سلام. یه نوع آبی داریم. شریعتی سمت قلهک.شما شنبه تماس بگیرید من در خدمتم.09383305665سلام عزیز
من یه دونه آبی میخوام...فقط یک نوع آبی داری دیگه؟
تهران بخوام تحویل بگیرم باید بیام شریعتی؟؟؟ کجای شریعتی هست؟ ( بالاتر از سید خندان؟ )
سلام. یه نوع آبی داریم. شریعتی سمت قلهک.شما شنبه تماس بگیرید من در خدمتم.09383305665سلام عزیز
من یه دونه آبی میخوام...فقط یک نوع آبی داری دیگه؟
تهران بخوام تحویل بگیرم باید بیام شریعتی؟؟؟ کجای شریعتی هست؟ ( بالاتر از سید خندان؟ )
سلامخسته نباشید
برا رینگ باید دوره لاستیک نایلون بکشیم بعد اسپری بزنیم یا نه مشکلی نداره؟
برای سوناتا 4 تا رینگ چند تا اسپری لازم هست؟
بعد از کجا بدونیم چقدر اسپری رو بپاشیم به رینگ؟
مثلا اگه یه تیکه زیاد بپاشیم یه تیکه کم مشخصه؟
اگه سوال دیگه ای بود در خدمتم. شرمنده دیر جواب دادمخسته نباشید
برا رینگ باید دوره لاستیک نایلون بکشیم بعد اسپری بزنیم یا نه مشکلی نداره؟
برای سوناتا 4 تا رینگ چند تا اسپری لازم هست؟
بعد از کجا بدونیم چقدر اسپری رو بپاشیم به رینگ؟
مثلا اگه یه تیکه زیاد بپاشیم یه تیکه کم مشخصه؟
دشمنتاگه سوال دیگه ای بود در خدمتم. شرمنده دیر جواب دادم
3 تا اسپری نیازه.اگه کم نیاد.بله برای شهرستان هم ارسال داریم.دشمنت
رینگ 18
آینه بغل و رینگ و جلو پنجره رو میخوام مات کنم
بعد برا شهرستان ارسال دارید؟
آقا دمت گرم خیلی خوب شد ، مخصوصا رینگ ها ، با این عکسی که گذاشتی معلوم شد خودمونم میتونیم رنگ کنیم . چون من نگران بودم نشه خوب درآوردش .
آقا دمت گرم خیلی خوب شد ، مخصوصا رینگ ها ، با این عکسی که گذاشتی معلوم شد خودمونم میتونیم رنگ کنیم . چون من نگران بودم نشه خوب درآوردش .
شما از چند تا اسپری استفاده کردی ؟
داداش خیلی خوب زدی.نوکرم
برا رینگ و جلو پنجره و آینه بغل و دستگیره و عقب و آرم های پشت 3 تا اسپری استفاده کردم
رو همش هم 3بار پاشیدم
داداش رنگ آبی فیروزه ای هست و روشن که خوب نمیشه. ولی رنگ مشکی نسبتا بهتره ار مال سایپاآقا این مشکیت چقدر با مشکی پلاستیک مثلا آینه های پراید فرق داره؟ خیلی مشکی تر و براق تر میشه؟؟؟
من یه 111 کاربنی دارم.آینه ها مشکیه یه زه هم عقب داره مشکیه و دستگیره های در هم مشکیه..اول میخواستم آبیش رو ازت بگیرم...چند نفر گفتن نکن خز میشه...همین مشکی بهتره...
میخوام ببینم نظر شما چیه؟ مشکی شما اگه خیلی براقه و با این رنگ مشکیه بی روح سایپا فرق داره ....
آبیت دقیقا چه رنگیه..
خلاصه نظر خودت
داخل پیج اینستاگرام هست نمونه های کاملرینگ رنگ سبز داری نمونه فسفری
سلامسلام.آقا اینو فقط روی سطوح فلزی میشه استفاده کرد؟ اگر برای ماشین نخوام