• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش امپ و اسپيكر استريو

وضعیت
موضوع بسته شده است.

√√√

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوستان توجه کنن که طبق آخرین قیمتی که از یکی از دوستان واردکننده گرفتم، قیمت بلندگوی Focal Profile 918 بصورت آکبند در نمایندگی 4،800،000 هست. ایشون خیلی قیمت خوبی دارن میدن... این مدل یکی از بهترین و معظم ترین مدلهای فوکاله و فوکال هم که نیازی به تعریف نداره و محصولات لوکسری و عالی تولید میکنه :happy: ترکیب این اسپیکر با آمپلیفایر Denon 1500R میتونه یه ترکیب عالی باشه، دنون 1500 آمپیه که با محصولاتی با قیمت خیلی بالاتر از خودش مقایسه شده. مثلا Marantz PM15 که الان بالای 3 میلیون آکبندشه.

blackcherry965

Registered User
لایک‌ها
11
خسيس بازي در نيار
في بده
خدا رو چه ديدي

نه داداش اين روزا وضع خرابه مايه تيله نداريم اميد وارم خوب بفروشي ولي به خودم قول دادم يه روزي يكي از اينا رو بخرم:D

NILAFILM

Registered User
لایک‌ها
11
دوستان توجه کنن که طبق آخرین قیمتی که از یکی از دوستان واردکننده گرفتم، قیمت بلندگوی Focal Profile 918 بصورت آکبند در نمایندگی 4،800،000 هست. ایشون خیلی قیمت خوبی دارن میدن... این مدل یکی از بهترین و معظم ترین مدلهای فوکاله و فوکال هم که نیازی به تعریف نداره و محصولات لوکسری و عالی تولید میکنه :happy: ترکیب این اسپیکر با آمپلیفایر Denon 1500R میتونه یه ترکیب عالی باشه، دنون 1500 آمپیه که با محصولاتی با قیمت خیلی بالاتر از خودش مقایسه شده. مثلا Marantz PM15 که الان بالای 3 میلیون آکبندشه.

ميگم اينطوري كه صحبت ميكنيد انگار قلبم داره مياد تو دهنم
اخه اين لامصب رو از بچم بيشتر دوست دارم باعث سربلندي خانواده در تمام مهمانيها و دور همي هاست
ميدونم اينو بفروشم شب بغضم بگيره

نه داداش اين روزا وضع خرابه مايه تيله نداريم اميد وارم خوب بفروشي ولي به خودم قول دادم يه روزي يكي از اينا رو بخرم:D

خودم نوكرتم سخت نگير
ادم از يكي دوتا هديه دادن نميميره
نفستو عشقه محبوب

حالا كدومش چشمتو گرفته
نبينم غمتو الهيييييييي

با سلام مجدد

با اجازه دوستان ميرويم بر شمال

اگر بر من كاري داشتيد بر اين شماره اس بزنيد گلهاي من

09192682858

tape

Registered User
لایک‌ها
505
ميگم اينطوري كه صحبت ميكنيد انگار قلبم داره مياد تو دهنم
اخه اين لامصب رو از بچم بيشتر دوست دارم باعث سربلندي خانواده در تمام مهمانيها و دور همي هاست
ميدونم اينو بفروشم شب بغضم بگيره

[/B][/COLOR][/SIZE]

نبينم غمتو دوست عزيز .خانم محترمتونو راضي كنيد با اون سيستمي كه از همه بيشتر دوست دارين رو نگه دارين وكنار بياد.آخه هر خونه اي بري نهايت يه سيستم وجود داره ديگه.نه در اين حد اما ولي يه دونه هست.

NILAFILM

Registered User
لایک‌ها
11
نبينم غمتو دوست عزيز .خانم محترمتونو راضي كنيد با اون سيستمي كه از همه بيشتر دوست دارين رو نگه دارين وكنار بياد.آخه هر خونه اي بري نهايت يه سيستم وجود داره ديگه.نه در اين حد اما ولي يه دونه هست.

