• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش اسکریپت وبلاگ دهی با بالاترین امکانات و بهترین قیمت

javidhost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41

بحث کردن واسه این انسان برای من هیچ ارزشی نداره میدونید دوستان فقط برای شما میگم بنده کارم رو کامل انجام دادم اسکریپت رو کامل نصب کردم دست ایشونه الان پولی که حقمه رو گرفتم 175 هزار تومان در پست اول نوشته شده که قیمت؟!!!!
اگه بیشتر از 175تومان به من دادید بگید
در ضمن دزد اونه که بگیره پول هیچی نده من کامل نصب کردم براتون
در ضمن خوشحال میشم پخشش کنید اون اسکریپت در تک تک جزش نوشته شده فقط با دامنه بیرجند بلاگ شما بالا بیاد این یعنی لایسنس و البته توی قسمت قالب تماما اگه اسم بیرجند بلاگ نیاد امکان نداره سایت کار کنه بنابراین بدونید این اسکریپت به درد هیچ کس نمیخوره پخش کنید شاید اطلاعات عمومی مردم رفت بالا
در مورد سرور شما هم اول قالب قرار ما عوض کردن رنگ ها درست کردن قالب برای وبلاگ دهی شما بود قرار بود رنگ ها لوگو رو پی اس دی به من بدید من بزارم رو قالب
در ضمن سرور شما مشکل داره به من ربطی نداره رو سرور شما جی دی نصب نشده که کد امنیتی نمایش داده میشه میدونم سواد برنامه نویسی ندارید که ببینید دیتابیس ارتباط داده شده یا نه مشکل کامل از سرور شماست همین فردا دی ان اس دامنه خود را عوض کنید بزارید روی سرور ما اگر حتی یک مشکل روی سایت دیدید اون موقع بگید اسکریپت مشکل داره
اینارم فقط جهت اطلاع دوستان گفتم که مشکلی نداشته باشند

واست میفرستم عزیز
خیلی پر رویی خیلی بدبخت و پستی که سر مردم برا چندرغاز پول کلاه می ذاری!
من اگر سیستم کامل تحویل می گرفتم اینجا پست نمی زدم!!!
شما توی پیام خصوصی به من زدید که چون اسکریپت نصب شده و شما می تونی بفروشیش یا پخشش کنی پس پولتو برگشت نمیدم!
مهم آبروی نداشتت بود که رفت!
نام توسعه نوین ، نامحدود هاست و هزار اسم دیگه که رو خودت گذاشتی توی ذهن من با جوهر سیاه هک شد.
اگر یک ذره فقط شخصیت داشتی بعد پول گرفتن یکی از ده ها تماسم رو جواب می دادی!
متاسفم برای تو و امثالت که فضای اینترنت ما رو به سمت بی اعتمادی و ترس می بره.
اینجا رو هم ببینید :
http://forum.persiantools.com/t232812.html

novindevelop

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
نمیدونم چی بگم دوست عزیز اندازه مو های سرت توی اینترنت تجربه داشتم فک کنم سیستم سایت هات رو از اقای امیری گرفتی درسته؟
خوبه از همونا امار منو بگیر بهت میگن کیم بعد تهمت بزن تو همین انجمن برای دو نفر غیر از تو کار انجام دادم بهم از گل بالاتر نگفتن چون از کار راضی بودن به من چه ربطی داره سرورت خرابه کلاهبردارم جد و ابادته که یادت نداده با بزرگترت درست حرف بزنی
در ضمن یه بار دیگه ببینم مزاحم کسب کار منم شدی از این انجمن مستقیم پرت میشی بیرون خیلی راحت میتونم به یکی از مدیران بگم داری چه غلطی میکنی اینو تو پیغام خصوصی هم نگفتم که نگن ترسو بودم تو روت دارم میگم بام تو کلکل بیفتی بد میبینی خیلی ها بد دیدن

novindevelop

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
مدیران پیگیری کنند اینجا فقط با این اسپم ها داره به اعتبار من لطمه میخوره
لطفا اسپم هارا پاک کنید تشکر

ata_v08

Registered User
لایک‌ها
0
......................