نیستسلام سونی X9300e 55 اینچ موجود داری قیمت چند؟
نیستسلام سونی X9300e 55 اینچ موجود داری قیمت چند؟
55mu8500:5.000.000سلام
لطفا لیست قیمت 65 و 55 اینچ های سامسونگ را لطف کنید
شرایط و هزینه ارسال به تهران چطور هست؟
ممنون
سلامسلام وقت بخیر
عزیز یک راهنمایی بفرمایید ممنون میشم
با بودجه ۷ تا ۸ تومن شما اولد الجی پیشنهاد میدید یا فورکی سونی البته سایز ۵۵
خیلی درگیر این انتخابم
ممنون بابت راهنمایی جسارتا خارج از تعصب فرمودید؟سلام
من سونی رو به ال جی ترجیح می دم
بدون تعصب گفتم ال جی کیفیت 2017 اش خیلی افت کرده همین تلویزیون 8500 4k واقعی نیست و 2.8k هست از نظر شفافیت ورنگ بندی خوبه ولی در فیلم های با رزلیشن بالا درست جواب نمی ده ولی فعلا تلویزیون های سونی هنوز به این راه کشیده نشده انممنون بابت راهنمایی جسارتا خارج از تعصب فرمودید؟
من ممکنه همجور استفاده ای از تی وی داشته باشم منظورم این هستش شما از کنسول بگیر تا فیلم با سورس فورکی
مواقعی هم که منزل نیستم بیشتر استفاده خانواده از کانالهای استانی و شبکه های خودمون هستش نمیخوام تو ذوقشون بخوره از لحاظ کیفیت تصویر
یکی از اشناها سونی داره مدل ۸۵۰۰ کانالهای اچ دی رو عالی نشون میداد ولی متاسفانه استانیها در حد افتضاح
ممنونم پس با این احتساب در سایز ۵۵ اینچ کدوم تی وی سونی رو پیشنهاد میدید برای خریدبدون تعصب گفتم ال جی کیفیت 2017 اش خیلی افت کرده همین تلویزیون 8500 4k واقعی نیست و 2.8k هست از نظر شفافیت ورنگ بندی خوبه ولی در فیلم های با رزلیشن بالا درست جواب نمی ده ولی فعلا تلویزیون های سونی هنوز به این راه کشیده نشده ان
در رنج قیمتی که شما گفتید x8500eوx9000e هستممنونم پس با این احتساب در سایز ۵۵ اینچ کدوم تی وی سونی رو پیشنهاد میدید برای خرید
3880000 مشکیتلویزیون سونی x8000e قیمت ها؟
سایز؟3880000 مشکی
55 اینچسایز؟
43 ندارین؟55 اینچ
43 نه متاسفانه الان موجود نداریم43 ندارین؟