reza.parvin
Registered User
دوست عزیز روگازی رو برا شهرستان فاکتور کردیم. تا هفته بعد خرید جدیدمون میرسه بهتون خبر میدمهنوز فردا نشده که عکس رو بذارید.
الان سماور ریوالد دارم که خیلی بهتر از روگازیه یه نیگاه بکنید تو تاپیک
دوست عزیز روگازی رو برا شهرستان فاکتور کردیم. تا هفته بعد خرید جدیدمون میرسه بهتون خبر میدمهنوز فردا نشده که عکس رو بذارید.
با سلام.
من برای جهیزیه ام قصد خرید قابلمه های استیل کرکماز رو دارم اما راجع به آگهی شما دو تا مشکل هست. راجع به سرویس که سایزاش خیلی کوکیچه. توی تک فروشی ها هم بزرگترین سایزتون 28 هست که کوچیکه. من میخوام از سری کامل سایزها خودم 5 یا 6 تا انتخاب کنم و سایز نسبتا بزرگ که واسه مهمونی ها جواب میده هم توی انتخابام باشه. سری کامل سایز هاش رو توی پاساژ پردیس سینمای زندگی دیدم که حدود 12 تا سایز داشت ولی سایز برزگترینش حدودا (دقیقش یادم نمیاد) 280 بود که به نظرم خیلی گرونه یعنی احساس کردم قیمت هاش بالاست (شایدم قیمتش همینه) و مشکل دیگه ام اینه که من سری ساتینا میخوام که اصلا تک فروشیش رو متاسفانه ندارید.
اگر توی خرید هاتون سایز کامل سری ساتینا یا آلفا رو بیارید ممنون میشم.
دوست عزیز شما اگه سایز بزرگ یعنی بزرگتر از 28 بخوایید فقط مدل استرا میشه که تا سایز 40موجوده. مدل الفا هم تا سایز 28 به صورت تکی موجود دارم. سرویس ساتینا هم فقط سرویسش هس و به صورت تکی فروش نداریم. از سایزای بزرگم هر سایزی بگید مدل استرا موجود دارم بگید قیمت میدم براتون
شما می تونید از نمایندگی تهران سوال کنید اگه به کاتالوگ محصولات کامل کرکماز هم دسترسی داشتید می تونید نگا کنید و می تونید تو اینترنتم سرچ کنید. این محصول تنها محصولی که خوشبختانه تقلبیش فعلا تو بازار وجود نداره.راستی یه موضوعی. جسارات نشه به حضورتون ولی از اونجایی که بازار اجناس تقلبی توی ایران داغه. چطور خیالمون راحت شه که قابلمه ای می خریم اصل هست و تقلبی و چین درجه سه به اسم ترک نباشه...
و اینکه سایت اصلی کرکماز رفتم مدلی به اسم ساتینا پیدا نکردم. اگر پیدا کردید ممنون میشم لینکش رو بذارید.
سایز قطر 28 و ارتفاع 17. کدشم A1942دوست عزیز قابلمه سایز 28 قطرش چقدره ؟ + ارتفاع داخلش؟
سلام بزرگترین قابلمه تستیل کرکماز ی که دارید چیه و قیمتش؟
دوست عزیز 3لیتری فقط با قوری چینی هستش. روگازی با قوری استیل بخوایید فقط 5 لیتری هستش قیمتشم 290قیمت رو گازی 3 لیتری به همراه قوری؟؟؟
قوری شون استیل دیگه؟؟
کاش یه عکس ازشون می ذاشتین!
سلام می خواستم قابلمه سایز 40 را سفارش بدم لطفا برام شماره کارتتونو و هزینه اش را ایمیل کنید .
پ.خ شد دوست عزیزسلام
در سرویس آلفا و ساتینا که مات هستند روی بدنه آنها هم کاملا مات است یا سه خط را دارند؟
اگه خط ندارن قیمت نهایی سرویس آسترا به همراه شماره کارت و تماس برام بفرستید.
ممنون