• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش استثنایی بذر انواع تمشک و بری با قیمت باو نکردنی به مدت محدود و هزینه ارسال رایگان

vpsserverx

Registered User
لایک‌ها
177
سلام

یک سری کامل از هر چهار مورد را از دوستمون خریدم و منتظر ارسالش هستم .

Amirali_v

Registered User
لایک‌ها
35
سلام ، بسته من رسيد ...
با تشكر از شما ...

Greene

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
@Benchmarker @koosharz
------
میوه ای نداری که سریع،توی آپارتمان به ثمر برسه؟
والا بلوبری رو تو آب و هوای ایران نمیشه پرورشش داد چه برسه تو آپارتمان
از بین اینایی که تو پست اول دیدم فقط همون تمشک سیاهه که اینجا بهش میگن تمشک خارجی اینجا عمل میاد که اونم آفتاب میخواد تو آپارتمان نمیشه
گول عکسارو نخورین
استارتر یه عکس با نام کاربری از بوته این میوه ها همراه با میوه که خودت پرورش دادی بذار

Greene

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
والا بلوبری رو تو آب و هوای ایران نمیشه پرورشش داد چه برسه تو آپارتمان
از بین اینایی که تو پست اول دیدم فقط همون تمشک سیاهه که اینجا بهش میگن تمشک خارجی اینجا عمل میاد که اونم آفتاب میخواد تو آپارتمان نمیشه
گول عکسارو نخورین
استارتر یه عکس با نام کاربری از بوته این میوه ها همراه با میوه که خودت پرورش دادی بذار

دوست عزیز من نمیدونم شما بر اساس کدام منبع میگین بلوبری رو تو دمای ایران نمیشه پرورش داد؟! در خصوص دمای مناسب برای کشت بلوبری این گیاه تحمی دمای منفی 5 تا منفی 37 درجه را دارد ولی دمای مناسب برای آن بین 22 تا 29 درجه سانتی گراد میباشد. بلوبری گیاهی سردسیری است و درمناطق سردسیر و معتدل رشد نموده و ثمر می دهد. که اکثر مناطق ایران این آب و هوا رو دارند! در ضمن وقتی گیاه نیاز به آفتاب دارد می توانید در ایوان خانه کشت دهید. نکته دیگر هم در مورد تمشک بود که بلک بری یا تمشک سیاه نوعی شاه توت محسوب میشود که ایران به وفور یافت میشود.در مورد تمشک هم گیاهی است که در ایران رشد میکند و از گونه های مناسب آب و هوای ایران است. شما طوری فرمودید انگار من قصدم کلاه برداریه. این درست نیست دوست عزیز. من قصدم گول زدن افراد نیست، صحت این حرفها رو میتونید از هر کارشناس کشاورزی یا با تحقیق ساده متوجه بشید. در مورد کشت و عکس از گیاه خودم هم از اونجایی که این گیاه نیاز به مراقبت دائم و ابیاری روزانه داره و من اکثر اوقات مسافرت یا در منزل نیستم‌کشت ندادم ولی انشالا بعد از عید عکس های مربوط به خودم رو اینجا می گذارم.با تشکر از توجه و نکته سنجی شما.
موفق باشین.

