• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش اكانت Rapidshare.com

rin9mast3r

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
با این شیوه برخورد با مشتری کلا آدم پشیمون میشه . فروشنده باید ساپورتش هم مثل فروشش باشه نه که زمان فروختب بگه دوست عزیز , چشم , حتما , ممنون از لطف شما و موقع ساپورت بگه مردک . متاسفانه انگار توی ایران وضعیت ساپورت و پشتیبانی هیچ وقت قرار نیست به کشورهایی مثل اندونزی و دبی و سنگاپور و ... هم برسه . هم وضعیت ساپورت مزخرفه و هم طرز برخورد فروشنده هامون زمان ساپورت . ای کاش فقط ساپورت نداشتیم ولی دست کم فروشنده زمان ساپورت درست برخورد می کرد .
- برادر با ایشون قبل از این پستشون درگیری داشتیم ! که بعدش اومدن اینجا و پست دادن ! "مثل بچه کوچیکا پاشو کرده توییه کفش که آی پوله منو خوردی ..آی من الان اکانت میخوام...آدم ه کولی دیدی ؟"
- احترامه هر آدمه احمق و بی جنبه ای رو که نمیشه نگه داشت !
- همیشه همه رو با لحن دوست من خطاب میکنم / قبل یا بعد نداره برادر / اما این دوست من خیلی بستگی به طرف هم داره
- شما هم مشتری من نبودی / پس لطفا پیش داوری نکنید /.

Last edited:

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
ايشان از افراد مورد اعتماد براي من در اين انجمن هست، من موقعي كه هنوز نميدونستم چه جوري بايد در اين انجمن پست بدم (!!!) از ايشان خريد و فروش پول الكترونيك داشتم، كارشان حرف نداشت. اگرچه من بعدآ به كلي فعاليتم عوض شد و جديدآ با ايشان همكاري نداشتم. ;)

hamsohbat

Registered User
لایک‌ها
22
- برادر با ایشون قبل از این پستشون درگیری داشتیم ! که بعدش اومدن اینجا و پست دادن ! "مثل بچه کوچیکا پاشو کرده توییه کفش که آی پوله منو خوردی ..آی من الان اکانت میخوام...آدم ه کولی دیدی ؟"
- احترامه هر آدمه احمق و بی جنبه ای رو که نمیشه نگه داشت !
- همیشه همه رو با لحن دوست من خطاب میکنم / قبل یا بعد نداره برادر / اما این دوست من خیلی بستگی به طرف هم داره
- شما هم مشتری من نبودی / پس لطفا پیش داوری نکنید /.

سلام
بله من با خوندن 2 صفحه پایانی متوجه درگیری شما خارج از این سایت شدم و از اونجا که خودم فروشنده هستم و با این مدل مشتری هم زیاد برخورد داشتم کاملا متوجه درگیری و اعصاب خوردی شما شدم .
من هم تا حالا از شما خرید نداشتم و این فقط یک پست انتقادی بود . مشخصه که شما کارتون خوبه ( من بیشتر از 15 صفحه از این تاپیک رو خوندم ) ولی این موضوع هم کاملا مشخصه که با کوچکترین انتقادی عصبانی میشید و اگر یکی چند بار مشکلشو پیگیری کنه شما باهاش برخورد می کنید . مثل همین جمله آخری که برای من نوشتید " شما هم مشتری من نبودی . پس لطفا پیش داوری نکنید "
به نظر من فروشنده خیلی باید برخورد بهتری داشته باشه و اون مهربانی شروع معامله رو سعی کنه حفظ کنه . شاید لازم باشه فروشنده بعضی وقتها ( مثل الآن که شما خواستید پول مشتری رو پس بدین ) ضرر کنه ولی توهین به مشتری .....
در هر صورت این انتقاد بود و نیازی نیست دیگه شما پاسخ این پست رو بدید . من هم دیگه ادامه نمیدم که تاپیک منحرف نشه . ببخشید دخالت کردم .
موفق باشید
خدا نگهدار

Last edited:

smovie9

Registered User
لایک‌ها
1
شرایط خرید رو اگه اکانت موجود هست واسه من pm کنید ممنون میشم

rs.link.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام,
اکانت داری؟
(يه دونه می خواهم)

اگه داری شماره حسابت رو PM بزن....

rin9mast3r

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
سلام و درود..خیر متاسفانه اکانت موجود نیست

ringoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ریالی:
60.000 ریال " سیبا - ملی "

- اکانتها از طریق پوینت گیری ایجاد میشن. و از زمان ایجاد به مدت 30 روز (روز شمار) اعتبار دارند./.
- به دلیل در خواست زیاد ممکنه تحویل 24 ساعت طول بکشه ./.
- هر روز در پایان ساعت اداری صورت حساب گرفته میشه و سفارشات صبح تا انتهای شب انجام میشه ./.
- پرداخت های بعد از ساعت اداری ..به روز بعد موکول میشه .." البته بجز موارد خواص" /.

برای تسریع در انجام لطفا با ایمیل مکاتبه کنید /.

لطفا تا شب شماره حساب را پی امی کنید و کی بدستم میرسه

rin9mast3r

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
سلام و درود ...
تعداد محدودی اکانت موجوده

- اکانت یک ماهه و بدون پوینت

8.000 تومان

- پرداخت از طریق بانک سامان و سیبا ملی./.
- اکانتها از طریق پوینت گیری ایجاد میشن. و از زمان ایجاد به مدت 30 روز (روز شمار) اعتبار دارند./.

Last edited:
بالا