• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش اسکناس با سریالی خاص

sia1360z

Registered User
لایک‌ها
0
من با 200 تومانی سکه ای عوض میکنم !

peyman1989

Registered User
لایک‌ها
15
با کلیه محتویات عکس عوض میکنی؟
sony viao corei7 هستش
توی اون دفترچه ملت و مسکن چیز زیادی نیست ولی توی اون دفترچه حساب ارزی تجارت $700 هست
شرمنده میز یکم بهم ریختست و شماره سیریال ها خاص نیست

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
@peyman1989
كوچولو اينارو قايم كن موش نخوره اين چيزا به درد شما نميخوره
برو تاپيكاى همسايه برا خودت خوش باش. آباريكلا پسر...

l3al3ak.kral

Registered User
لایک‌ها
113
داداش من این کلکسیون پدرمو بزنم چن برمیداریش؟ :دی
قبلنا جمع میکرد
دقیق نمیدونم با چه اصولی
فقط گاهن دیده بودم که سال ضرب سکه ها یا چاپ اسکناسها رو داره تعیین میکنه و تخمین میزنه
واسه همین فکر میکنم تو کار عتیقه جات بوده

خزانه ای داره واسه خودش :دی

lorn

Registered User
لایک‌ها
404
راستی من نظرم رو می گما دلیلی نمی شه هر کس و ناکسی به خودش بگیره و منظورم شخص خاصی نیست ولی خوب هر کس به خودش بگیره مشخصه یه خبرایی هست در کل به نظرم یه سری الافه بی کار نشستن فکر کردن که چطوری ملت رو سرکار بزارن و پول ملت رو بالا بکشن نتیجش هم می شه این
همچین از کلکسیون حرف می زنن که انگار مولتی ملیاردر هستن یکی نیست بگه آخه عقل نداری فکر کردی ملت هم عقل ندارن ؟
کلسیونر که نمیاد کولکسیونش رو ناقص کنه بفروشه که کلکسیونر که اصلا سرش بره کلکسیونش نمی ره:lol:
ای بابا این کارا هم خز شد دیگه ببین چقدر وضع مملکت خرابه که واسه امضا 4 تا جونور و یه سری عدد چه کارا که نمی کنن و در دفاع از این کاراشون میان چه کارا که نمی کنن و فقط ...
Chatterbox.gifChatterbox.gifChatterbox.gifChatterbox.gifChatterbox.gifChatterbox.gifChatterbox.gifChatterbox.gifChatterbox.gifChatterbox.gifChatterbox.gifChatterbox.gifChatterbox.gifChatterbox.gifChatterbox.gifChatterbox.gifChatterbox.gifChatterbox.gifChatterbox.gifChatterbox.gifChatterbox.gifChatterbox.gifChatterbox.gifChatterbox.gifChatterbox.gif

Last edited:

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
راستی من نظرم رو می گما دلیلی نمی شه هر کس و ناکسی به خودش بگیره و منظورم شخص خاصی نیست ولی خوب هر کس به خودش بگیره مشخصه یه خبرایی هست در کل به نظرم یه سری الافه بی کار نشستن فکر کردن که چطوری ملت رو سرکار بزارن و پول ملت رو بالا بکشن نتیجش هم می شه این
همچین از کلکسیون حرف می زنن که انگار مولتی ملیاردر هستن یکی نیست بگه آخه عقل نداری فکر کردی ملت هم عقل ندارن ؟
کلسیونر که نمیاد کولکسیونش رو ناقص کنه بفروشه که کلکسیونر که اصلا سرش بره کلکسیونش نمی ره:lol:
ای بابا این کارا هم خز شد دیگه ببین چقدر وضع مملکت خرابه که واسه امضا 4 تا جونور و یه سری عدد چه کارا که نمی کنن و در دفاع از این کاراشون میان چه کارا که نمی کنن و فقط ...
مشاهده پیوست 410267مشاهده پیوست 410267مشاهده پیوست 410267مشاهده پیوست 410267مشاهده پیوست 410267مشاهده پیوست 410267مشاهده پیوست 410267مشاهده پیوست 410267مشاهده پیوست 410267مشاهده پیوست 410267مشاهده پیوست 410267مشاهده پیوست 410267مشاهده پیوست 410267مشاهده پیوست 410267مشاهده پیوست 410267مشاهده پیوست 410267مشاهده پیوست 410267مشاهده پیوست 410267مشاهده پیوست 410267مشاهده پیوست 410267مشاهده پیوست 410267مشاهده پیوست 410267مشاهده پیوست 410267مشاهده پیوست 410267مشاهده پیوست 410267

عزیز جان من که می دونم شما از کجا داری می سوزی بی خودی انقدر جوش نزن آمپر می زنه بالا وضعت ناجور میشه ها!!!
آخه### تو که چیزی از کلکسیون و اسکناس و این چیزا سرت نمیشه بی خود قد قد نکن
شکر خدا انقدر تو این فروم خرید و فروش اسکناس و سکه داشتم که اکثرا می دونن من چه جور آدمی هستم
بهت توصیه می کنم اول یه مقدار تحقیق کنی بعد تو تاپیک دیگران اسپم کنی که موجبات خنده دیگران رو فراهم نکنی
به هر حال اسپم شما در این تاپیک باعث آپ رسانی شده و موجب خوشحالی دو چندان ما خواهد بود

