• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*** فروش انواع تخته نرد با قیمت های بسیار مناسب ***

N_Slayer

Registered User
لایک‌ها
25
داداش سفارش هم میگیرید!؟ طرح ساده روی چوب گردو رو پخ میکنی
سلام ، نه متاسفانه ،
محصولات فقط همینایی هستن که گذاشتم ، قیمتشون هم زده شده ، هر کدوم مورد پسندتون واقع شد من هستم در خدمتتون .

sahariii sahariii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستای گلم ،

یک سری تخته نرد با قیمتِ های بسیار مناسب موجوده .

* کلیه محصولات شامل مهره و تاس می باشند *

* شرایط خرید هم به این صورتِ که هر وقت تصمیم قطعی برایِ خرید گرفتید من بهتون شماره کارت میدم ، بعد از واریز مبلغِ محصول + هزینه ارسال (در صورت انتخاب پست) بسته براتون ارسال میشه *

دوستان برای ارسال دو راه وجود داره :
1. پست

طبق استعلام قیمتی که گرفتم :

پست سفارشی : حدود 7 تومان هزینه ارسال + 3 تومان هزینه بسته بندی = 10 تومان

پست پیشتاز : حدود 19 تومان هزینه ارسال + 3 تومان هزینه بسته بندی = 22 تومان

2.تیپاکس

که خودتون موقع تحویل مرسوله پرداخت میکنید .

تخته نرد :

1. تخته ای فوق العاده زیبا و اعیانی از جنس گردو ، منبت کاری شده توسط دست ، بسیار مقاوم ، قطر این تخته 4 سانتیمتر هست که استحکام و سنگینی خاصی بهش داده !

طرح 1 ) قیمت : ... موجود نیست

طرح 2 ) قیمت : 320 تومان (جدید) ***قیمت استثنایی***

تعداد محدود

2. تخته ای بسیار زیبا با طرح هخامنشی لیزری از چوب های نراد و ملچ ، کیفیت این تخته بسیار عالیست .

قیمت به همراه کاور و مهره معمولیِ با کیفیت : 88 تومان

3. تخته ای بسیار زیبا با روکش گردو ، بسیار مقاوم ، روکش بالایی تخته حدود 9 میلی متره ، قیمتش هم بسیار مناسبه

اندازه 50*50
قیمت : 125 تومان

4. از نظر کیفیت مشابه کار بالاست (تخته شماره 2) فقط طرحشون فرق میکنه .

اندازه 40*40

قیمت : 105 تومان (فقط 2 عدد موجوده)

5. تخته ای فوق العاده زیبا و اعیانی ، این تخته کارِ ترکیه هستش .

A ) قیمت : 145 تومان

B ) قیمت : 145 تومان

6. این تخته بسیار با کیفیت و ساخته شده از چوب مرغوب نراد هست ، تخته ای بسیار پر فروش و خوش قیمت

اندازه 50*50
قیمت به همراه کاور : 59 تومان

اندازه 40*40
قیمت به همراه کاور : 54 تومان

7.تخته ای بسیار زیبا ، طرحِ بیرونی هخامنشی ، طرح داخلی مارس ، این تخته کیفیت بسیار خوبی داره .

قیمت به همراه کاور + مهره های کف موکت دار : 69 تومان

قیمت به همراه کاور + مهره های معمولی : 64 تومان

8.این تخته از کیفیت خوبی برخوردار هستش و از ام دی اف ساخته شده .

اندازه 50*50
قیمت : 45 تومان

اندازه 40*40
قیمت : 40 تومان

مهره :

1.
قیمت : 22000 تومان

2.
قیمت : 15000 تومان

3.
قیمت : 18000 تومان

این هم عکس با نام کاربری :

سلام..من اون تخته نرد ك قيمت 40*40 در مياد 54 هزارتومنو ميخوام..لطفا يه شماره تماس به من بديد ك زنگ بزنم سفارش بدم..عجله دارم ..ممنون

sahariii sahariii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

sahariii sahariii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.من میخوام تخته سفارش بدم برام بفرستین ولی متاسفانه نمیدونم چ جوری سفارش بدم نه شماره تماسی ازتون دارم نه چیز دیکه ای.عجله هم دارم خواهشن راهنماییم کنین ممنونم..

mahmoudi m&m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام دوست عزيز.يه تخته نرد كه چوب باشه و كار تر و تميزي باشه بهم پيشنهاد ميكنيد؟ بزرگ هم باشه.ممنون ميشم

N_Slayer

Registered User
لایک‌ها
25
سلام.من میخوام تخته سفارش بدم برام بفرستین ولی متاسفانه نمیدونم چ جوری سفارش بدم نه شماره تماسی ازتون دارم نه چیز دیکه ای.عجله هم دارم خواهشن راهنماییم کنین ممنونم..

سفارش خانوم حسن زاده ارسال شد .

