirements

* CPU: Intel Pentium 4 (or equivalent) CPU - 2.8 Ghz or higher (3.0GHz on Windows Vista)
* RAM: 1GB RAM
* Graphics: 128MB Video Card - Recommended cards include the Geforce 6500, Radeon 9500 or better DirectX compliant video card with Pixel shader 2.0 or above (AGP and PCI-Express only)
* DirectX: 9.0c
* HDD: 5.5 GB Free Space (minimum)
* DVD-Drive: 8x
* Multiplayer: Broadband Connection and Network Interface Card

Legendary (2DVD
951106Legendary_PC_esrbboxart_160w.jpg

Tomb Raider UnderWorld(2DVD
811434tomb-raider-underworld.jpg

Minimum System Requirements

* Microsoft Windows XP (admin rights required)/Microsoft Windows Vista (admin rights required)
* CPU: Intel Pentium 4 3+GHz or AMD Athlon 2.5+GHz
* RAM: 1GB (Windows XP) / 2GB (Windows Vista) system memory
* GRAPHICS: NVIDIA GeForce 6 series 6800GT (or better) / ATI 1800XT (or better)

Silent Hill HomeComming (1DVD
68f15f19716885dfd5bae83dd74f3325.jpg

My Sims (1DVD
acc73bce612fc3cb9f9e522a12deb76e.jpg

Minimum System Requirements
* Processor: 1.3 GHz Intel Pentium IV or AMD Athlon processor
* RAM: 512 MB RAM
* Hard Drive: At least 1.5 GB of free space
* CD/DVD-Rom: 8X Speed CD/DVD-ROM
* Video card: A T&L-capable video card with at least 32 MB of video RAM.
* Sound Card: DirextX 9.0 compatible Sound Card
* DirectX version: DirectX 9.0c

:)

gameron

Registered User
لایک‌ها
4
سلام یه لیست کلی از بازیهاتون رو میتونید برای من ارسال کنید
با تشکر ...

DANG3R

Registered User
لایک‌ها
2
بنده نگاه کردم دیدم لیستتون یکم آپدیت نیست ... میشه لیست آپدیت شده و نهایی رو بذارید ... ;)

gameron

Registered User
لایک‌ها
4
اگه یه صفحه html داشتین اسم بازی ها عکسشون و مشخصات فنی برای اجراش رو توش نوشته بودین خیلی عالی بود
خیلی بازی ها رو از رو فقط اسم نمیشه شناخت
اگه این کار رو میکردین به راحتی یکی می اومد تمام بازی های شما رو میدید از بینشون انتخاب میکرد

abarkuh

Registered User
لایک‌ها
137
بنده نگاه کردم دیدم لیستتون یکم آپدیت نیست ... میشه لیست آپدیت شده و نهایی رو بذارید ... ;)
سلام دوست من
لیست رو آپدیت کردم و توی پست اول گذاشتم :)
اگه یه صفحه html داشتین اسم بازی ها عکسشون و مشخصات فنی برای اجراش رو توش نوشته بودین خیلی عالی بود
خیلی بازی ها رو از رو فقط اسم نمیشه شناخت
اگه این کار رو میکردین به راحتی یکی می اومد تمام بازی های شما رو میدید از بینشون انتخاب میکرد
سلام دوست من. پیشنهاد خیلی خوبیه، ولی متأسفانه یکم زمانبره. سعی می کنم حتما این کارو بکنم (اگه عکس ها خیلی حجم رو بالا نبره) راستی لیست رو هم آپدیت کردم :cool:
عزیز دستت درد نکنه بسته من رسید.:)
سلام. ممنون دوست من که خبر دادین. امیدوارم راضی باشین :happy:

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
با سلام :)

جناب لیست که تو پست اول هست دانلود نمیشه ! فایلی تو اون لینک نیست ! لطفا دوباره بزارید .

بعد 2 تا سوال در مورد بازیها دارم :

من Call Of Duty 5 رو گرفتم اما بازی مشکل داره که البته تقریبا همگانی هم هست :f34r:! همه یک مشکلی با این بازی داشتن ! آیا نسخه شما سالم هست ؟ تستش کردی خودت ؟

بعد در مورد Call of duty 4 میخاستم بپرسم این نسخه که الان ارسال میکنید همون نسخه 1.5 قبل هست یا مثلا نسخه آپدیت شده هست ؟

من براتون پیغام خصوصی برای سفارش میزارم . ممنون :happy:

abarkuh

Registered User
لایک‌ها
137
با سلام :)

جناب لیست که تو پست اول هست دانلود نمیشه ! فایلی تو اون لینک نیست ! لطفا دوباره بزارید .

