• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش اسکرپیت phpfox با تمام پلاگین ها و خدمات+هاست+افر ویژه!!

hamidh2

Registered User
لایک‌ها
9
بازم بالا باش !!! نسخه اسکرپیت بروز شد.. سایت دمو ساخته میشه بزودی

hamidh2

Registered User
لایک‌ها
9
موجود است !
پلاگین ها و قالب ها بصورت جداگانه فروخته میشود.
کاهش قیمت: اسکرپیت + نصب و راه اندازی 30 هزار تومان
صد در صد راست چین با فارسی ساز عالی.سرعت و امنیت مناسب

بالا باش تا دیده بشی :)

Last edited:

hamidh2

Registered User
لایک‌ها
9
موجود است !!! شریک هم برا زدن قبول میشه. اسکرپیت + امکانات و... با من سرور و هاست و اینا با شما !

hamidh2

Registered User
لایک‌ها
9
بالا باش !! !! !! ایمیل دهی از روی اسکرپیت برداشته شد ! یعنی نیازی به هاستینگ بدون قانون میل نیست!

hamidh2

Registered User
لایک‌ها
9
بالا باش !
فقط با 30 هزار تومان صاحب جامعه مجازی شوید!

iranipic

Registered User
لایک‌ها
75
سلام ، اول از همه مدیران این تایپیک پره اسپم لطفا ببندینش !
بعدشم من مدیر سایت تک فیس هستم ایشون دمو از خودشون ندارن سایت خاطره فیس رو هم بنده راه اندازی کردم میتونید از مدیرش سوال کنید !
منم هیچ ربطی به گروه اینا ندارم و تکی برای خودم کار میکنم فقط گفتم در جریان باشید ازتون سوء استفاده نشه !
با تشکر !

hamidh2

Registered User
لایک‌ها
9
شما اگه مشاهده کنید سایت لرپا کامل برای خودم هستش و مدیریشم خودم هستم پس ندونسته حرفی نزنید لطفا :)
کسی نگفت شما ربطی به گروه ما دارید یا ندارید. و در اخر ما از هیچ کسی سو استفاده نمیکنیم.
2- سایت خاطره فیس نسخه قبلیش کار ما بوده که تعویض کرد نسخه اش رو. اینم از این.!!
ممنون بابت توضیحاتت :)

iranipic

Registered User
لایک‌ها
75
اگر ربطی به گروهتون ندارم برای چی سایت من و خاطره فیس رو دمو گذاشتید ؟
خاطره فیس هیچ ربطی به شما نداره کم خالی ببند !
سایت منو از دموت پاک کن ، لرپا رو هم دیدم مالی نیست همه میدونن که راستچین کامل نیست و این خیلی مهمه همه برن صفحه ثبت نام لرپا رو ببینن اگه راستچین بود اون موقع حسابه بقیه جاهاشو نمیگمااا این قسمت از همه مهمتره !
بله پسر جون ، این سیستمی که تو داری رایگان داره سایت فاکسیران با پشتیبانی کامل ارائه میده تازه راستچینشونم از تو کامل تره فارسی سازشونم کامل تره !
هر کی نسخه فارسی و راستچین پی اچ پی فاکس رو بصورت رایگان میخواد بره اینجا : foxiran.com نسخه 3.5.1 بصورت فارسی ، راستچین و کاملا شمسی سازی شده موجوده برید دانلود کنید حالشو ببرید از این سود جو چیزی نخرید از ما گفتن !
اگه بلد هم نبودید نصب کنید باز توی فاکسیران افرادی هستن که بصورت رایگان براتون نصب رو هم انجام میدن !
دیگه بهتر از این ؟

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
کارش چیه این اسکریپت ؟

iranipic

Registered User
لایک‌ها
75
کارش چیه این اسکریپت ؟
دوست عزیز باهاش جامعه مجازی مثل فیسبوک میشه راه اندازی کرد ، سیستم خیلی قوی و خوبی هستش !
اگه از مدیران کسی رو میشناسی بگو این تایپیک رو ببندن پره اسپم !

hamidh2

Registered User
لایک‌ها
9
iranpic مرسی از راهنماییت !
اخراج از گروه حقت بود ! اینجاهم جای دعوا نیست با چاله میدون اشتباه نگیر اینجارو.
2- منم جلو کسی رو نگرفتم که بیاد از من بخره میتونن از فاکسیران رایگان دانلود کنند اگه بود !
3-من خودم شخصا بزودی همه چیه این اسکرپیت رو رایگان میکنم {قالب + پلاگین هارو از همین الان دارم شروع به اشتراگ گذاری میکنیم}
4-من بعد از انتشار همه چیزه این اسکرپیت کارم رو با ابر اسکرپیت جامعه مجازی و چندین اسکرپیت دیگه باز شروع میکنم از صفر !
5- اسپم داری خودت میدی :D اینجا اپ تو هر 24 ساعته ازاده !

iranipic

Registered User
لایک‌ها
75
نیازی به تشکر تو نبود !
مثل خودت جوابتو میدم :
1- من اصلا تو گروه دره پیتتون نبودم که بخوای منو اخراج بکنی یا نکنی حرفای خنده دار نزن :D در ضمن من دعوا نکردم حالیته چی داری میگی ؟ باز جوک گفتی خخخخخخخ
2- که هستش و همه دانلود میکنن هر کی نتونست دانلود کنه بگه من خودم لینک دانلود مستقیم میدم مقلطه نکن !
3- تو که میخوای رایگان بزاری جوجه واسه چی الان داری میفروشی پس ؟ باز حرف خنده دار زدی خخخخخخ :lol::lol:
4- آره میدونم احتمالا همون اسکریپت لجندری رو میگی دیگه خخخخخخخخخخخخ
برو پسر تو از خودت هیچی نداری واسه چی میخوای خودتو مثلا گنده نشون بدی ؟
5- اگه من اسپم میدم مدیران هستن مشکل خودشونه !

تو که هنوز به سن قانونی نرسیدی برای بزرگتر از خودت قدقد نکن جوجه برو سماقتو بمک حالا ببینم بازم میتونی کلاهبرداری کنی یا نه ! :p

بالا