بالا باش ...
سلام
دوست عزیز من تخته شماره 5 سایز 50 در 50 میخوام. موجود داری؟
ضمنا میخوام سریع ارسال بشه. یعنی اگه موجوده همین الان شماره کارت پ خ کن به همراه شماره موبایلتون
یا علی
تایید می شه!آقا میلادِ عزیز (luca_toni) یک عدد سفارش دادند که فردا براشون ارسال میشه .
سلام
شماره ۵ رو اندازه ۵۰x۵۰
پست پیشتاز
شرایط و شماره حساب
ممنون
سلام داداش من رو یادته یه مدت در به در تخته نرد بودم شما لطف کردی گفتی برات می خرم ارسال می کنم الان که تاپیکت رو دیدم خیلی خوشحال شدم بنده شماره ی 5 یا شماره ی 7 رو می خوام داداش سایز 50*50 رو کیفیت ساخت کدومشون بهتره داداش ؟؟؟ من از تو عکس نمی تونم تشخیص بدم شماره کارتتون رو سریع برام بفرسیتید تا تموم نشده همینم
راستی برام با تیپاکس بفرستید .
ادرس رو براتون ارسال می کنم .
تخته شماره 7 رو داری ؟ اندازش چیه ؟ اگر داری هزینه پست پیشتاز تا کرج هم بگو تا پول رو به حسابت بریزم ( شماره کارت هم اگر میشه ارسال کن )
اگر نداری کلا تخته نسبتا خوب زیر 50 تومن چی داری ؟
تصمیمم برای خرید همون تخته شماره 5 که خودتون پیشنهاد کردید قطعیه . شماره کارت رو لطفا بفرستید
سایز 50 * 50 رو میخوام
قیمت با پست پیشتاز میشه 61 هزار تومان درست گفتم ؟
سلام. من تخته شماره 7(هخامنشي) رو ميخوام. لطفا شماره كارت را ارسال فرماييد.
سلام. من تخته شماره 7(هخامنشي) رو ميخوام. لطفا شماره كارت را ارسال فرماييد.
شرمنده اشتباه شد. شماره 5 50*50
سلام دوستِ خوبم ،
فعلا شماره 5 سایز 50*50 موجود ندارم ، شاید بتونم ردیف کنم ولی خب احتمالش کمه
منم شماره 5 رو سایز 50*50 رو میخوام. اگر امکانش بود لطفا یک پی ام برای من بفرستید .ممنونم.
سلام دوست من. شما امکانات ساخت سایز کوچکتر از 40 سانتیمتر رو هم دارید. چون من زیاد در سفرم نیاز به یه تخته نرد سایز زیر 30 سانتیمتر دارم که حمل و نقلش راحت باشه. تایلند سایز 20 سانتشو دیدم ولی بی کیفیت بودن.هزینه ش خیلی برام مهم نیست.مهم سایز و کیفیت تخته نرده.
ممنون می شم از پاسخگوییتون.
روز خوش.
سلام مهره های شماره یک چوبیه؟جنس خود تخته از چه نوع چوبیه و ساختش کار کجاست؟
سلام دوست عزیز من از مدل 4 اندازه 50*50 میخوام چیکار باید بکنم
سلام
تخته بنده رسید
همه چی عالی بود و از خریدم بسیار راضی هستم
سپاس ویژه از جناب خجسته عزیز