بعد 2 تا سوال در مورد بازیها دارم :

من Call Of Duty 5 رو گرفتم اما بازی مشکل داره که البته تقریبا همگانی هم هست :f34r:! همه یک مشکلی با این بازی داشتن ! آیا نسخه شما سالم هست ؟ تستش کردی خودت ؟

بعد در مورد Call of duty 4 میخاستم بپرسم این نسخه که الان ارسال میکنید همون نسخه 1.5 قبل هست یا مثلا نسخه آپدیت شده هست ؟

من براتون پیغام خصوصی برای سفارش میزارم . ممنون :happy:
سلام دوست عزیز
لینک رو درست کردم (یه دونه / اضافه داشت)

من نمی دونم مشکلش چیه؟ ولی ماله خودم فقط بدونین که تقریبا رسیدم آخر :D

کال آف دیوتی رو یه دونه از پچ هاشو فکر کنم دانلود کردم ( فکر کنم 1.2 یا 1.3 بود) ولی این آخری هاشو دانلود نکردم

موفق باشین

abarkuh

Registered User
لایک‌ها
137
سلام دوستان
خوب بالاخره بعد از چند وقت که صرف جمع کردن آرشیو بازی های ایکس باکس شد، حالا یه آرشیو کوچیک ولی جدید ازش درست کردم که به مرور زمان (با تشکر ویژه از دوست خوبم آرش جان :happy: ) این آرشیو رو هم به امید خدا به یه آرشیو قوی تبدیل می کنم. :cool:
خوب نکات اولیه فروش :
1. فعلا به خاطر اینکه کنسول خودم پال هست، فقط بازی های پال رو دارم (البته خوشبختانه خیلی هاشون فری هستن. به هر حال ریجن هر کدوم رو توی لیست نوشتم) تا موقع رایت بتونم همینجا امتحانش کنم
2. دیسک مورد استفاده فعلا تی گیت است که خوب با اومدن داشبورد جدید و قابلیت نصب بازی ها، دیگه عملا تی گیت فرقی با ورباتیم یا ... نداره. چون ما فقط 10 دقیقه باید وقت بذاریم و بازی رو نصب کنیم، دیگه بعدش بازی از روی هارد اجرا میشه. اما دوستانی که یا هارد ندارن یا ظرفیتش کمه، باز هم نگران کیفیت تی گیت نباشن. در صورت خرابی، با هزینه شخصی اونو عوض می کنم :)
3. بازی ها همشون Full Stealth هستن و از لحاظ وصل شدن به لایو هیچ مشکلی براتون ایجاد نمی کنن
4. فروشش فعلا بدون قاب هست، ولی به زودی با قاب شیشه ای هم می فروشم تا هرکی خواست اونوجوری داشته باشه، مشکلی براش پیش نیاد
5. از لحاظ کاور هم میتونین با کاور یا بدون کاور سفارش بدین
6. چاپ روی دیسک فعلا مقدور نیست :f34r:
7. اما قیمت اونا :
فعلا و برای شروع کار قیمت هر دیسک بدون قاب و کاور میشه 2500 تومن :rolleyes: البته این قیمت متغیر هست و ممکنه کمتر یا زیادتر بشه :eek:
هزینه پست هم اگه بدون قاب باشه، مثه بازی های پی سی و اگه با قاب باشه، هزینش بیشتر میشه که اگه شد هزینه دقیقشو میدم
8. مدت زمان ارسال سفارش ، با توجه به اینکه بازی های ایکس باکس رو باید تک تک رایت کرد و با سرعت 2.4 X ، برای همین مدت آماده سازیش ممکنه یه ذره طول بکشه. به صورت پیش فرض، اگه خرید دیگه نداشته باشم و الان نوبت شما باشه، به ازای هر دیسک باید یک ساعت و نیم به من وقت بدین :f34r:
لیست هم توی شیت دوم فایل امضام هست که تقریبا همه اطلاعات لازم توش هست
9. به خاطر تکمیل آرشیو، حاضر به تبادل با دوستان هستم (ترجیحا پال، مگر اینکه بازی خیلی تاپی باشه مثه فیفا یا پی ای اس)
10. اگه باز هم سئوالی بود، من در خدمتم :)

Dark Sector

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
309
سلام
بسته من دیروز رسید
عالی بود،ممنون.

بالا