عاشقتم بخدا
ايشون هم دارن پستا رو ميخونن و قيمتها رو ايشون ميدن
دست خودم بود كه همشو هديه ميدادم تا راحت باشه هضمش
ويلا ساختن تو شمال اسفالتم كرده

IMAN67_IQ

Registered User
لایک‌ها
10
داداش من اگه جای تو بودم زنم رو توی سه سوت واسه توهین به این دستگاههای مقدس طــــــلاق میدادم :دی
پسر داییم دقیقا همین دننون با یکسایز از اسپیکرjbl کوچیکتر داره
من صداش رو تست گرفتم نقص نداره
فقط یک مشکل داره این بنده خدا خونه ش آپارتمانی هست و روی ولوم همیشه مشکل داره....!
انشاا... خوب بفروشی قیمتهات واقعا عالیه

tape

Registered User
لایک‌ها
505
دوست عزيز تمام اين سيستم هارو نو و آك گرفتيد ؟ يك آدرس ميدي نمايندگي هاي تمام اين ها رو لطفا؟ خودتون واسه همه 4/5 ميليون هزينه كرديد؟

√√√

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
داداش من اگه جای تو بودم زنم رو توی سه سوت واسه توهین به این دستگاههای مقدس طــــــلاق میدادم :دی
پسر داییم دقیقا همین دننون با یکسایز از اسپیکرjbl کوچیکتر داره
من صداش رو تست گرفتم نقص نداره
فقط یک مشکل داره این بنده خدا خونه ش آپارتمانی هست و روی ولوم همیشه مشکل داره....!
انشاا... خوب بفروشی قیمتهات واقعا عالیه

دوست عزیز معمولا افرادی که میرن سمت محصولات با کیفیت تر مثل فوکال، اصلا دنبال حجم صدا نیستن، شما با 1 میلیون میتونی یه سروین وگا بگیری که حجم صدایی عجیب بهت میده، اگه پاور بهش بدی شاید تا 120 دسی بل هم بهت بده، ولی مساله اینه که در های-فای و های-اند افراد غالبا دنبال حجم صدا نیستن، بلکه دنبال موزیکالیتی، ساند استیج وسیع، تونالیته، دیتیل و طبیعی بودن صدا هستن. ولی صدایی که سیستم های های-فای میدن رو سیستم هیا تجاری و پابلیک آدرس به هیچ عنوان نمیدن

دوست عزيز تمام اين سيستم هارو نو و آك گرفتيد ؟ يك آدرس ميدي نمايندگي هاي تمام اين ها رو لطفا؟ خودتون واسه همه 4/5 ميليون هزينه كرديد؟

فکر میکنم بیشتر باشه چون 4.5 فقط فوکال رو خریدن... اگه چیزی نیاز داشتی بهم بگو من با اکثر وارد کننده های کامپوننت های های-فای در ارتباطم، زیر قیمت برات میگیرم (ولی شوما های-فای باز نیستی :D شوما دنبال سیستم های قدیمی و حجم صدایی :D)

پوزش بابت اف تاپیک و پر حرفی :D

blackcherry965

Registered User
لایک‌ها
11
خودم نوكرتم سخت نگير
ادم از يكي دوتا هديه دادن نميميره
نفستو عشقه محبوب

حالا كدومش چشمتو گرفته
نبينم غمتو الهيييييييي

يه جف از اون jbl هاتو بهم هديه بدي خوشحال مي شم :happy: دستت درد نكه از اين كه اينقدر لطف داري همين كه تعارفش رو مي زني دمت گرم

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
يكيش مال ويلاي شمالمه
يكيش مال خونمونه
يكي ديگشو واسه همكارم خريدم كه يه مدل بالاتر دادم به ايشون

همشو بخاطر نارضايتي عيال خونه كه من به زندگي اهميت نميدم دارم ميفروشم كه بشم مرد واقعي
اخه مرد واقعي دنبال اين سرگرميها نميره ميچسبه به خونه و به در و ديوار نگاه ميكنه و پول اينا رو ميده ميره مسافرت

