• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش استثنایی سرویس های قابلمه استیل کرکماز ترکیه ( قیمت ها را مقایسه کنید)

reza.parvin

Registered User
لایک‌ها
15
هنوز فردا نشده که عکس رو بذارید.
دوست عزیز روگازی رو برا شهرستان فاکتور کردیم. تا هفته بعد خرید جدیدمون میرسه بهتون خبر میدم
الان سماور ریوالد دارم که خیلی بهتر از روگازیه یه نیگاه بکنید تو تاپیک

nastaran1987

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام.

من برای جهیزیه ام قصد خرید قابلمه های استیل کرکماز رو دارم اما راجع به آگهی شما دو تا مشکل هست. راجع به سرویس که سایزاش خیلی کوکیچه. توی تک فروشی ها هم بزرگترین سایزتون 28 هست که کوچیکه. من میخوام از سری کامل سایزها خودم 5 یا 6 تا انتخاب کنم و سایز نسبتا بزرگ که واسه مهمونی ها جواب میده هم توی انتخابام باشه. سری کامل سایز هاش رو توی پاساژ پردیس سینمای زندگی دیدم که حدود 12 تا سایز داشت ولی سایز برزگترینش حدودا (دقیقش یادم نمیاد) 280 بود که به نظرم خیلی گرونه یعنی احساس کردم قیمت هاش بالاست (شایدم قیمتش همینه) و مشکل دیگه ام اینه که من سری ساتینا میخوام که اصلا تک فروشیش رو متاسفانه ندارید.

اگر توی خرید هاتون سایز کامل سری ساتینا یا آلفا رو بیارید ممنون میشم.

reza.parvin

Registered User
لایک‌ها
15
با سلام.

من برای جهیزیه ام قصد خرید قابلمه های استیل کرکماز رو دارم اما راجع به آگهی شما دو تا مشکل هست. راجع به سرویس که سایزاش خیلی کوکیچه. توی تک فروشی ها هم بزرگترین سایزتون 28 هست که کوچیکه. من میخوام از سری کامل سایزها خودم 5 یا 6 تا انتخاب کنم و سایز نسبتا بزرگ که واسه مهمونی ها جواب میده هم توی انتخابام باشه. سری کامل سایز هاش رو توی پاساژ پردیس سینمای زندگی دیدم که حدود 12 تا سایز داشت ولی سایز برزگترینش حدودا (دقیقش یادم نمیاد) 280 بود که به نظرم خیلی گرونه یعنی احساس کردم قیمت هاش بالاست (شایدم قیمتش همینه) و مشکل دیگه ام اینه که من سری ساتینا میخوام که اصلا تک فروشیش رو متاسفانه ندارید.

اگر توی خرید هاتون سایز کامل سری ساتینا یا آلفا رو بیارید ممنون میشم.

دوست عزیز شما اگه سایز بزرگ یعنی بزرگتر از 28 بخوایید فقط مدل استرا میشه که تا سایز 40موجوده. مدل الفا هم تا سایز 28 به صورت تکی موجود دارم. سرویس ساتینا هم فقط سرویسش هس و به صورت تکی فروش نداریم. از سایزای بزرگم هر سایزی بگید مدل استرا موجود دارم بگید قیمت میدم براتون

nastaran1987

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز شما اگه سایز بزرگ یعنی بزرگتر از 28 بخوایید فقط مدل استرا میشه که تا سایز 40موجوده. مدل الفا هم تا سایز 28 به صورت تکی موجود دارم. سرویس ساتینا هم فقط سرویسش هس و به صورت تکی فروش نداریم. از سایزای بزرگم هر سایزی بگید مدل استرا موجود دارم بگید قیمت میدم براتون

راستی یه موضوعی. جسارات نشه به حضورتون ولی از اونجایی که بازار اجناس تقلبی توی ایران داغه. چطور خیالمون راحت شه که قابلمه ای می خریم اصل هست و تقلبی و چین درجه سه به اسم ترک نباشه...
و اینکه سایت اصلی کرکماز رفتم مدلی به اسم ساتینا پیدا نکردم. اگر پیدا کردید ممنون میشم لینکش رو بذارید.

