سلام دوستان
خوب بالاخره بعد از چند وقت که صرف جمع کردن آرشیو بازی های ایکس باکس شد، حالا یه آرشیو کوچیک ولی جدید ازش درست کردم که به مرور زمان (با تشکر ویژه از دوست خوبم آرش جان :happy: ) این آرشیو رو هم به امید خدا به یه آرشیو قوی تبدیل می کنم.

خوب نکات اولیه فروش :
1. فعلا به خاطر اینکه کنسول خودم پال هست، فقط بازی های پال رو دارم (البته خوشبختانه خیلی هاشون فری هستن. به هر حال ریجن هر کدوم رو توی لیست نوشتم) تا موقع رایت بتونم همینجا امتحانش کنم
2. دیسک مورد استفاده فعلا تی گیت است که خوب با اومدن داشبورد جدید و قابلیت نصب بازی ها، دیگه عملا تی گیت فرقی با ورباتیم یا ... نداره. چون ما فقط 10 دقیقه باید وقت بذاریم و بازی رو نصب کنیم، دیگه بعدش بازی از روی هارد اجرا میشه. اما دوستانی که یا هارد ندارن یا ظرفیتش کمه، باز هم نگران کیفیت تی گیت نباشن. در صورت خرابی، با هزینه شخصی اونو عوض می کنم

3. بازی ها همشون Full Stealth هستن و از لحاظ وصل شدن به لایو هیچ مشکلی براتون ایجاد نمی کنن
4. فروشش فعلا بدون قاب هست، ولی به زودی با قاب شیشه ای هم می فروشم تا هرکی خواست اونوجوری داشته باشه، مشکلی براش پیش نیاد
5. از لحاظ کاور هم میتونین با کاور یا بدون کاور سفارش بدین
6. چاپ روی دیسک فعلا مقدور نیست :f34r:
7. اما قیمت اونا :
فعلا و برای شروع کار قیمت هر دیسک بدون قاب و کاور میشه 2500 تومن

البته این قیمت متغیر هست و ممکنه کمتر یا زیادتر بشه
هزینه پست هم اگه بدون قاب باشه، مثه بازی های پی سی و اگه با قاب باشه، هزینش بیشتر میشه که اگه شد هزینه دقیقشو میدم
8. مدت زمان ارسال سفارش ، با توجه به اینکه بازی های ایکس باکس رو باید تک تک رایت کرد و با سرعت 2.4 X ، برای همین مدت آماده سازیش ممکنه یه ذره طول بکشه. به صورت پیش فرض، اگه خرید دیگه نداشته باشم و الان نوبت شما باشه، به ازای هر دیسک باید یک ساعت و نیم به من وقت بدین :f34r:
لیست هم توی شیت دوم فایل امضام هست که تقریبا همه اطلاعات لازم توش هست
9. به خاطر تکمیل آرشیو، حاضر به تبادل با دوستان هستم (ترجیحا پال، مگر اینکه بازی خیلی تاپی باشه مثه فیفا یا پی ای اس)
10. اگه باز هم سئوالی بود، من در خدمتم