• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش اسپیکر Creative Gigaworks T3 ، صدای عالی و پرقدرت !!

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
لطفا بقیه رو دروغ گو جلوه ندید ... لینکی که گذاشتید تا همین چند روز پیش 250 دلار بود و الان تخفیف گذاشته به این قیمت ....

اون هم محدود هست و به تعداد 10 تا ... حالا تازه کار نداریم که همین الان کسی بخواد همون لینک رو بخره و بیاره اینجا با وزن چند کیلوییش حدود 1 تومن باید هزینه کنه.

لابد انتظار دارید بنده یک قیمت توی تخفیف و شرایط ویژه رو اونم توی امریکا به عنوان قیمت ملاکم در نظر بگیرم و قیمت جنسو از رو اون حساب کنم ؟

همون لینکی که زحمتشو کشیدید سمت راست صفحه فروشنده های دیگه این کالا رو لیست کرده ، قیمت هاشونو نگاه کنید شما.

ضمنان کسی خریدار باشه بنده باهاش راه میام اما این حرف ها هدفش فقط چیز دیگه ای هست ....

در ضمن خرداد 90 بنده ناهاری که الان 8500 باید بخرم ، 3000 تومن بیشتر نبود .... بله گرون شده ، همه چی.

دوست عزیز من نمیدونم مشکل شما چیه که اینجوری جبهه گرفتی و مثنوی صد من کاغذ جواب نوشتی! من فقط گفتم قیمت دلاریش اینقدره شما میخوای صد برابر بفروشی به خودت مربوطه.
ملاک قیمت یه جنس در ایران قیمت دلاریش هست بعلاوه درصدی بیشتر بابت حمل و نقل و ... ولی وقت جنسی در تعداد بالا وارد کشور میشه اصلا اون هزینه های کذایی که شما میگی رو نداره. بله شاید یک عدد بخواید ازین اسپیکر بخرید 1 میلیون هم بیشتر بشه ولی این ملاک درستی نیست. اگر خرداد 90 که دلار 1050 تومن بود این اسپیکر 210 تومن بود، الان قاعدتا نباید بیشتر از 600 تومن باشه، حالا تو بازار نیست بحثش جداست، شما هم اختیار داری جنس 3 سال کارکرده که 200 خریدی رو 630 تومن یا 1630 بفروشی اختیارش با خودته ولی اینجوری مغرضانه جواب مخاطب رو نده. میتونی حداقل اینجوری نشون ندی ;)

Spartan

Registered User
لایک‌ها
37
دوست گرامی ...

جبهه ؟ جبهه ای گرفته نشده ، شما انگی به بنده زدید که من هم پاسخش رو دادم.

در مورد قیمت هم توضیح دادم ، ختم کلام هم این که قیمت ، قیمتی که شما گفتید نیست. اینطور باشه بنده هم میام در تاپیک دیگران میگم توی

black friday فرض مثال جنس 200 دلاری رو 70 دلار میفروختن پس شما دست دوشو به من بده 150.

در مورد چیزی هم که ازش خبر ندارید ، ننویسید. بنده این اسپیکر رو 200 تومن نخریدم. در ثانی 100 تومن هم خریده بودم ، قیمت هر چیزی به روزش حساب میشه.

مغرضانه ؟ دوست من غرضی هم باشه از سمت بنده نیست. خواهشا اگر قصد سویی ندارید ، این تاپیک رو فراموش کنید.

بنده اون بالا پست اول نوشتم Bold شده :

- لطفا هر مشکلی با قیمت دارید خیلی ساده ازش بگذرید ! و اینجا مطرح نکنید.

امیدوارم به حرفای هم احترام بگذاریم ....

