vpsserverx
Registered User
سلام
یک سری کامل از هر چهار مورد را از دوستمون خریدم و منتظر ارسالش هستم .
سلام
سلام ، بسته من رسيد ...
با تشكر از شما ...
با تشکر .تایید میشه دوست عزیز ، در اسرع وقت ارسال میشه خدمت شما.
برای منم ارسال کنید ممنون
والا بلوبری رو تو آب و هوای ایران نمیشه پرورشش داد چه برسه تو آپارتمان
والا بلوبری رو تو آب و هوای ایران نمیشه پرورشش داد چه برسه تو آپارتمان
از بین اینایی که تو پست اول دیدم فقط همون تمشک سیاهه که اینجا بهش میگن تمشک خارجی اینجا عمل میاد که اونم آفتاب میخواد تو آپارتمان نمیشه
گول عکسارو نخورین
استارتر یه عکس با نام کاربری از بوته این میوه ها همراه با میوه که خودت پرورش دادی بذار
من نمیگم شما قصدتون کلاه بدرداریه. چون خودتونم نمیدونید. چون اصلا این گیاه هارو پرورش ندادیددوست عزیز من نمیدونم شما بر اساس کدام منبع میگین بلوبری رو تو دمای ایران نمیشه پرورش داد؟! در خصوص دمای مناسب برای کشت بلوبری این گیاه تحمی دمای منفی 5 تا منفی 37 درجه را دارد ولی دمای مناسب برای آن بین 22 تا 29 درجه سانتی گراد میباشد. بلوبری گیاهی سردسیری است و درمناطق سردسیر و معتدل رشد نموده و ثمر می دهد. که اکثر مناطق ایران این آب و هوا رو دارند! در ضمن وقتی گیاه نیاز به آفتاب دارد می توانید در ایوان خانه کشت دهید. نکته دیگر هم در مورد تمشک بود که بلک بری یا تمشک سیاه نوعی شاه توت محسوب میشود که ایران به وفور یافت میشود.در مورد تمشک هم گیاهی است که در ایران رشد میکند و از گونه های مناسب آب و هوای ایران است. شما طوری فرمودید انگار من قصدم کلاه برداریه. این درست نیست دوست عزیز. من قصدم گول زدن افراد نیست، صحت این حرفها رو میتونید از هر کارشناس کشاورزی یا با تحقیق ساده متوجه بشید. در مورد کشت و عکس از گیاه خودم هم از اونجایی که این گیاه نیاز به مراقبت دائم و ابیاری روزانه داره و من اکثر اوقات مسافرت یا در منزل نیستمکشت ندادم ولی انشالا بعد از عید عکس های مربوط به خودم رو اینجا می گذارم.با تشکر از توجه و نکته سنجی شما.
موفق باشین.
من نمیگم شما قصدتون کلاه بدرداریه. چون خودتونم نمیدونید. چون اصلا این گیاه هارو پرورش ندادید
چیزی که رو کاغذ مینویسن با واقعیت فرق داره
من تا بعد از عید منتظر عکس این گیاهان که خودتون پرورش دادین و به بار نشسته، میمونم. اگر درست بود به مقدار زیاد از این بذر ها خریداری میکنم
با تشکر، ارسال شد خدمتتونسلام
من حاضرم کاشت بلوبری توی آپارتمان و حیاط را همزمان تست کنم. لطفاً شرایط خرید را بفرمایید اگر تهران هستید میتونم حضوری خدمت برسم؟
ممنون
سلام داداش بذرها رو گرفتی خوببودن کاشتی نتیجش چی شد؟؟؟؟سلام