با سلامسلام و عرض ادب
در صورت امکان تصویر چــای مـمـتـاز و چــای مـمـتـاز سبزتون رو برای بنده ارسال کنید
همراه با نحوه سفارش
منتتظر نظرتون هستم. من خودم به شخصه چای ایرانی زیاد مصرف نکردم ولی زیاد تعریف میکنن ازش.سلام
همین امروز بدستم رسید. با تشکر از فروشنده محترم
تست میکنم نظر خودم را به اطلاع همگی میرسانم.
قیمتی که بنده گذاشتم حتی زیر قیمت خرده فروشی کارخونه هستمنتتظر نظرتون هستم. من خودم به شخصه چای ایرانی زیاد مصرف نکردم ولی زیاد تعریف میکنن ازش.
چیزی که آدمو دو دل میکنه واسه خرید قیمتشه. الان همین چایی های اسانس خورده رو بالای سی تومن میفروشن.
سلام عزيز. سفارش بنده تامين نشده هنوز؟چای ایرانی اگر بهترین دنیا نباشه قطعا سالم ترین چای دنیاست
مطمئن باشید در تولیدش هیچ مواد شیمیایی استفاده نمیشه
مردم ما هر روز چای مصرف می کنند ، اگر چای مصرفیشون رنگ و اسانس شیمیایی داشته باشه ، دراز مدت آسیب جدی به کبد و کلیه میزنه
سلام جناب با اون خانم روستایی صحبت کردم منتظر خبرشون هستمسلام عزيز. سفارش بنده تامين نشده هنوز؟
سلامبا سلام
چند روز پیش چای به دستم رسیده بود که قول داده بودم بررسی کنم و تجربه خودم را به اشتراک بگذارم
چای خیلی خوب و با کیفیتی هست.
از لحاظ طعم که با چای کوثر خودمون فرقی نداره.
زمان دم کشیدن چای کمی طولانی هست (به 20 دقیقه طول میکشه) که چای ایرانی که رنگ های شیمیایی بهش افزوده نشده باشه همینه. چایی هایی که بیرون هست آبجوش را که میریزی سرش به سرعت رنکش درمیاد که مشخصه از رنگ های شیمیایی در این چای ها استفاده شده است. این نشون میده که چای ایشون کاملا خالص و ایرانی است.
قیمت این چای هم که خیلی عالی و خوش قیمته.
کیفیت مشتری مداری فروشنده هم که حرف نداشت.
بنده از خریدم راضی بودم و از این به بعد صد در صد چای خونه خودمان را از ایشون میگیرم.
سلامسلام
داداش 2 کیلو بهاره ممتاز و 1 کیلو سبز ممتاز میخوام
هزینش چقدر میشه تا تهران؟
واسه چند کیلو هزینه ارسال 0 میزنی؟
مرسی
سلام تا الان همچین چیزی نشنیدم! زرین چیه دیگه؟ البته وزین داریمسلام چای زرین موجود دارین؟
ممتاز ، باروتی ، شکسته 2 و چای سبزیعنی الان چی موجود دارین؟