mostafanew
Registered User
- نوشتهها
- 246
- لایکها
- 2
آقا درست نشد كه... يه كاري بكنيد مرديم از خماري
دوست عزیز این بازی GTA ظاهرا مشکلات بسیار زیادی داره که از طرف خود شرکت سازنده هم تایید شده و برای هر کدوم راه حلی ارائه کردنآقا درست نشد كه... يه كاري بكنيد مرديم از خماري
سلام دوست منبرادر این سفارش من اماده شد؟
سلام دوست منسلام...
منم پول رو به حسابتون واريز كردم و ليست خريد و مشخصات رو هم براتون pm كردم...
بي صبرانه منتظر سفارشات هستم...
با تشكر --:lol:
سلام.آقا اين Grand Theft Auto IV ارور ميده
ميگه
gta iv fatal error: rmn40
بعد از نصب و ريختن Crack اين Error رو ميده ....
لطفآ كمك كنين....
اين NFS Underground هم با پايين ترين Setting ها باز هم كند اجرا ميشه در صورتي كه من سيستمم بازي هاي خفن تر رو هم بهتر Run ميكنه!!!!
ممنون ميشم اگه كمكي بكني.
دوست من، اگه ممکنه ارورتون رو توی گوگل سرچ کنید، ببینید چیزی پیدا می کنید یا نهآقا درست نشد كه... يه كاري بكنيد مرديم از خماري
ممنون دوست من، حق با شماست، با آپدیت درایور و DX ممکنه این مشکل حل بشهدوست عزیز این بازی GTA ظاهرا مشکلات بسیار زیادی داره که از طرف خود شرکت سازنده هم تایید شده و برای هر کدوم راه حلی ارائه کردن
میتونید اینجا رو بخونید
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=16193
اما مهمترین کار آپدیت کردن درایور جدید nVidia هست که اختصاصا برای این بازی این آپدیت رو ارائه کرده
سلام. به محض اينكه سفارش دستم برسه بهتون اطلاع مي دمسلام دوست من
بله سفارشتون رو فرستادم
چرا اينقدر ما رو پيچ ميدي يه دفعه بگو خرابه خيالمون راحت بشه حيف پول
چرا اينقدر ما رو پيچ ميدي يه دفعه بگو خرابه خيالمون راحت بشه حيف پول
سلام دوست منآقا سلام
بسته دستم رسيد . البته هنوز نصبشون نكردم .
با تشكر
آقا سيستم من 88000 جي تي گرافيكه، رم دو گيگ سي پي يو چهار هسته اي از نظر سيستم مشكلي ندارم اون rgsc رو هم نصب كردم با موفقيت بود ولي گويا بازي آنلاين هست آخه وقتي PLAY رو ميزنم ميگه اكانت نداري به سرور كانكت نميشه. حالا چيكار كنم مشكل از كجاست؟
بعدش پنجره Rockstar Games Social Club باز شد که صفحه توافقنامه رو تا آخر پایین آوردم و بعدش روی I accept these Terms کلیک کردموقتي پلي رو ميزنم پيام زير مياد
http://************/files/fqhh9m3vtffyj0h132ia.jpg
وقتي اكي رو ميزنم دوباره پنجره رو ميبنده دوباره همين پلي مياد