لطفا بقیه رو دروغ گو جلوه ندید ... لینکی که گذاشتید تا همین چند روز پیش 250 دلار بود و الان تخفیف گذاشته به این قیمت ....
اون هم محدود هست و به تعداد 10 تا ... حالا تازه کار نداریم که همین الان کسی بخواد همون لینک رو بخره و بیاره اینجا با وزن چند کیلوییش حدود 1 تومن باید هزینه کنه.
لابد انتظار دارید بنده یک قیمت توی تخفیف و شرایط ویژه رو اونم توی امریکا به عنوان قیمت ملاکم در نظر بگیرم و قیمت جنسو از رو اون حساب کنم ؟
همون لینکی که زحمتشو کشیدید سمت راست صفحه فروشنده های دیگه این کالا رو لیست کرده ، قیمت هاشونو نگاه کنید شما.
ضمنان کسی خریدار باشه بنده باهاش راه میام اما این حرف ها هدفش فقط چیز دیگه ای هست ....
در ضمن خرداد 90 بنده ناهاری که الان 8500 باید بخرم ، 3000 تومن بیشتر نبود .... بله گرون شده ، همه چی.
دوست عزیز من نمیدونم مشکل شما چیه که اینجوری جبهه گرفتی و مثنوی صد من کاغذ جواب نوشتی! من فقط گفتم قیمت دلاریش اینقدره شما میخوای صد برابر بفروشی به خودت مربوطه.
ملاک قیمت یه جنس در ایران قیمت دلاریش هست بعلاوه درصدی بیشتر بابت حمل و نقل و ... ولی وقت جنسی در تعداد بالا وارد کشور میشه اصلا اون هزینه های کذایی که شما میگی رو نداره. بله شاید یک عدد بخواید ازین اسپیکر بخرید 1 میلیون هم بیشتر بشه ولی این ملاک درستی نیست. اگر خرداد 90 که دلار 1050 تومن بود این اسپیکر 210 تومن بود، الان قاعدتا نباید بیشتر از 600 تومن باشه، حالا تو بازار نیست بحثش جداست، شما هم اختیار داری جنس 3 سال کارکرده که 200 خریدی رو 630 تومن یا 1630 بفروشی اختیارش با خودته ولی اینجوری مغرضانه جواب مخاطب رو نده. میتونی حداقل اینجوری نشون ندی