• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش امپلی فایر GROUND ZERO GZPA 1.6500SPL

Reza_Rms

Registered User
لایک‌ها
230
بد نيستيم شكر
ايشالا شما هم خوب باشي.

keyvan66

Registered User
لایک‌ها
476
من موندم تو این واسه چی خریده بودی

vahid_mc

Registered User
لایک‌ها
277

Reza_Rms

Registered User
لایک‌ها
230
من موندم تو این واسه چی خریده بودی
بــــه :general707: عمو کیوان
بالاخره اس پی ال بازی این حرکتها رو هم در پی داره دیگه...
پیشنهاد میکنم به دوستان که این کلیپم رو از دست ندید...
http://www.aparat.com/v/qCQcT
واسه انجام این قبیل کارها به همچین چیزهایی نیازه...هر چند در کنار تجربه و علم کافی.
البته تو کلیپ از آمپلی فایر ضعیف تر از مدلی که واسه فروش گزاشتم استفاده کردم.

سلام آقا رضا وقت بخیر
خواستم راحب این ساب فروش ساب حرفه اي cadence zrs 1000rms باكس فابريك | انجمنهای پرشین تولز
ازتون سوال کنم که ساب خوبیه؟حداقل آمپلی فایر که براش بگیرم چی خوبه؟قیمت حداقلش چند در میاد کارکرده؟
باتشکر
سلام وحید جان
ساب ووفر خوب و خوش ساختیه و کیفیت ساخت قابل قبولی داره.تو طراحیش از تکنولوژی قدیم استفاده شده که البته الان زیاد کاربرد نداره و عیب هم محصوب نمیشه و میشه به یکیش تک کویل بودنش اشاره کرد.کیک بیس خوبی رو در عمل اجرا میکنه و اگر باکسش خوب باشه میشه لوبیس قابل توجهی هم ازش گرفت و تو این زمینه خوب ظاهر میشه..چون باکسی که دوستمون گزاشتند تو عکس برای اون ساب فقط حالت کار راه اندازی داره...وات اعلامیش رو به راحتی تحمل میکنه و حتی به صورت ممتد تا 1200-1300 وات هم تحمل میکنه.برای راه اندازیش در آمپلی فایرهای خوش قیمت و متوسط میشه به JBL 1201 و ساند استریم RUBICON از مدل 1600 و 2500 اشاره کرد.قیمت کارکرده ی این ساب ووفر هم متفاوت و متغیره و بین 500 تا 700 تومان بسته به کارکردش فروخته میشه.

vahid_mc

Registered User
لایک‌ها
277
بــــه :general707: عمو کیوان
بالاخره اس پی ال بازی این حرکتها رو هم در پی داره دیگه...
پیشنهاد میکنم به دوستان که این کلیپم رو از دست ندید...
http://www.aparat.com/v/qCQcT
واسه انجام این قبیل کارها به همچین چیزهایی نیازه...هر چند در کنار تجربه و علم کافی.
البته تو کلیپ از آمپلی فایر ضعیف تر از مدلی که واسه فروش گزاشتم استفاده کردم.

سلام وحید جان
ساب ووفر خوب و خوش ساختیه و کیفیت ساخت قابل قبولی داره.تو طراحیش از تکنولوژی قدیم استفاده شده که البته الان زیاد کاربرد نداره و عیب هم محصوب نمیشه و میشه به یکیش تک کویل بودنش اشاره کرد.کیک بیس خوبی رو در عمل اجرا میکنه و اگر باکسش خوب باشه میشه لوبیس قابل توجهی هم ازش گرفت و تو این زمینه خوب ظاهر میشه..چون باکسی که دوستمون گزاشتند تو عکس برای اون ساب فقط حالت کار راه اندازی داره...وات اعلامیش رو به راحتی تحمل میکنه و حتی به صورت ممتد تا 1200-1300 وات هم تحمل میکنه.برای راه اندازیش در آمپلی فایرهای خوش قیمت و متوسط میشه به JBL 1201 و ساند استریم RUBICON از مدل 1600 و 2500 اشاره کرد.قیمت کارکرده ی این ساب ووفر هم متفاوت و متغیره و بین 500 تا 700 تومان بسته به کارکردش فروخته میشه.
ممنون داداش بابت پاسخ.
دادا اگه بدون اون باکس گذاشت یعنی فقط خود ساب روی طاقچه گذاشت بهتر عمل نمیکنه؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk 2

Reza_Rms

Registered User
لایک‌ها
230
خواهش میکنم
نه اون ساب رو روی تاقچه نمیشه بست...یعنی بستنش چیزی جز اتلاف و هدر رفتن توان چیزی رو در بر نداره.

Reza_Rms

Registered User
لایک‌ها
230
خیلی مخلصیم عمو میلاد
بالاخره کسی که میاد دنبال این امپلی فایر اگر وارد باشه که خوشحال میشیم و اگر هم نه که خودمون بهش کمک میکنیم تا از قدرت واقعی و وحشتناک این آمپلی فایر حرفه ای بهره مند بشه.
قدرت 2 اهم این آمپلی فایر از خیلی آمپلی فایرهای قوی موجود در بازار که این توان رو در 1 اهم تحویل میدن هم یا بیشتره یا نهایتا برابره...و قدرتش در 1 اهم که جای خود...و جالبه که قیمتی که برای امپلی فایر هم در نظر گرفتم هم به قدری مناسبه که نمیشه با اون امپلی فایرها مقایسش کرد...البته امپلی فایرهای با کیفیت ساخت و تکنولوژی بالا..نه امپلی فایرهایی که وات واقعی تحویل نمیدن و های اند نیستند و کلی معایب از مصرف برق بالا و خروجی با THD بالا هستند که مضره...
مثلا الان امپهای Rockford T2500 - DD m3a که قیمتشون حدود 3.5 الی 3.800 هستش و حداکثر توان اونها هم در 1 اهم دی دی 3200 وات و راکفورد 2500 هستش که میان از نظر قیمتی با این امپ گرند که در همان 1 اهم 5600 وات تحویل میده تقریبا برابره...حالا اونها اکبندشون اون قیمته و این مدل گرند 6500 دست دوم و سالمش که البته اکبنده امپلی فایر GZ1.6500 الان حدود 6.5 الی 7 میلیونه که البته باید درخواست داده بشه و چند ماه تحویل گرفته بشه...

بالا