Last edited:

reza.parvin

Registered User
لایک‌ها
15
راستی یه موضوعی. جسارات نشه به حضورتون ولی از اونجایی که بازار اجناس تقلبی توی ایران داغه. چطور خیالمون راحت شه که قابلمه ای می خریم اصل هست و تقلبی و چین درجه سه به اسم ترک نباشه...
و اینکه سایت اصلی کرکماز رفتم مدلی به اسم ساتینا پیدا نکردم. اگر پیدا کردید ممنون میشم لینکش رو بذارید.
شما می تونید از نمایندگی تهران سوال کنید اگه به کاتالوگ محصولات کامل کرکماز هم دسترسی داشتید می تونید نگا کنید و می تونید تو اینترنتم سرچ کنید. این محصول تنها محصولی که خوشبختانه تقلبیش فعلا تو بازار وجود نداره.

دوست عزیز قابلمه سایز 28 قطرش چقدره ؟ + ارتفاع داخلش؟
سایز قطر 28 و ارتفاع 17. کدشم A1942

Last edited:

nastaran1987

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو اینترنت سرچ کردم. توی سایت های خارجی که فقط توی آمازون و یکی دو تا دیگه هست. و بیشتر به کتری قوری ساتینا اشاره شده. توی یه سایت ایرانی هم کارهاشون رو که دیدم از اونجایی که بدنه مات با درب شیشه ای میخوام چنین چیزی رو با نام پرلا عرضه کردن.

به هر حال بگذریم مساله اینجاست که قابلمه ی مات با در شیشه ای توی سایز بالا (حالا با هر اسمی که عرضه بشه) میخوام که فعلا هیچ جا گیر نمیاد و باید صبر کنم شاید بیاد تو بازار.

از راهنمایی هاتون هم ممنون هستم.

reza.parvin

Registered User
لایک‌ها
15
دوستان گرامی با رسیدن اجناس جدید تاپیک به زودی به روز رسانی می شود.

kimia78

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بزرگترین قابلمه تستیل کرکماز ی که دارید چیه و قیمتش؟

reza.parvin

Registered User
لایک‌ها
15
دوستاااااااااااای عزیز روگازی شیردار و کتری و قوری کرکمازم رسید.

oosa_baba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
قیمت رو گازی 3 لیتری به همراه قوری؟؟؟
قوری شون استیل دیگه؟؟
کاش یه عکس ازشون می ذاشتین!

reza.parvin

Registered User
لایک‌ها
15
قیمت رو گازی 3 لیتری به همراه قوری؟؟؟
قوری شون استیل دیگه؟؟
کاش یه عکس ازشون می ذاشتین!
دوست عزیز 3لیتری فقط با قوری چینی هستش. روگازی با قوری استیل بخوایید فقط 5 لیتری هستش قیمتشم 290

kimia78

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام می خواستم قابلمه سایز 40 را سفارش بدم لطفا برام شماره کارتتونو و هزینه اش را ایمیل کنید .

oosa_baba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
در سرویس آلفا و ساتینا که مات هستند روی بدنه آنها هم کاملا مات است یا سه خط را دارند؟
اگه خط ندارن قیمت نهایی سرویس آسترا به همراه شماره کارت و تماس برام بفرستید.
ممنون

reza.parvin

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
در سرویس آلفا و ساتینا که مات هستند روی بدنه آنها هم کاملا مات است یا سه خط را دارند؟
اگه خط ندارن قیمت نهایی سرویس آسترا به همراه شماره کارت و تماس برام بفرستید.
ممنون
پ.خ شد دوست عزیز

ARYOU

Registered User
لایک‌ها
238
دوست عزیز این ها به چه صورت کفش استیله ولی نچسب?
ایا مثله تفلون هم خش بر میداره?

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2

بالا