در ضمن ، محبت کنید لینکی که خودتون دادید رو مجدد چک کنید ، آفری که بود تموم شد و الان فروشنده ی دیگری به قیمت 220 دلار برای فروش گذاشته

که اون هم فقط یکی باقی مونده باز. قیمت عادی این اسپیکر تو بازه ی 250 الی 300 دلاری هست.

farzadiii

Registered User
لایک‌ها
117
من 2 سال پیش خیلی دنبال این اسپیکر گشتم اما گیرم نیامد
من با فروشنده موافقم و هر چیزی باید طبق قیمت روزش فروخته بشه
مثلا من قبلا گوشی سامسونگ داشتم 600 خریده بودمش بعد گران شد و 1 میلیون فروختمش
قیمت دلاریش زیر 200 دلار نیست مگر این که تخفیف بهش بخوره
اگر الان تو بازار ایران موجود بود این اسپیکر کمتر از 650 نبود
به نظر من 470 تا نهایت 500 قیمت کارکرده این اسپیکر هست
البته شما صاحب اختیارید شاید بخواید 1 میلیون بفروشید
انشالله خوب بفروشی داداش:)

Spartan

Registered User
لایک‌ها
37
من 2 سال پیش خیلی دنبال این اسپیکر گشتم اما گیرم نیامد
من با فروشنده موافقم و هر چیزی باید طبق قیمت روزش فروخته بشه
مثلا من قبلا گوشی سامسونگ داشتم 600 خریده بودمش بعد گران شد و 1 میلیون فروختمش
قیمت دلاریش زیر 200 دلار نیست مگر این که تخفیف بهش بخوره
اگر الان تو بازار ایران موجود بود این اسپیکر کمتر از 650 نبود
به نظر من 470 تا نهایت 500 قیمت کارکرده این اسپیکر هست
البته شما صاحب اختیارید شاید بخواید 1 میلیون بفروشید
انشالله خوب بفروشی داداش

فرزاد جان ممنون بابت نظرت ....

در مورد قیمت همونطور که گفتم قیمت میانگین این اسپیکر 250 دلار هست ( همین آمازون رو چک کنید مجدد همین قیمته

و دیگه در شرایط ویژه و تعداد محدود نیست ) : Amazon.com : Creative GigaWorks T3 2.1 Multimedia Speaker System : Computer Speakers : Electronics

در مورد قیمت هم بنده 20 درصد از همون قیمت کسر میکنم و قیمت رو 600 تومن میذارم.

پایین تر هم متاسفانه فروشش کار عاقلانه ای نیست .... این اسپیکر هم ظاهر زیبا و از اون مهم تر بسیار صدای با کیفیتی داره.

یه نگاه به قیمت های بازار بندازید و اسپیکر ها رو ببینید.

farzadiii

Registered User
لایک‌ها
117
فرزاد جان ممنون بابت نظرت ....

در مورد قیمت همونطور که گفتم قیمت میانگین این اسپیکر 250 دلار هست ( همین آمازون رو چک کنید مجدد همین قیمته

و دیگه در شرایط ویژه و تعداد محدود نیست ) : Amazon.com : Creative GigaWorks T3 2.1 Multimedia Speaker System : Computer Speakers : Electronics

در مورد قیمت هم بنده 20 درصد از همون قیمت کسر میکنم و قیمت رو 600 تومن میذارم.

پایین تر هم متاسفانه فروشش کار عاقلانه ای نیست .... این اسپیکر هم ظاهر زیبا و از اون مهم تر بسیار صدای با کیفیتی داره.

یه نگاه به قیمت های بازار بندازید و اسپیکر ها رو ببینید.

داداش من به خاطر این که اذیت نشی و بتونی سریع تر بفروشی و به پولش برسی این را عرض کردم آخه کسی نمیاد 600 پول واسه این بده چون الان لاجیتک z623 آکبند هست 580 هزار تومان که تازه 200 وات قدرت داره و thx ساپورت می کنه
حالا خود دانی

Spartan

Registered User
لایک‌ها
37
داداش من به خاطر این که اذیت نشی و بتونی سریع تر بفروشی و به پولش برسی این را عرض کردم آخه کسی نمیاد 600 پول واسه این بده چون الان لاجیتک z623 آکبند هست 580 هزار تومان که تازه 200 وات قدرت داره و thx ساپورت می کنه
حالا خود دانی

داداش گل ... ممنون از نظرت ....

