mjr
Registered User
کجای شمال هستید ؟
سلام بنده ساکن رشت هستم کارخونه و انبار املش روستای گرکرودهزینه ارسال چقدره؟
درود بردوست بزرگوار
لطف کنید موجودی سبز و سیاه + اطلاعات واریز رو برای بنده P.M بفرمایید
سلام بروی چشمسلام یک کیلوچای سیاه بهاره میخواستم ؟؟
درود. با معذرت از استارتر محترم. فکر کنم بهترین چای، چای بهاره ممتاز باشه.درود . بهترین چای شمال چی هست و چطوری باید بخرم؟
سلام ممنونم از شمادرود. با معذرت از استارتر محترم. فکر کنم بهترین چای، چای بهاره ممتاز باشه.
سلام چای ممتاز بهاره (برداشت شده در فصل بهار) از نظر عطر و عطم بهترینهدرود . بهترین چای شمال چی هست و چطوری باید بخرم؟
سلام خدمتتون ارسال شدسلام. شرایط رو برای خرید ۱ کیلو چای ممتاز بهاره ۹۶ خصوصی بفرستید.
سلام انجام وظیفه بود.نوش جان شما ممنونم از خریدتونبسته دریافت شد بسیار عالی و سریع ارسال کدن دستشون درد نکنه
ممنون . بعد این چای همون چای هست که با نورافتاب خشک میشه؟سلام چای ممتاز بهاره (برداشت شده در فصل بهار) از نظر عطر و عطم بهترینه
اگر گیلان تشریف آوردید راحت هر شهری میتونید تهیه کنید
اگر نه بنده میتونم برای شما بفرستم
اون چای دست ساز هست،کارخونه خشک نمیکنه به دست خانم های روستایی خشک میشهممنون . بعد این چای همون چای هست که با نورافتاب خشک میشه؟
آها پس تا اون موجود بشه بهترین چای که موجود دارید 1 کیلو لطف کنید ارسال کنید براماون چای دست ساز هست،کارخونه خشک نمیکنه به دست خانم های روستایی خشک میشه
دوستان اینجا میخواستند بنده دنبالش رفتم ان شاء الله بهار (اردیبهشت) موجود میشه
بسیار خوب چشمآها پس تا اون موجود بشه بهترین چای که موجود دارید 1 کیلو لطف کنید ارسال کنید برام