منتظر جملات خنده دار و به خصوص آپ های بعدی شما هستیم....

ramtinhm

Registered User
لایک‌ها
835
مشاهده پیوست 410267مشاهده پیوست 410267مشاهده پیوست 410267مشاهده پیوست 410267مشاهده پیوست 410267مشاهده پیوست 410267مشاهده پیوست 410267مشاهده پیوست 410267مشاهده پیوست 410267مشاهده پیوست 410267مشاهده پیوست 410267مشاهده پیوست 410267مشاهده پیوست 410267مشاهده پیوست 410267مشاهده پیوست 410267مشاهده پیوست 410267مشاهده پیوست 410267مشاهده پیوست 410267مشاهده پیوست 410267مشاهده پیوست 410267مشاهده پیوست 410267مشاهده پیوست 410267مشاهده پیوست 410267مشاهده پیوست 410267مشاهده پیوست 410267

فقط واست دعا میکنم

ramtinhm

Registered User
لایک‌ها
835
تو كلاه خودتو بچسب باد نبره نميخواد برا بقيه كارى بكنى
پ.ن: به جاى دعا كردن برو در مورد كلكسيون و انواعش سرچ كن

تو فعلا سعی کن اسکناس 200 تومنیت رو 200 هزار تومن بفروشی.

کم مونده تو واسه من راجع به کلکسیون حرف بزنی.

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
همچنان آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآپپپپپپپپپپپپپپ

Last edited:

ramtinhm

Registered User
لایک‌ها
835
تا كور شود هر آن كه نتواند ديد
من:|
تو:|
كلكسيون:|
قبلا اين لغت رو قبلا شنيده بودى؟؟

اصلا به حرف هاى من كارى نداشته باش. پست ساير افراد مطلع رو تو تاپيك بخون تا بفهمى چه قدر دارى سوتى مى دى و هيچى از كلكسيون اسكناس بارت نيست

اصلا برام مهم نیست که یکی مثل تو بیاد در مورد من چرندیات بگه.تاپیک رو هم نمیخوام خراب کنم فقط بدون خیلی تو توهمی.اتو فکر کن خیلی از کلکسیون حالیته چون تو هم از اونایی هستی که یه شبه دو شبه کلکسیونر شدن الان ادعاشون میشه...

سعی کن طرز رفتارت رو تغییر بدی.واسه تو هم دعا میکنم... ختم بحث.

lorn

Registered User
لایک‌ها
404
عزیز جان من که می دونم شما از کجا داری می سوزی بی خودی انقدر جوش نزن آمپر می زنه بالا وضعت ناجور میشه ها!!!
آخه### تو که چیزی از کلکسیون و اسکناس و این چیزا سرت نمیشه بی خود قد قد نکن
شکر خدا انقدر تو این فروم خرید و فروش اسکناس و سکه داشتم که اکثرا می دونن من چه جور آدمی هستم
بهت توصیه می کنم اول یه مقدار تحقیق کنی بعد تو تاپیک دیگران اسپم کنی که موجبات خنده دیگران رو فراهم نکنی
به هر حال اسپم شما در این تاپیک باعث آپ رسانی شده و موجب خوشحالی دو چندان ما خواهد بود

منتظر جملات خنده دار و به خصوص آپ های بعدی شما هستیم....
خوب به حمدا... از لهنه چاله میدونیتون مشخص کی می سوزه من در حدی نیستم که با یه سری الاف که به نظر شغلشون وایسادن تو جمهوری برای خریده و فروش اسکناس هست دهن به دهن کنم
its%20was%20not%20me.gif

در ضمن فکر نکنید همه مثله خودتون ضعفه بینایی دارن اگر مثل یک آدم و کاربر نرمال بنویسید دوستان متوجه منظورتون می شن نیازی نیست از جایه دیگه مایه بزارید ;)
و خدا رو شکر من هم گفتم منظور خاصی ندارم ولی خوب معمولا اشخاص با خصوصیاتی که عرض کردم نمی تونن تحمل داشته باشن و سریع واکنش نشون می دن خوب اخوی به الحمد و ا... کار وبارتون هم خوبه و اونطور که معلومه سابقه قابل توجهی تو کاری دارید که شعنتون هم در همین حد هست .تاسف می خورم برای کسایی که یک طرف معامله ای بودن که شما طرفه دیگش بودید خدا رو شکر 13 صحفه جلو رفته تاپیک مشخصا معلومه اینکاره هستین محض و معلوم X هزار پستتونم صرفه آپ دادن شده
rolling%20on%20the%20floor.gif

شما اگر می تونستی کاری کنی اونم خز می کردم خدا رو شاکرم که تو این کارید و امیدوارم گذرتون به کار دیگه نخور;)
و من آخرین پستم تو این تاپیک خواههد بود و طبق معمول قضاوت با کاربران . خوانندگان عزیز هست هر چند کارا هم چند صفحه قبل رو بخوانن مت.وجه می شن :cool:

