• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش استثنایی بازی های کامپیوتری و XBOX360

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
سلام من الان رسیدم دارم تست می کنم ببینم می شه یا نه اما برای اون بازی که گفتید عکسشو بزارم اینم عکسش

http://cmesle4u.persiangig.ir/eror.JPG

روی گزینه بالا نمی ره

بازی Sid Meier's Civilization 4 زدم اول گفت دی وی دی رو بزارید و بعد ری استارت کنید اما بعد نصب کرکش ارور Sid Meier's Civilization 4 has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. می ده اما

Sid Meier's Civilization 4 - Beyond the Sword این بازیش اجرا شد هر دو یکیه ؟ یا فرق می کنه ؟ البته فکر کنم فرق داره اخه بازی نسخه قدیمی همین بود فکر کنم که قبلا بازی کرده بودم درست مثل همین دو بازی در یکی

abarkuh

Registered User
لایک‌ها
137
بسته رسيد... نصب كردم هر سه تا اجرا شد
biggrinsmiley.gif
ممنون دوست عزیز که خبر دادید :)
سلام من الان رسیدم دارم تست می کنم ببینم می شه یا نه اما برای اون بازی که گفتید عکسشو بزارم اینم عکسش

http://cmesle4u.persiangig.ir/eror.JPG

روی گزینه بالا نمی ره

بازی Sid Meier's Civilization 4 زدم اول گفت دی وی دی رو بزارید و بعد ری استارت کنید اما بعد نصب کرکش ارور Sid Meier's Civilization 4 has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. می ده اما

Sid Meier's Civilization 4 - Beyond the Sword این بازیش اجرا شد هر دو یکیه ؟ یا فرق می کنه ؟ البته فکر کنم فرق داره اخه بازی نسخه قدیمی همین بود فکر کنم که قبلا بازی کرده بودم درست مثل همین دو بازی در یکی

در مورد ورلد این کانفلیکت، باید اسکرول بار EULA را تا آخر پایین بیارید تا فعال بشه.
سیویل4 هم اگه دوباره نصب کردید و همین ارور را داد، ممکنه درایور کارت گرافیکتون قدیمی باشه (که اگه WIC اجرا شد، بعیده) ممکنه ویندوزتون مشکل داشته باشه. اون سیویل دومی، بسته مکملش هست که حدود 2 ماه میشه اومده. یعنی جدید هست. اگه بازم مشکل بود، در خدمیتم :happy:

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
به حق چیزای ندیده و نشنیده واقعا تا اخر اومدم مشکلش حل شد اینطوری شو ندیده بودم :D

در مورد اون یکی دیگه هم این c&c رو نصب کردم نا مرد منو گرفت تا الان داشتم بازی می کردم وقت نکردم اونو دوباره بریزم یه بازی دیگه هم هست که هنور وقت نکردم تست کنم

ولی دمت گرم خیلی حال دادی من عاشق این c&c هستم شاید چون نسخه قبلش زیاد خاطره دارم اول امده بود برای پلی استیشن ظهرا یه گروه 6 نفره می شدیم بعد پلی استشن ها رو به هم وصل می کردیم و دور از هم 3 به 3 می شدیم وای اینقدر نقشه می ریختیم خیلی فاز می داد یه بار یادمه 8 ساعت جنگیدیم اخه هیچ کدوم حق حمله نداشتیم تا 3 ساعت یعنی 3 ساعت تمام داشتیم نیرو می ساختیمو نقشه حمله می کشیدیم واقعا هیجان داشت :rolleyes:

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
سلام من این اخرین بازی رو هم الان رسیدم بزارم برا نصب اما اینم گیر داد اومدم مثل c&c ریختم تو یه فلدر شاید نصب بشه اما بازم نمیشه وقتی روی اینستال می زنم یه خطی پر می شه بعد این اخطار که تو عکس هست رو می ده

http://cmesle4u.persiangig.ir/eror2.JPG

:(

JohnyCage

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
آقا این بسته منو امروز تونستید پست کنید؟

abarkuh

Registered User
لایک‌ها
137
سلام من این اخرین بازی رو هم الان رسیدم بزارم برا نصب اما اینم گیر داد اومدم مثل c&c ریختم تو یه فلدر شاید نصب بشه اما بازم نمیشه وقتی روی اینستال می زنم یه خطی پر می شه بعد این اخطار که تو عکس هست رو می ده

http://cmesle4u.persiangig.ir/eror2.JPG

دوست عزیز، بازی کینگدوم سری مدیوال، بسته مکمل هست. یعنی برای استفاده از اون باید نسخه اصلی زیر نصب باشه:
Medival II Total War
:(