برادر ببخشید ها شما خودت وا دادای...این جیگرها رو استفاده هم نکنی و فقط تماشاش کنی حال داره...البته فکر کنم اونقدر خریدی دیگه خانومت عاصی شده.

pali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ...یک ست کامل بلندگوی های فای مارک AAD امریکایی گزاشتم برای فروش( استند...بوک شلف...ساب...سنتر) مدل AAD 300 T...مجموعه کامل 1.200.000 تومان برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید....09381098146

tape

Registered User
لایک‌ها
505
سلام ...یک ست کامل بلندگوی های فای مارک AAD امریکایی گزاشتم برای فروش( استند...بوک شلف...ساب...سنتر) مدل AAD 300 T...مجموعه کامل 1.200.000 تومان برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید....09381098146

اطلاعات همين جا ميدادين كه بهتر بود.

NILAFILM

Registered User
لایک‌ها
11

سلام عزيز دل برادر

اين بلندگوها امريكايي نيست و چينيه
رنگش هم مطمئنم نقره ايه مثل رنگ امپ NAD
در ضمن من اينا رو با يه امپ nAD سينمايي كه همشون اك باشند بهت ميدم 900.000 تا
ولي اگه سينماي خانگي ال جي بگيري بنظرم 400.000 تا پس انداز كردي
در مقام مقايسه لامسه من و يكي دوتا از دوستامون كه چيزي نفهميديم تازه تو شليك و انفجار ال جي بهتر بود و .....

برادر ببخشید ها شما خودت وا دادای...این جیگرها رو استفاده هم نکنی و فقط تماشاش کنی حال داره...البته فکر کنم اونقدر خریدی دیگه خانومت عاصی شده.

بزرگترين روانشناسي كه تو عمر كوتاهم ديدم
جدي جدي ميگم
انقدر اين بازي خريد و فروش رو تكرار نكنيد كه رو اعصاب همه باشيد
يكبار تصميم درست بگير و حداقل دو سال رو تصميمت باش
نه هر وقت يه ست خوب ميبيني عين بچه ها گريه را بندازي كه ..............

UP UP بابا اب داد

Last edited:

pali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقعا شما اینارو با LG مقایسه میکنید؟
من قبل از اینا سینمای خانگی PIONEER داشتم...AADدر خوشبینانه ترین حالتی که به پایونیر نگاه کینم 4 5 پله بالاتر از پایونیره
LG,PIONEER ,SAMSUNG و....... تجارین اما AAD یه شرکت فقط بلند گو سازه...
اینکه میگید چینیه ...اولا هیچ جاش اسمی از چین برده نشده....
دوما : الان برندهای خیلی خیلی معتبر تر از اینم تو چین تولید میشن.... یه نمونش امپ های شرکت MARANTZ هست که یکی از بهترینهاست ....
پس این دلیل نمیشه که هر چی که چین تولید میکنه بی کیفبته
من الان تو خونه یک جفت MAGNAT مانیتور دارم ..اصل المانه...ولی کیفیت و شفافیت صدای AAD واقعا بهتره

NILAFILM

Registered User
لایک‌ها
11
واقعا شما اینارو با LG مقایسه میکنید؟
من قبل از اینا سینمای خانگی PIONEER داشتم...AADدر خوشبینانه ترین حالتی که به پایونیر نگاه کینم 4 5 پله بالاتر از پایونیره
LG,PIONEER ,SAMSUNG و....... تجارین اما AAD یه شرکت فقط بلند گو سازه...
اینکه میگید چینیه ...اولا هیچ جاش اسمی از چین برده نشده....
دوما : الان برندهای خیلی خیلی معتبر تر از اینم تو چین تولید میشن.... یه نمونش امپ های شرکت MARANTZ هست که یکی از بهترینهاست ....
پس این دلیل نمیشه که هر چی که چین تولید میکنه بی کیفبته
من الان تو خونه یک جفت MAGNAT مانیتور دارم ..اصل المانه...ولی کیفیت و شفافیت صدای AAD واقعا بهتره

