Sajjad9790
Registered User
- نوشتهها
- 121
- لایکها
- 24
خب همین قیمتش چنده؟فعلا همین قاب هارو داریم بزودی تنوع زیاد میشه
خب همین قیمتش چنده؟فعلا همین قاب هارو داریم بزودی تنوع زیاد میشه
بله شارژر همونه تو عکس تقدیمتون میشه محافظ هم برچسبه نه گلس دوست عزیزسلام علیکم خسته نباشید استاد
اقا ببخشید شارژر اصلی که توی عکس هست هم با کل پک گوشی موجوده ؟؟؟و اینکه محافظ صفحه گلس هست؟؟؟
دوست عزیز فقط با ایفون ۵ اس و ۶ تعویض میشهبا آیپد مینی و بلکبری Q10 تعویض دارین ؟
چنتا پست قبل دیدم نوشته بودین با آیپد تعویض میکنین که مزاحم شدمدوست عزیز فقط با ایفون ۵ اس و ۶ تعویض میشه
استاد گلسش گیر میاد؟؟؟؟کاور مخصوصش به غیر ژله ای چطور؟؟بله شارژر همونه تو عکس تقدیمتون میشه محافظ هم برچسبه نه گلس دوست عزیز
بزودی خودمون وارد میکنیم در مورد رام هم اول تاپیک گفته شده و در سایت رسمی هم هستاستاد گلسش گیر میاد؟؟؟؟کاور مخصوصش به غیر ژله ای چطور؟؟
رامی که روشون هست کدوم سیستم رامه؟؟؟
چنتا پست قبل دیدم نوشته بودین با آیپد تعویض میکنین که مزاحم شدم
خدمت شما داداشمآیپد مینی چی؟ چند گیگ ... رنگ عکس !! قیمت
بسیار هم خوببزودی خودمون وارد میکنیم در مورد رام هم اول تاپیک گفته شده و در سایت رسمی هم هست
اخر سال دوست عزیز شایدم وارد نکردیم باید ببینیم موجود میشه یا نه اگر قصد خرید دارید خریدتون رو انجام بدین چون قیمت الان عالیهبسیار هم خوب
چقد طول میکشه که گلس رو وارد کنین که من انشالله همه رو با هم بخرم؟؟؟؟
عجب اخر سال؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!اخر سال دوست عزیز شایدم وارد نکردیم باید ببینیم موجود میشه یا نه اگر قصد خرید دارید خریدتون رو انجام بدین چون قیمت الان عالیه
عجب اخر سال؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
یعنی کسی دیگه تو این انجمن نیست که بتونه در اسرع وقت وارد کنه؟؟؟
اره درسته قیمتتون عالیه
منم بخاطر همین مزاحمتون شدم![]()