آقا این بسته منو امروز تونستید پست کنید؟

بله دوست عزیز، بسته شما پست شد. کارتونش را هم عوض کردم :happy:

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
هووم یعنی چی نسخه اصلشو باید دانلود کرد :(

koorosh_dj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من بازی bioshock رو نصب کردم ولی تو مرحله اخر نصب میگه باید به اینترنت وصل بشی تا جدید ترین patch بازی رو از سایت خودش بگیره اگر هم update رو cancel کنی بازی نصب نمیشه و همه فایلهاش پاک میشه . حالا من با این سرعت اینترنت چطوری اون پچ حجیم رو دانلود کنم?? :(

abarkuh

Registered User
لایک‌ها
137
هووم یعنی چی نسخه اصلشو باید دانلود کرد :(
یعنی این بازی که شما داری، مرحله ها و قسمتهای جدید به نسخه اصلی اضافه می کنه. یا اصلا بهتر بگم، شما مثلا بازی اصلی (Medival 2 Total war) را نصب می کنید و تا آخر می رسید بعد دی وی دی منو (medival 2 total war kingdom) را نصب می کنید و قسمتها و مراحل جدید به بازی اضافه می کنید. متأسفانه اگه بازی اصلی رو نداشته باشید، این بازی که من براتون فرستادم، بدون فایده است.
من بازی bioshock رو نصب کردم ولی تو مرحله اخر نصب میگه باید به اینترنت وصل بشی تا جدید ترین patch بازی رو از سایت خودش بگیره اگر هم update رو cancel کنی بازی نصب نمیشه و همه فایلهاش پاک میشه . حالا من با این سرعت اینترنت چطوری اون پچ حجیم رو دانلود کنم?? :(
دوست عزیز، این بایوشاک خیلی نصبش دنگ و فنگ داره. اولش که باید موقعی که این پیام آپدیت اومد، کامپیوتر رو به صورت دستی ری استارت کنی :blink: . بعد از بالا اومدن دوباره ویندوز، فایلهای کرک را توی پوشه (گمون کنم) Binaries پیست می کنی. دقت کن که مثل کرک بازیهای دیگه، فایل کرک روی فایل دیگه کپی نمیشه، بلکه فایل کرک شما یه فایل جدید هست. بعدش هم که بازی رو اجرا می کنی. اگه بازم نشد، بگو:happy:

JohnyCage

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
امروز بسته رسید. فقط می تونید بگید کرک اپیزود 2 چجوریه؟ من هر کار کردم اجرا نشد. مرسی

koorosh_dj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اپیزود 2 کرک نداره که یه فایل داره به اسم PlayEp2.bat همینو اجرا کنی دروسته

abarkuh

Registered User
لایک‌ها
137
امروز بسته رسید. فقط می تونید بگید کرک اپیزود 2 چجوریه؟ من هر کار کردم اجرا نشد. مرسی
یک روشش همینه که کوروش جان گفت (البته من امتحان نکردم ولی مثله اینکه برای ایشون کار کرده) روش من اینه: از فایل hl2.exe یه Shortcut درست کنید و توی تارگتش یه همچین چیزی بزنید:
"E:\TOB-Ep2\half-life 2 episode two\hl2.exe" -steam -game ep2
یعنی بعد از ادرس بازی، این استیم و گیم را بزنید. بعد بازی اجرا میشه. اگه بازم نشد، خبرم کنید

yegane

Registered User
لایک‌ها
2
آقا این آنریل و بیوولف کی آماده می شند؟

abarkuh

Registered User
لایک‌ها
137
سلام دوستان. امروز چند تا خبر خوش می دم :happy:
اول از همه اینکه قیمتها کاهش پیدا کرده و هر دی وی دی شد 800 تومن، برای بیشتر از 10 تا 750، برای بیشتر از 20 تا هم 650 تومن.
بعدش هم بازی های زیر هم آماده فروش هستند:
boxshot_uk_small.jpg

th_asterix_pc_lr.jpg

boxshot.asp

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
the simpsons hit and run داری؟
اگه داری پ خ بزن

abarkuh

Registered User
لایک‌ها
137
the simpsons hit and run داری؟
اگه داری پ خ بزن
نه دوست عزیز. من این بازی رو ندارم :(
احمد بیا تاپیکت را دریاب که شده سایت ایستگاه!!!
لیستت آپدیت نشده؟
بله می بینم.:( حالا میخوام یه حق تبلیغی هم ازشون بگیرم:D
لیست هم نه هنوز، آپدیت نشده

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
آقا شماره کارتتو پی ام میکنی واسم؟

ALI4GHA

Registered User
لایک‌ها
17