نميگم موافقم ولي مخالف هم نيستم
من اگه اشتباه نكنم AAD 300T داشتم البته چپ و راستش رو وصل كرده بوديم و تست ميگرفتيم _ نظر هيچكدوم از بچه ها رو جلب نكرده بود با توجه به اختلاف قيمتش با ............
ولي صدا همش تجربه شنيداري شخصيه ( من به نظرت احترام ميزارم)

حالا يه لطفي كنيد و يه عكس و يا ريويو و يا ادرسي از محصولتون بدين

Last edited:

√√√

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام
یه مشتری پیدا کردم برای دنون 1500... اگه خط و خش نداره و تمیزه، ببین اگه راه داره این دوست ما 550 میخواد. خبرشو بهم بده . شماره موبایلم هم که داری

NILAFILM

Registered User
لایک‌ها
11
سلام
یه مشتری پیدا کردم برای دنون 1500... اگه خط و خش نداره و تمیزه، ببین اگه راه داره این دوست ما 550 میخواد. خبرشو بهم بده . شماره موبایلم هم که داری

سلام
ممنون كه حداقل بفكر ما هستيد
دنون رو بايد با فوكالام با هم بفروشمش
جلوي دستگاه همونطور كه تو عكس هست با اكبند فرقي نداره
بالا دستگاه سمت چپ دو تا خش داره مثل خش ماشين و لاغير

اگه دنونم رو بدم ديگه كارم تمومه يعني امپ واسه فوكال تا 1.500.000 بايد خرج كنم
advancedacoustic 206 ;كه دو تا 70 تايي خروجي داره
800.000 تا كمتر فكرش واسه من سخته
مگه اينكه يه امپ بهتر از اين برام داشته باشي واسه فوكال و من بقيشو بهت سر بدم

راستي چرا يه ذره مبلغ خريدتو افزايش نميدي تا اين سيستمها رو بردارين
JBL ها رو هم از شمال اوردم

√√√

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام
ممنون كه حداقل بفكر ما هستيد
دنون رو بايد با فوكالام با هم بفروشمش
جلوي دستگاه همونطور كه تو عكس هست با اكبند فرقي نداره
بالا دستگاه سمت چپ دو تا خش داره مثل خش ماشين و لاغير

اگه دنونم رو بدم ديگه كارم تمومه يعني امپ واسه فوكال تا 1.500.000 بايد خرج كنم
advancedacoustic 206 ;كه دو تا 70 تايي خروجي داره
800.000 تا كمتر فكرش واسه من سخته
مگه اينكه يه امپ بهتر از اين برام داشته باشي واسه فوكال و من بقيشو بهت سر بدم

راستي چرا يه ذره مبلغ خريدتو افزايش نميدي تا اين سيستمها رو بردارين
JBL ها رو هم از شمال اوردم

اخه فدات شم بهت گفتم که من اگه بخوام بردارم یه جوری باید بردارم که بتونم بفروشم. شما به مصرف کننده بدی بیشتر میخرن، با این حال قیمت آخر رو برای JBLها برام بفرست. میدونم شاید شما یه جنسی رو 700 هزار خریده باشی، ولی باور کن اون کاسبی که اینو به شما فروخته و هزار نفر دیگه هم میفروشه، واسه جنسی که 700 میفروشه حداقل 100% سود میکنه... یعنی نهایتا اونو 300-350 خریده که 700 میفروشه.
شما الان میخوای فوکال رو نگهداری که براش دنبال آمپ بهتر هستی؟ راستی یکی از دوستان Focal 726 داره، اگه معاوضه میکنی این حاضره سر بده. دنون هم ببین نهایتش 600 راه داره بهم بگو. دنون 1500 حدود 12 سال پیش عرضه شده، یه کم قیمتش بالاست اگه 800 بخوای بفروشی مگر اینکه یه پری + پاور باشه که رفرنس باشه. وگرنه الان با 1300-1400 میشه مرنتز دست دوم خرید. حالا باز ببین اگه راه داره قیمت جی بی ال ها و دنون 1500 رو بفرست برام. فوکال به کارم نمیاد قیمتش بالاست برام، ولی اگه تعویض خواستی بکنی میشه روش فکر کرد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا