كدوم يكي رو دادي رفت؟
Tannoy V4
Denon 655
2.000.000 تا فروخته شد :lol:
كدوم يكي رو دادي رفت؟
خسيس بازي در نيار
في بده
خدا رو چه ديدي
دوستان توجه کنن که طبق آخرین قیمتی که از یکی از دوستان واردکننده گرفتم، قیمت بلندگوی Focal Profile 918 بصورت آکبند در نمایندگی 4،800،000 هست. ایشون خیلی قیمت خوبی دارن میدن... این مدل یکی از بهترین و معظم ترین مدلهای فوکاله و فوکال هم که نیازی به تعریف نداره و محصولات لوکسری و عالی تولید میکنه :happy: ترکیب این اسپیکر با آمپلیفایر Denon 1500R میتونه یه ترکیب عالی باشه، دنون 1500 آمپیه که با محصولاتی با قیمت خیلی بالاتر از خودش مقایسه شده. مثلا Marantz PM15 که الان بالای 3 میلیون آکبندشه.
نه داداش اين روزا وضع خرابه مايه تيله نداريم اميد وارم خوب بفروشي ولي به خودم قول دادم يه روزي يكي از اينا رو بخرم
ميگم اينطوري كه صحبت ميكنيد انگار قلبم داره مياد تو دهنم
اخه اين لامصب رو از بچم بيشتر دوست دارم باعث سربلندي خانواده در تمام مهمانيها و دور همي هاست
ميدونم اينو بفروشم شب بغضم بگيره
[/B][/COLOR][/SIZE]
نبينم غمتو دوست عزيز .خانم محترمتونو راضي كنيد با اون سيستمي كه از همه بيشتر دوست دارين رو نگه دارين وكنار بياد.آخه هر خونه اي بري نهايت يه سيستم وجود داره ديگه.نه در اين حد اما ولي يه دونه هست.
داداش من اگه جای تو بودم زنم رو توی سه سوت واسه توهین به این دستگاههای مقدس طــــــلاق میدادم :دی
پسر داییم دقیقا همین دننون با یکسایز از اسپیکرjbl کوچیکتر داره
من صداش رو تست گرفتم نقص نداره
فقط یک مشکل داره این بنده خدا خونه ش آپارتمانی هست و روی ولوم همیشه مشکل داره....!
انشاا... خوب بفروشی قیمتهات واقعا عالیه
دوست عزيز تمام اين سيستم هارو نو و آك گرفتيد ؟ يك آدرس ميدي نمايندگي هاي تمام اين ها رو لطفا؟ خودتون واسه همه 4/5 ميليون هزينه كرديد؟
خودم نوكرتم سخت نگير
ادم از يكي دوتا هديه دادن نميميره
نفستو عشقه محبوب
حالا كدومش چشمتو گرفته
نبينم غمتو الهيييييييي
يكيش مال ويلاي شمالمه
يكيش مال خونمونه
يكي ديگشو واسه همكارم خريدم كه يه مدل بالاتر دادم به ايشون
همشو بخاطر نارضايتي عيال خونه كه من به زندگي اهميت نميدم دارم ميفروشم كه بشم مرد واقعي
اخه مرد واقعي دنبال اين سرگرميها نميره ميچسبه به خونه و به در و ديوار نگاه ميكنه و پول اينا رو ميده ميره مسافرت
سلام ...یک ست کامل بلندگوی های فای مارک AAD امریکایی گزاشتم برای فروش( استند...بوک شلف...ساب...سنتر) مدل AAD 300 T...مجموعه کامل 1.200.000 تومان برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید....09381098146
سلام ...یک ست کامل بلندگوی های فای مارک AAD امریکایی گزاشتم برای فروش( استند...بوک شلف...ساب...سنتر) مدل AAD 300 T...مجموعه کامل 1.200.000 تومان برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید....09381098146
برادر ببخشید ها شما خودت وا دادای...این جیگرها رو استفاده هم نکنی و فقط تماشاش کنی حال داره...البته فکر کنم اونقدر خریدی دیگه خانومت عاصی شده.
واقعا شما اینارو با LG مقایسه میکنید؟
من قبل از اینا سینمای خانگی PIONEER داشتم...AADدر خوشبینانه ترین حالتی که به پایونیر نگاه کینم 4 5 پله بالاتر از پایونیره
LG,PIONEER ,SAMSUNG و....... تجارین اما AAD یه شرکت فقط بلند گو سازه...
اینکه میگید چینیه ...اولا هیچ جاش اسمی از چین برده نشده....
دوما : الان برندهای خیلی خیلی معتبر تر از اینم تو چین تولید میشن.... یه نمونش امپ های شرکت MARANTZ هست که یکی از بهترینهاست ....
پس این دلیل نمیشه که هر چی که چین تولید میکنه بی کیفبته
من الان تو خونه یک جفت MAGNAT مانیتور دارم ..اصل المانه...ولی کیفیت و شفافیت صدای AAD واقعا بهتره
سلام
یه مشتری پیدا کردم برای دنون 1500... اگه خط و خش نداره و تمیزه، ببین اگه راه داره این دوست ما 550 میخواد. خبرشو بهم بده . شماره موبایلم هم که داری
سلام
ممنون كه حداقل بفكر ما هستيد
دنون رو بايد با فوكالام با هم بفروشمش
جلوي دستگاه همونطور كه تو عكس هست با اكبند فرقي نداره
بالا دستگاه سمت چپ دو تا خش داره مثل خش ماشين و لاغير
اگه دنونم رو بدم ديگه كارم تمومه يعني امپ واسه فوكال تا 1.500.000 بايد خرج كنم
advancedacoustic 206 ;كه دو تا 70 تايي خروجي داره
800.000 تا كمتر فكرش واسه من سخته
مگه اينكه يه امپ بهتر از اين برام داشته باشي واسه فوكال و من بقيشو بهت سر بدم
راستي چرا يه ذره مبلغ خريدتو افزايش نميدي تا اين سيستمها رو بردارين
JBL ها رو هم از شمال اوردم