فقط واست دعا میکنم
مشاهده پیوست 411442مشاهده پیوست 411442مشاهده پیوست 411442مشاهده پیوست 411442
دستتون درد نکنه کلا همه محتاج دعا هستن امیدوارم تو این کره خاکی کسی هم اونقدر برای شما ارزش قائل باشه تا براتون دعا کنهsmug.gifsmug.gifsmug.gif

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
خوب به حمدا... از لهنه چاله میدونیتون مشخص کی می سوزه من در حدی نیستم که با یه سری الاف که به نظر شغلشون وایسادن تو جمهوری برای خریده و فروش اسکناس هست دهن به دهن کنم
its%20was%20not%20me.gif

در ضمن فکر نکنید همه مثله خودتون ضعفه بینایی دارن اگر مثل یک آدم و کاربر نرمال بنویسید دوستان متوجه منظورتون می شن نیازی نیست از جایه دیگه مایه بزارید ;)
و خدا رو شکر من هم گفتم منظور خاصی ندارم ولی خوب معمولا اشخاص با خصوصیاتی که عرض کردم نمی تونن تحمل داشته باشن و سریع واکنش نشون می دن خوب اخوی به الحمد و ا... کار وبارتون هم خوبه و اونطور که معلومه سابقه قابل توجهی تو کاری دارید که شعنتون هم در همین حد هست .تاسف می خورم برای کسایی که یک طرف معامله ای بودن که شما طرفه دیگش بودید خدا رو شکر 13 صحفه جلو رفته تاپیک مشخصا معلومه اینکاره هستین محض و معلوم X هزار پستتونم صرفه آپ دادن شده
rolling%20on%20the%20floor.gif

شما اگر می تونستی کاری کنی اونم خز می کردم خدا رو شاکرم که تو این کارید و امیدوارم گذرتون به کار دیگه نخور;)
و من آخرین پستم تو این تاپیک خواههد بود و طبق معمول قضاوت با کاربران . خوانندگان عزیز هست هر چند کارا هم چند صفحه قبل رو بخوانن مت.وجه می شن :cool:

مشاهده پیوست 411442مشاهده پیوست 411442مشاهده پیوست 411442مشاهده پیوست 411442
دستتون درد نکنه کلا همه محتاج دعا هستن امیدوارم تو این کره خاکی کسی هم اونقدر برای شما ارزش قائل باشه تا براتون دعا کنهمشاهده پیوست 411443مشاهده پیوست 411443مشاهده پیوست 411443

عزیزم مثل این که متوجه نیستی ها!؟ فقط مونده بود با نام پدر منو خطاب کنی بعد این اراجیف رو میگی!؟؟؟
بحمدالله افرادی که باید بدونن می دونن کار من چیه و این کلکسیون و این چیزا چه جایگاهی برای من داره و خدارو شاکرم که بینندگان این تاپیک و خوانندگان پست ها قدرت تفکر و تعقل دارن و درک می کنن هدف شما از دادن این پست ها چیه. از پست هایی که داده میشه کاملا مشخصه که چه نوع کاربرانی برای افزایش تعداد پست ها اسپم می کنن
تنها این نوید رو می تونم بدم که شما اولین نفر نیستید که جلوی من کم میارید و ترجیح به ترک صحنه می دین و مطمئنا آخرین نفر هم نخواهید بود
البته تفاوت کار من با کار شما کاملا مشخصه چون من به همه آزادی می دم که هرچی دوست داشتن توی تاپیکم بنویسن، توهین کنن، فحش بدن و ... ولی خوب این کار ها شخصیت خود نویسنده رو برملا می کنه و هیچ ضرری برای من نداره
به هرحال من زیاد از هم صحبت شدن با شما متاسف نیستم چون بالاخره باید با این جور افراد هم در حد اندک صحبتی داشت و همچنین تاسفی برای مشتریان شما ندارم چون حتما میزان درک و فهمشان طوری بوده که ترجیح دادن با شما معامله کنن
و در آخر هم باید بگم من ساکن تهران نیستم و حتی یک بار هم پام به جمهوری و اینجور جا ها نخورده

sikiyoghoun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نظر من این اسکناس اندازه همون 200 تا تک تومان اسمیش هم ارزش نداره چون ظرفیت اینو داره که یادآور بشه یه انسان میتونه بی نهایت احمق باشه:)

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
واقعا اين تاپيك يه درس خيلى مهم بهم داد اين كه ما(اونايى كه شديم 80 ميليون) حالا حالا ها درست بشو نيستيم
ممنون از تك تك افرادى كه منو به اين نتيجه رسوندن

ariya_2pm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داش دویست تومنیتو بزار در کوزه ابشو بخور:lol::p

:D:D

saeid_nrt

Registered User
لایک‌ها
4
خوب حالا من توجیه نشدم چرا یه 200 تومنی باید انقد ارزش داشته باشه؟:D 150 داشتم که میزدم به یه زخمم چرا بدم یه 200 تومنی بخر؟:D
اسپمرم خودتی!:blush:

بالا