• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش اسکیت Nice Runner چهار بار پوشیده شده

وضعیت
موضوع بسته شده است.

xoma

Registered User
لایک‌ها
88
upp..............................................

Last edited:

xoma

Registered User
لایک‌ها
88
up..............................

کسی نبود ؟

Last edited:

rahebinia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امکان دیدنش وجود داره ؟

xoma

Registered User
لایک‌ها
88
یه آپ دیگه برای این دوست خوبمون

مرسی از شما

دوستان دارم 78 هزار زیر خرید میدم.... کسی نبود :blink:؟ خیلی تمیزه ها.............. :eek: قیمت 60 هزار

بابا لااقل یه چیزی بگید . جونم دراومد از بس پست های خودمو خوندم ! ! !:lol:

Last edited:

milla

Registered User
لایک‌ها
246
تو صفحه قبل گفته بودید که ترمزش رو برداشتید.
آیا آین به این معنی هست که ترمزش موجوده و دوباره قابل نصبه؟
(ببخشید اگه سوالم مسخره به نظر میرسه، هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم).

xoma

Registered User
لایک‌ها
88
تو صفحه قبل گفته بودید که ترمزش رو برداشتید.
آیا آین به این معنی هست که ترمزش موجوده و دوباره قابل نصبه؟
(ببخشید اگه سوالم مسخره به نظر میرسه، هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم).

خواهش میکنم دوست عزیز فرمایش ندید . ترمز این اسکیت ها یه قسمت پلاستیکی از جنس سخت هست که بهش بسته میشه و میشه جداش کرد . من ترمز رو جدا کردم و کنار گذاشتم . الان نمیدونم کجاست ولی خوب قابلیت نصب ترمز رو 100 در 100 داره و کافیه یه ترمز براش بگیرید.با توجه به 58 هزار تومان زیر قیمت ؛ واقعا به صرفه است ؛ چون اگه ببینیدش خودتون متوجه تمیز بودنش میشید. میتونید ببینیدش اگه خوشتون نیومد پس هم میگیرم.

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
بابا لااقل یه چیزی بگید . جونم دراومد از بس پست های خودمو خوندم !
والا قیمت بالاست. خیلی خیلی بالاست. همین جا، اسکیت هایی با برند عالی و قیمتی بسیار پایینتر ارایه/اراعه شده و خیلی زود هم بفروش رفته. شما هم بهتره اسکیت ها رو دوتاش رو بصورتِ ایستاده بزارید روی زمین و از جلو ازشون عکس بگیرید، تا ساییدگی لاستیک ها مشخص باشه. و اینکه قیمت رو خیلی خیلی بیارید پایین. دوباره میگم، اگر این تایپک رو تا 2013 هم ادامه بدبد، همین آش و همین کاسه هستش.

من اسکیت 1.300.000 رو برای شما میدم فقط و فقط 400 تومن. 3 ماه هم کارشده و با نو هیچ فرقی نداره. یعنی 900.000 تومن زیر قیمتِ خرید. تازه این قیمتی هم ک من بشما میدم، دارم 150.000 تومن توی معامله استفاده میکنم. در حقیقت اسکیت هایی ک من دارم بیشتر از 250.000 تومن ارزش ندارند. و توی بازار برای فروش 250.000 بیشتر برنمیدارن. یعنی میشه 1.050.000 ضرر و 1.050.000 زیرِ قیمتِ بازار! فقط برای 3 ماه استفاده.

قصد جسارت نداشتم. چون دیدم اینجا هیچ کسی حتی پیشنهادِ قیمت هم ندادن. (البته منم ندادم :))
اگر خواستید من چرخ هاش رو ب تنهایی برمیدارم.
اگر هم دیدید این پست آسیب میزنه بِ تایپکتون، اطلاع بدید، تا حذف کنم.

Last edited:

xoma

Registered User
لایک‌ها
88
والا قیمت بالاست. خیلی خیلی بالاست. همین جا، اسکیت هایی با برند عالی و قیمتی بسیار پایینتر ارایه/اراعه شده و خیلی زود هم بفروش رفته. شما هم بهتره اسکیت ها رو دوتاش رو بصورتِ ایستاده بزارید روی زمین و از جلو ازشون عکس بگیرید، تا ساییدگی لاستیک ها مشخص باشه. و اینکه قیمت رو خیلی خیلی بیارید پایین. دوباره میگم، اگر این تایپک رو تا 2013 هم ادامه بدبد، همین آش و همین کاسه هستش.

من اسکیت 1.300.000 رو برای شما میدم فقط و فقط 400 تومن. 3 ماه هم کارشده و با نو هیچ فرقی نداره. یعنی 900.000 تومن زیر قیمتِ خرید. تازه این قیمتی هم ک من بشما میدم، دارم 150.000 تومن توی معامله استفاده میکنم. در حقیقت اسکیت هایی ک من دارم بیشتر از 250.000 تومن ارزش ندارند. و توی بازار برای فروش 250.000 بیشتر برنمیدارن. یعنی میشه 1.050.000 ضرر و 1.050.000 زیرِ قیمتِ بازار! فقط برای 3 ماه استفاده.

قصد جسارت نداشتم. چون دیدم اینجا هیچ کسی حتی پیشنهادِ قیمت هم ندادن. (البته منم ندادم :))
اگر خواستید من چرخ هاش رو ب تنهایی برمیدارم.
اگر هم دیدید این پست آسیب میزنه بِ تایپکتون، اطلاع بدید، تا حذف کنم.

خواهش میکنم دوست من .فرمایشات شما درست و عکس هم چشم میزارم .اما ضمن عذر خواهی از شما قصدم فروش کامل هست مگر این که برای بدنه هم مشتری باشه. اگه بخواییدکامل بخریدش چند برش میدارید؟قیمت چرخ ها و یا قیمت کاملش رو برام پ.خ کنید.

ممنون از شما .

xoma

Registered User
لایک‌ها
88
up..............................

موجوده و با خریدار کنار میام ........

Last edited:

xoma

Registered User
لایک‌ها
88