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
دوست عزیز من نمیدونم شما بر اساس کدام منبع میگین بلوبری رو تو دمای ایران نمیشه پرورش داد؟! در خصوص دمای مناسب برای کشت بلوبری این گیاه تحمی دمای منفی 5 تا منفی 37 درجه را دارد ولی دمای مناسب برای آن بین 22 تا 29 درجه سانتی گراد میباشد. بلوبری گیاهی سردسیری است و درمناطق سردسیر و معتدل رشد نموده و ثمر می دهد. که اکثر مناطق ایران این آب و هوا رو دارند! در ضمن وقتی گیاه نیاز به آفتاب دارد می توانید در ایوان خانه کشت دهید. نکته دیگر هم در مورد تمشک بود که بلک بری یا تمشک سیاه نوعی شاه توت محسوب میشود که ایران به وفور یافت میشود.در مورد تمشک هم گیاهی است که در ایران رشد میکند و از گونه های مناسب آب و هوای ایران است. شما طوری فرمودید انگار من قصدم کلاه برداریه. این درست نیست دوست عزیز. من قصدم گول زدن افراد نیست، صحت این حرفها رو میتونید از هر کارشناس کشاورزی یا با تحقیق ساده متوجه بشید. در مورد کشت و عکس از گیاه خودم هم از اونجایی که این گیاه نیاز به مراقبت دائم و ابیاری روزانه داره و من اکثر اوقات مسافرت یا در منزل نیستم‌کشت ندادم ولی انشالا بعد از عید عکس های مربوط به خودم رو اینجا می گذارم.با تشکر از توجه و نکته سنجی شما.
موفق باشین.
من نمیگم شما قصدتون کلاه بدرداریه. چون خودتونم نمیدونید. چون اصلا این گیاه هارو پرورش ندادید
چیزی که رو کاغذ مینویسن با واقعیت فرق داره
من تا بعد از عید منتظر عکس این گیاهان که خودتون پرورش دادین و به بار نشسته، میمونم. اگر درست بود به مقدار زیاد از این بذر ها خریداری میکنم

Greene

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
من نمیگم شما قصدتون کلاه بدرداریه. چون خودتونم نمیدونید. چون اصلا این گیاه هارو پرورش ندادید
چیزی که رو کاغذ مینویسن با واقعیت فرق داره
من تا بعد از عید منتظر عکس این گیاهان که خودتون پرورش دادین و به بار نشسته، میمونم. اگر درست بود به مقدار زیاد از این بذر ها خریداری میکنم

ممنونم از شما ، انشالا به زودی این کار رو می کنم. در ضمن چون شما در این زمینه تخصص و آشنایی دارین من حاضرم مقداری از هر بذر که مطمئن نیستین رو به رایگان در اختیارتون بذارم تا خودتون آزمایش کنید و عکس های خودتون رو با ما به اشتراک بذارین.

Greene

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
نکاتی در مورد کشت بلک بری ( شاه توت سیاه )
  • در صورت امکان محلی رو انتخاب کنید که میزان تابش آفتاب کامل رو داشته باشه، تا محصولی بهتر به دست بیاورید.
  • خاک باید به طور مناسب زهکشی شود ، از مواد طبیعی برای بهبود کیفیت خاک استفاده کنید
  • مراقب باشید که دور و بر گیاه شما ، علف های هرز نباشد.
  • در صورت کشت در باغچه سعی کنید بذر ها رو با فاصله ای مناسب نزدیک نیم متر در خاک بکارید
  • بذر ها رو در سطح بکارید

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
سلام
من حاضرم کاشت بلوبری توی آپارتمان و حیاط را همزمان تست کنم. لطفاً شرایط خرید را بفرمایید اگر تهران هستید میتونم حضوری خدمت برسم؟
ممنون

Greene

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام
من حاضرم کاشت بلوبری توی آپارتمان و حیاط را همزمان تست کنم. لطفاً شرایط خرید را بفرمایید اگر تهران هستید میتونم حضوری خدمت برسم؟
ممنون
با تشکر، ارسال شد خدمتتون

niazpayam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام من 10 تا بذر بلوبری 10 تا بلک بری و همچنین 10 تا تمشک زرد و 10 تا تمشک قرمز میتونم بخرم جمع کلش میشه میشه 7000 تومان

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
من هنوز منتظر بذر های سریعُ الرُّشدِ تون(!) هستم

SoMe0nE

Registered User
لایک‌ها
9
سلام خسته نباشيد؛
لطفا هزينه رو براي ٥٠ عدد بذر از هر كدوم از ٤ نمونه رو ارسال بفرماييد.
ممنون.

بالا