• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش انواع ادکلن های تستر اصلی ,کپی,جیبی,سوییس ارمی,بی جعبه(استوک)و حراجی

r2m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ليست و قيمت رو برام ارسال كنيد. جادور هم داريد ؟
بوي مردانه تلخ با موندگاري بالا چي پيشنهاد ميكني؟

tanin008

Registered User
لایک‌ها
48
تعداد 4 ادکلن از دوست عزیزمون خریداری شد.
از معامله با اییشون بسیار راضی هستم
امیدوارم روزبه روز موفق تر باشی
با تشکر فراوان

L+X

Registered User
لایک‌ها
30
سلام آقا محسن من چندی پیش از شما یه دونه لالیک 100 میل گرفتم خیلی خیلی راضی بودم
منو به جا می آورید؟؟؟
بعد هم یدونه دیگه خواستم که گفتید تمام کردم و می آورم الان به همون کیفیت ( دقیقاً مثل همون قبلی ) دارید ؟؟
بعد بوي مردانه تلخ با موندگاري بسیار بالا چي پيشنهاد ميكنيد ؟ یه سری عطر خوب پیشنهاد بهم بدید متشکرم.

amir10203040

Registered User
لایک‌ها
14
پ خ هم دادم میخواستم ببینم فارنهایت 50 میل را نهایت با تخیفیف وِیژه چند به ما می دی ؟

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
سلام عزیز.این 2 مدل رو موجود دارید ؟
الی صاعب
و
classic Eos یا شاید Eso !

arash_a

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز Sexy boy و یا 212 دارید؟
چند میشه قیمت هاشون؟ ممنون میشم برام پ.خ کنید.

bakhtyari

Registered User
لایک‌ها
37
مون بلان لیجندت چند میله دوستم؟
دولچه گبانای د وان جنتلمن داری ، 100 میلش چند؟

irancashu

Registered User
لایک‌ها
17
سلام
لازم دونستم اینجا مطلبی را متذکر بشم
یکی از دوستان عزیز ما،زحمت کشیدن پیغام متعددی به برخی از دوستان اینجا خرید کرده اند و یا تمایل به خرید دارن ارسال کردن.بمانت که متن پیغام چی بوده.
بنده حقیر اطلاعات خود رو در این پست میزنم.چون تو 24 ساعت دوستان زیادی بم پیغام دادن و در مورد این تایپیک از من سوال کردند.

بنده از آقای محسن جلالی عزیز نه هم محل ماست نه فامیل و نه سفارش شده از کسی، خرید های زیادی داشتم.هم برای مصارف شخصی هم برای دوستان و همکاران دیگر
انصافا تمام عطرهایی که بنده از ایشون گرفتم ماندگاری خیلی خیلی خوبی داشته و حتی از عطر های موجود در بازار هم خیلی سرتر بوده.اینجا هم خدمت دوستان گلم اعلام میکنم با توجه شرایط کاری بنده خرید عطر ادکلن از خارج از ایران
و حتی از خود کمپانی برای بنده کاری آسانی است ولی از اونجا که محصولات این دوستمون از نظر کیفیت هیچ تفاوتی با عطر وکیوم شده و بسته بندی شده ای قبلا به صورت دلاری خرید میکردم ندارد بنده از ایشون خرید میکنم

امیدوارم سوال دوستان به خوبی جواب داده باشم

از استارتر این تایپیک به خاطر دخالت خودم در این موضوع پوزش میخواهم

موفق باشید

momonina10

Registered User
لایک‌ها
59
سلام
یکی از دوستان عزیز ما،زحمت کشیدن پیغام متعددی به برخی از دوستان اینجا خرید کرده اند و یا تمایل به خرید دارن ارسال کردن.بمانت که متن پیغام چی بوده.
بنده حقیر اطلاعات خود رو در این پست میزنم.چون تو 24 ساعت دوستان زیادی بم پیغام دادن و در مورد این تایپیک از من سوال کردند.

بنده از آقای محسن جلالی عزیز نه هم محل ماست نه فامیل و نه سفارش شده از کسی، خرید های زیادی داشتم.هم برای مصارف شخصی هم برای دوستان و همکاران دیگر
انصافا تمام عطرهایی که بنده از ایشون گرفتم ماندگاری خیلی خیلی خوبی داشته و حتی از عطر های موجود در بازار هم خیلی سرتر بوده.اینجا هم خدمت دوستان گلم اعلام میکنم با توجه شرایط کاری بنده خرید عطر ادکلن از خارج از ایران
و حتی از خود کمپانی برای بنده کاری آسانی است ولی از اونجا که محصولات این دوستمون از نظر کیفیت هیچ تفاوتی با عطر وکیوم شده و بسته بندی شده ای قبلا به صورت دلاری خرید میکردم ندارد بنده از ایشون خرید میکنم

موفق باشید
ممنون بزرگوار.بچه ها همه لطف دارند خودشون میشناسن منو.

amir_oyama

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام

موفق باشید
بله
یکی از پیام دهنده ها من بودم که خواستم ببینم از کنزو راضی بودین منم بگیرم
راستی چند شد؟قیمتشو میگم
منم یه فارنهایت سفارش دادم چند روز پیش که احتمالا امروز برسه دستم
الانه که حجم عظیمی از پیاما به سمت من سرازیر بشه:thumbsup:

akamm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز.از سری عطرهای تام فورد تستر کدوماشو داری؟هر کدوم رو که داری برام بفرست چه مردانه چه زنانه ممنونت میشم.
راستی کیفیت این تسترها با ادکلن اصلشون چه تفاوتی داره؟

ambe

Registered User
لایک‌ها
1
بنده برای بار دوم از ایشون خرید کردم
یه دونه تق هرمس
و یه دونه هم وویاژ هرمس
مثل دفعه اول همه چیز اعم از قیمت و کیفیت و بسته بندی و برخوردشون بی نظیر بود...
یک دنیا از ایشون ممنونم

ata_bros

Registered User
لایک‌ها
130
alore هم دارید
150 میل
بی زحمت پ خ کنید برام

hamed_mi80

Registered User
لایک‌ها
0