سلام
داداش اون مورد 1 که 70 تومن هست رو من میخوام .. لطفا مشخصات و شماره حساب رو پخ کن..
قیمت تاس تنها چنده؟؟؟
رو تخته ها ازین تاسا میدی )جنس استخوان یا عاج)؟؟؟؟ یا نه تاسش پلاستیکیه؟؟؟
سفارشم رو تحویل گرفتم، کار داداش نوید خیلی درسته، هم خوش اخلاق و هم باانصاف
چرا تخته جدید نمیزارید برادر؟!!
سلام آقا نوید...
میشه شماره تماس لطف کنید من هفته آینده دارم میام انزلی می خوام کاراتون رو ببینم و کارای جدید و آدرس هم بدبد لطفا////
یک عدد تخته از اقا نوید گل خریداری شد.
کیفیت خوب ، بسته بندی عالی ، خوش برخورد و...
1. تخته نردی بسیار زیبا از جنس چوب راش ، طرح های این تخته با چوب درست شده و کارِ دست هستش و از رنگ استفاده نشده .
موفق باشی
سلام داداش بیا یک چی از تایپیک بردار بقیرم سر بدم یکدونه تخته نر اعیانی بردارم دیگهسلام دوستای گلم ،
یک سری تخته نرد با قیمتِ های بسیار مناسب موجوده .
* قیمت ها مقطوعِ و مطمئن باشید جنسی که دارید میخرید با توجه به قیمتش عالیه . پس لطفا حرف از تخفیف و قیمتِ آخر نزنید *
* کلیه محصولات شامل مهره و تاس می باشند *
* شرایط خرید هم به این صورتِ که هر وقت تصمیم قطعی برایِ خرید گرفتید من بهتون شماره کارت میدم ، بعد از واریز مبلغِ محصول + هزینه ارسال (در صورت انتخاب پست) بسته براتون ارسال میشه *
دوستان برای ارسال دو راه وجود داره ( اگه باربری ترمینال رو حذف کنیم ) :
1. پست
طبق استعلام قیمتی که گرفتم :
پست سفارشی : حدود 5 تومان هزینه ارسال + 3 تومان هزینه بسته بندی = 8 تومان
پست پیشتاز : حدود 12 تومان هزینه ارسال + 3 تومان هزینه بسته بندی = 15 تومان
** تعداد بالاتر نیاز به کارتن بزرگتر داره در نتیجه هزینه بسته بندیش بیشتر میشه **
*** هزینه پست طبق قیمت هایی که عرض کردم به همراه مبلغ خودِ محصول باید قبل از ارسال واریز بشه ***
2.تیپاکس
هزینه ارسال برای استان های همجوار (مثل تهران ، مازندران ، اردبیل و ... ) حدود 9 تومان و برای استان های غیر همجوار (مثل زنجان ، خراسان ، اصفهان و ... ) هزینه دو برابر میشه یعنی حدود 18 تومان که خودتون موقع تحویل پرداخت می کنید .
هر راهی که میبینید براتون راحت تر و بصرفه تره رو انتخاب کنید ، منم اطاعتِ امر میکنم .
تخته نرد :
*** تخته ای فوق العاده زیبا و اعیانی از جنس گردو ، منت کاری شده توسط دست ، بسیار مقاوم ، قطر این تخته 4 سانتیمتر هست که استحکام و سنگینی خاصی بهش داده !
قیمت : 210 تومان
*** تخته ای فوق العاده زیبا و اعیانی ، این تخته کارِ ترکیه هستش .
A ) قیمت : 129 تومان
***NEW***
B ) قیمت : 129 تومان
1. تخته نردی بسیار زیبا از جنس چوب راش ، طرح های این تخته با چوب درست شده و کارِ دست هستش و از رنگ استفاده نشده .
قیمت به همراه مهره های کف موکت دار : 70 تومان
2.این تخته بسیار با کیفیت و ساخته شده از چوب مرغوب نراد هستش ، "رنگ قهوه ای" ، تو قیمت های پایین این تخته رو پیشنهاد میدم .
** دوستان رنگِ تخته قهوه ای هستش ، به خاطر فلشِ دوربین ممکنه کمی به رنگِ قرمز دیده بشه **
موجود نیست
3. این تخته بسیار با کیفیت و ساخته شده از چوب مرغوب نراد هستش ، سازنده این تخته همون سازنده تخته شماره 4 هستش پس تو کیفیتش شک نکنید . *(جدید)*
اندازه 50*50
قیمت به همراه کاور : 50 تومان
اندازه 40*40
قیمت به همراه کاور : 45 تومان
4.تخته ای بسیار زیبا ، طرحِ بیرونی هخامنشی ، طرح داخلی مارس ، این تخته کیفیت بسیار خوبی داره .
قیمت به همراه کاور + مهره های کف موکت دار : 58 تومان
قیمت به همراه کاور + مهره های معمولی : 56 تومان
5.تخته ای بسیار زیبا ، طرحِ بیرونی هخامنشی ، طرح داخلی مارس ، این تخته کیفیت بسیار خوبی داره . *(جدید)*
موجود نیست
6.این تخته از کیفیت خوبی برخوردار هستش و از ام دی اف ساخته شده .
اندازه 50*50
قیمت : 42 تومان
اندازه 40*40
قیمت : 37 تومان
مهره :
1. مهره شطرنج
قیمت : 16 تومان
2. مهره کف موکت دار به همراه تاس
قیمت : 8500 تومان
این هم عکس با نام کاربری :
آقا قیمت آخر تمام تخته های موجود رو برام بفرست لطفا.
شماره 4 موجوده؟
تهران تحویل حضوری دارید ؟
سلام داداش بیا یک چی از تایپیک بردار بقیرم سر بدم یکدونه تخته نر اعیانی بردارم دیگه
http://forum.persiantools.com/t446251.html