البته 623 اسپیکر بهتری نیست ، من به وات خروجی کار ندارم ، همه چی بلندی نیست. Review های زیادی هست در همین مورد ...

به علاوه ... z623 قیمتش 115 دلاره ! به هر حال هر چیزی قیمت خودشو داره. iPhone 5s هم 2200 قیمتشه ، ممکنه یکی بگه من G2 میخرم 1600 خیلیم خوبه !

چطور اسپیکر 115 دلاری رو 580 تومن نوشو میفروشن همه چی خوبه و صدای کسی در نمیاد ولی T3 که قیمتش 250 دلاره 600 تومن واس دست دوش زیاده ؟!

البته من اینو خطاب به شما نمیگم فرزاد جان و ممنونم از اینکه وقت گذاشتی ....

خواهشا بگذریم از این بحث ها ... فایده ای نداره. کسی که بدونه چی میخواد بخره خودش همه ی این ها رو میدونه :)

farzadiii

Registered User
لایک‌ها
117
داداش گل ... ممنون از نظرت ....

البته 623 اسپیکر بهتری نیست ، من به وات خروجی کار ندارم ، همه چی بلندی نیست. Review های زیادی هست در همین مورد ...

به علاوه ... z623 قیمتش 115 دلاره ! به هر حال هر چیزی قیمت خودشو داره. iPhone 5s هم 2200 قیمتشه ، ممکنه یکی بگه من G2 میخرم 1600 خیلیم خوبه !

چطور اسپیکر 115 دلاری رو 580 تومن نوشو میفروشن همه چی خوبه و صدای کسی در نمیاد ولی T3 که قیمتش 250 دلاره 600 تومن واس دست دوش زیاده ؟!

البته من اینو خطاب به شما نمیگم فرزاد جان و ممنونم از اینکه وقت گذاشتی ....

خواهشا بگذریم از این بحث ها ... فایده ای نداره. کسی که بدونه چی میخواد بخره خودش همه ی این ها رو میدونه :)

یک وقت ازم ناراحت نشی رفیق
من خودم فقط 4 تا اسپیکر اینجا فروختم
اسپیکر سولو 3 میکرولب اصل داشتم که قیمت نوش 560 بود ولی من 250 قیمت زدم سرش که طرف اومد و 200 ازم خریدش
به هر حال موفق باشی

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
کلا میدونید بحث سر چیه؟سر اینه که از هر 100 نفر 1نفر حاظر اسپیکر گرون بخره,که اونم میاد پیش خودش میگه میرم 623 با 2سال گارانتی میخرم 580 و 200 وات قدرت,پس دلیلی نمیمونه که بیاد اسپیکر دست دوم بدون گارانتی با قدرت کمتر بخره؟بد میگم؟شما هم اگر بخوای اسپیکرت فروش بره باید خیلی زیر این قیمت ها بدی,وگرنه 1 سال دیگه هم فروش نمیره,با توجه به اینکه به cone هم فشار اومده,ولی در اخر به شخصه میخوام بگم که لاجیتک هم اشغال شده,قشنگ میشه افت کیفیت رو تو جنساش حس کرد,و تو ایران خیلی خیلی محصولاتش رو دارن گرون میدن به مردم,100 دلار قیمتشه با دلار 3تومنی هم بیاد میشه 300 تومن,100 هم فروشنده و وارد کننده روش بخورن,بازم میشه 400 تومن,دیگه 600 واقعا ظلمه,بدبختیم دیگه,1دونه اسپیکر تو این مملکت نمیشه خرید,دیگه وای به حال بقیه چیزا....

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
logitech z623 قیمتش 150 دلاره قیمتشم تو بازار ایران بالاست و باید تا 500 بیاد پایین و edifier d530d که از همهی اینا بهتره فکر کنم حدود 200 دلاره یا کمتر
این t3 هم تو همین مایه هاست ولی خیلی وقته وارد نشده

بالا