• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش امپ jbl cs60.4

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahanlive

Registered User
لایک‌ها
82
تا اونجاکه میدونم اینا روشون حک نشده ساخت کجان ولی زمانی که این خریدای شده امریکا بودن ان سری
گارانتی عاظم رو مرحوم کارتنش بود
از رو کنجکاوی هم بازش کردم مشخصه کیفیت ساخت و وزن دستگاه که بدل نیست

من بعید میدونم ساخت آمریکا باشه، به هر حال آمپ خوبیه و حتی اگه تو چین هم تولید باشه این قیمت مناسبه

محصولات رده بالای هر کمپانی تو کشور صاحب امتیاز اون برند تولید میشن و حتما هم روی اونها حک میشه

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
من بعید میدونم ساخت آمریکا باشه، به هر حال آمپ خوبیه و حتی اگه تو چین هم تولید باشه این قیمت مناسبه

محصولات رده بالای هر کمپانی تو کشور صاحب امتیاز اون برند تولید میشن و حتما هم روی اونها حک میشه

شما میتونی یه جی بی ال حکاکی دار نشون ما بدی؟

امپو چرا باز کردی کسی ندونه فکر میکنه تعمییری تو خوب بودنش که شکی نیست ولی پس فردا یه مسئله ای براش پیش بیاد طرف نمیگه من کردم میندازه تقصیر شما
دیگه فروختیش قبلش برای طرف تست کن دبه نکنه

چیزی که تعمیری باشه ازرو بردش مشخصه این پیچای بدش اکبندن مث رز اول چون اینا بردشون و تیکه اس راحت میشه فهمید تعمیریه یانه

mahanlive

Registered User
لایک‌ها
82
شما میتونی یه جی بی ال حکاکی دار نشون ما بدی؟

سابهای سری GTI ساخت آمریکا هستند و با درج بر روی لیبل
عرض بنده چیز دیگه ای بود بزرگوار
شما با درج اینکه آمپ ساخت آمریکاست دارید برای خریدار حقی رو ایجاد میکنید که مدرکی برای اثبات آمریکایی بودنش ندارید
بعضی از آمپهای چینی با درج کلماتی مانند born in USA یا Design and engineering in USA به فروشنده کمک میکنند که به اسم ساخت آمریکا بفروشند در صورتی که هیچکدوم از اونا ساخت آمریکا نیستند
جنس شما جنس خوبیه و قیمت هم مناسبه
بنده هم نگفتم ساخت جای دیگه ای هست ولی شما که میفرمایید ساخت آمریکاست به هر حال میبایست جایی درج شده باشه
اگه باعث ناراحتی شما شدم بفرمایید تا ویرایش کنم

Last edited:

mahdi71

Registered User
لایک‌ها
9
داداش من خريدارم.پ.خ هم دادم خدمتتون

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
داداش من خريدارم.پ.خ هم دادم خدمتتون

با ایشون مذاکره شده احتمال خیلی زیاد امپ مال ایشونه

منتظر واریز هستم

سابهای سری GTI ساخت آمریکا هستند و با درج بر روی لیبل
عرض بنده چیز دیگه ای بود بزرگوار
شما با درج اینکه آمپ ساخت آمریکاست دارید برای خریدار حقی رو ایجاد میکنید که مدرکی برای اثبات آمریکایی بودنش ندارید
بعضی از آمپهای چینی با درج کلماتی مانند born in USA یا Design and engineering in USA به فروشنده کمک میکنند که به اسم ساخت آمریکا بفروشند در صورتی که هیچکدوم از اونا ساخت آمریکا نیستند
جنس شما جنس خوبیه و قیمت هم مناسبه
بنده هم نگفتم ساخت جای دیگه ای هست ولی شما که میفرمایید ساخت آمریکاست به هر حال میبایست جایی درج شده باشه
اگه باعث ناراحتی شما شدم بفرمایید تا ویرایش کنم

نه عزیز اخه من هر امپ جی بی الی داشتم روش ساخت امریکا نبوده با اینکه از اصل بودنش مطمین بودم
منظور بدی نداشتم.ناراحتی نداره بزرگوار:)
شما عزیز مایی

starz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با ایشون مذاکره شده احتمال خیلی زیاد امپ مال ایشونه

منتظر واریز هستم

نه عزیز اخه من هر امپ جی بی الی داشتم روش ساخت امریکا نبوده با اینکه از اصل بودنش مطمین بودم
منظور بدی نداشتم.ناراحتی نداره بزرگوار:)
شما عزیز مایی
سلام
آمپهای قدیمی جی بی ال همشون آمریکایی هستن

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
به دوست عزیزمون mehdi 71فروخته شد مبارکشون باشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا