la nuit ما هم رسید با یک جعبه کادوی خوشگل،ایشون خیلی گله . ایشاالله خرید های بعدی ، مطمئنا کسی از خرید ادکلن های ایشون پشیمون نمیشه حیف که تعداد پست هام کمه مگر نه دادن یه امتیاز کمتر کاری هست که میشه در حق ایشون کرد
Last edited:
شما لطف داری دوست عزیز مبارکتون باشهla nuit ما هم رسید با یک جعبه کادوی خوشگل،ایشون خیلی گله . ایشاالله خرید های بعدی ، مطمئنا کسی از خرید ادکلن های ایشون پشیمون نمیشه حیف که تعداد پست هام کمه مگر نه دادن یه امتیاز کمتر کاری هست که میشه در حق ایشون کرد
سلام دوستان عطر جورجیو آرمانی من رسید
واقعا عالی و جنس صد در صد اورجینال می باشد
قیمت بسیار منصفانه و حتی بیشتر از منصفانه
و در نهایت خود ایشون یک انسان بسیار مورد اعتماد و گل می باشند
بازم از همین جا از ایشون کمال تشکر را دارم
مرسی
شما خودت گلی داداش ممنون.مبارکت باشهسلام دوستان عطر جورجیو آرمانی من رسید
واقعا عالی و جنس صد در صد اورجینال می باشد
قیمت بسیار منصفانه و حتی بیشتر از منصفانه
و در نهایت خود ایشون یک انسان بسیار مورد اعتماد و گل می باشند
بازم از همین جا از ایشون کمال تشکر را دارم
مرسی
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت استارتر محترم
همونطور که میدونین بیش از 95 درصد عطرهای توی بازار(حتی خیلی از مغازه های وزرا که کلی هم ادعاشون میشه)
تقلبین! بعضا کپی هایی اومده که با اصل مو نمیزنن! قدیما رایحه های این کپی های با کیفیت فرق میکرد اما الان این
کپی ها حتی تو رایحه هم شبیه شدند! اما فقط شبیه شدند و خبری از موندگاریشون و پخششون نیست! یعنی شما
با عطری طرفی که رایحه ی مشابه اولیه،جعبه و شیشه یکسان و حتی بعضا سریال نامبر یکسان دارن(بس که کپی
زنا خفن شدن) متاسفانه چندبار هم این بلای خانمان سوز تقلبی رده بالا نصیبم شده! اینه که چشام ترسیده
حالا شما هم تو عنوانتون قید کردید "فروش عطرهای تستر درحد ارجینال" آیا عطرهای شما هم از همین انواع به اصطلاح
High Copy حساب میشه یا 100 درصد اصله و فقط به خاطر تستر بودن در و جعبه نداره؟ یعنی از هموناست که تو فروشگاه
هایی نظیر هایلند و سفیر و روژا واسه تست عطرا میزارن؟ امیدوارم این نظر رو دال بر بی احترامی ندونید،من چون خودم عطر
بازم حساسیت هایی واسم پیش اومده که مطرح کردم،مرسی![]()
بله داداش حضوری هم میشه منم خیالم راحت چندتا از بچه ها هم حضوری خرید کردن تا بحالحضوری میشه خدمت رسید ؟