سلام جناب بعد يک هفته رپيدشير اين پيغام رو به من ميده Fraud detected, Account 7827545: This Account has been locked by our Abuse-Team. در صورتيکه من به تنهايي از اکانت استفاده مي کنم اونم به صورت محدود مي تونيد بگيد علت چيه و چطوري ميشه مشکل رو رفع کرد
فقط 1 حالت میشه در نظر گرفت !استاد مي تونيد دقيقا توضيح بديد چه اتفاقي براي اکانت من افتاده
فقط 1 حالت میشه در نظر گرفت !
احتمالا اکانت شما شیر شده/.
شماره اکانت رو برام ارسال کنید تا برای اطلاع دقیقتر ایمیل بزنم
---
شرایط ارسال شد/.
- دوست عزیز بنده هم نگفتم شما شیر کردین !! الان بسیار راحت اکانت رپیدشیر دوستان لوگ میشه ! برای اینکه من و شما هم متوجه نشیم پسورد عوض نمیشه اما اکانت اسفاده میشه /.قربان بنده که خدمتتون عرض کردم من به تنهايي از اين اکانت استفاده مي کنم در ضمن تا اونجايي که من ميدونم در صورتي رپيد شير اين پيغام رو ميده که پسورد اکانت يا ايميل مربوط به خريدار عوض شده باشه و راه حلشم اينه که خريدار اصلي با رپيدشير تماس بگيره من اطلاعات اکانت رو براتون پي ام مي کنم مخلصيم
- دوست عزیز بنده هم نگفتم شما شیر کردین !! الان بسیار راحت اکانت رپیدشیر دوستان لوگ میشه ! برای اینکه من و شما هم متوجه نشیم پسورد عوض نمیشه اما اکانت اسفاده میشه /.
- این پیغام هم به هر دلیلی میتونه باشه ! فقط مربوط به بک مورد نیست ! /اون موردی هم که شما میگی برمیگرده به اکانتی که از طریق سایت و مسقیما با پرداخت دلاری خریداری شده باشه و برای رپیدشیر کسی صاحب اکانت تلقی میشه که شماره تراکنش رو برای رپید ارسال کنه ! این مسئله در مورد اکانت های ایجادشده از پوینت صادق نیست /.
- درهرصورت من دلیل این موضوع رو پیگیری میکنم/.
- اکانت جایگزین هم براتون ارسال کردم تا کارتون راه بیوفته./.
موفق باشید//.
متاسفانه حساب ملت ندارم ...فقط سیبااگر حساب بانک ملت داری شرایط بده
ارسال شد/.شماره حساب بده لطفا
شماره حساب + کارت
لطفا شماره حساب سیبا و سایر شرایط![]()
شماره حساب رو پی ام کنید
سلام برادر./ خیر متاسفانه ..سلام
حساب سامان دارید؟
لطفاً برای من هم ارسال کنید
ممنون