N_Slayer

Registered User
لایک‌ها
25
سلام دوست عزيز.يه تخته نرد كه چوب باشه و كار تر و تميزي باشه بهم پيشنهاد ميكنيد؟ بزرگ هم باشه.ممنون ميشم

سلام دوست خوبم ،
کارهایی که گذاشتم همه کارهای بسیار خوبی هستند ، شما تا چه قیمتی مدنظرتون هست ؟

mahmoudi m&m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
تا ١٠٠_١٥٠ خوبه.جنس چوبش برام مهمه.خودت كدوم و پيشنهاد ميدي؟

dvmfarshid

Registered User
لایک‌ها
36
سلام . ببخشید از تخته شماره ۷ سایز ۵۰:۵۰ میخوام . ولی دوتا سوال دارم . یکی اینکه طرحی که خورده روش درست نخورده اون مثلث های طرح از محل گذاشتن مهره ها عقب جلو هست فقط ردیف بالا سمت راست درسته . امکانش هست طرح تو همه قسمت ها تمیز بخوره ؟ دوم اینکه اون گل های سمت شطرنج حذف بشه ؟ ممنون

N_Slayer

Registered User
لایک‌ها
25
تا ١٠٠_١٥٠ خوبه.جنس چوبش برام مهمه.خودت كدوم و پيشنهاد ميدي؟

دوست خوبم اگه کمی صبر کنی سعی میکنم بعد تا آخر هفته عکس از تخته جدیدمو تو سایت بذارم ، تخته واقعا زیباییه ، جنس چوبشم گردو هستش و قیمتش واقعا عالیه ، حدود 150 تومن ،
اگر هم نه که گزینه 3 واقعا تخته خوب و زیباییه تو اون رنج قیمت ، ببینید کلا همه تخته هایی که گذاشتم جنس و کیفیتشون عالیه و شما فقط باید ببینید چقدر دوست دارید هزینه کنید .

N_Slayer

Registered User
لایک‌ها
25
سلام . ببخشید از تخته شماره ۷ سایز ۵۰:۵۰ میخوام . ولی دوتا سوال دارم . یکی اینکه طرحی که خورده روش درست نخورده اون مثلث های طرح از محل گذاشتن مهره ها عقب جلو هست فقط ردیف بالا سمت راست درسته . امکانش هست طرح تو همه قسمت ها تمیز بخوره ؟ دوم اینکه اون گل های سمت شطرنج حذف بشه ؟ ممنون

سلام دوستِ عزیز ، حالِ شما ؟
خب ببینید این تخته ها طرح هاشون با شابلون زده میشه و چون سازنده تعداد بالا میزنه دیگه نمیاد میل به میل سانت بزنه که دقیقا نشیمنگاه مهره با اون قسمت مثلثی میزون بشه ، البته شاید خیلی ها هم میزون باشنا ولی خب همه اینطور نیستن ، چیز خاصی نیست دوست خوبم و اصلا تو بازی به چشم آدم نمیاد ولی خب سلایق و حساسیت ها متفاوته ،
متاسفانه همونطور که بالا گفتم این طرح ها با شابلون و تعداد بالا زده میشه و سازنده نمیاد به خاطر یه کار طرحشو عوض کنه واسه همین امکان حذف چیزی وجود نداره .

mahmoudi m&m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
مرسي از لطفت باشه صبر ميكنم بهم خبر بديد.شما كجا تشريف داريد؟

N_Slayer

Registered User
لایک‌ها
25
سلام چجوری سفارش بدیم؟

سلام دوستِ خوبم ، شرایط خرید تو تاپیک نوشته شده که من براتون دوباره کپی میکنم :
* شرایط خرید هم به این صورتِ که هر وقت تصمیم قطعی برایِ خرید گرفتید من بهتون شماره کارت میدم ، بعد از واریز مبلغِ محصول + هزینه ارسال (در صورت انتخاب پست) بسته براتون ارسال میشه *

mehrdadvcd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینو دیدم اون بالا چجوری باید باشما تماس بگیرم من ترکیه ای b رو میخام ولی میخام از جنسش مطمین بشم 4روز ک شد داغون نشه

N_Slayer

Registered User
لایک‌ها
25
اینو دیدم اون بالا چجوری باید باشما تماس بگیرم من ترکیه ای b رو میخام ولی میخام از جنسش مطمین بشم 4روز ک شد داغون نشه
شماره تماسم رو براتون پ.خ میکنم ،
عزیز جنسای ما جوری نیستن که 4روزه خراب شن !!! دیگه اینو از اعتبار بنده توی سایت متونید متوجه شید !!! همه محصولات از کیفیت بسیار بالایی برخودار هستند بقیش دیگه مربوط به میزان سلیقه شما از نگهداری تختتون داره !!!

saeid-gh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام جوون. تخته شماره 7 جنسش چی هست؟ و گفتید یک تخته گردو با قیمت 150 اضافه می شه، شد؟

N_Slayer

Registered User
لایک‌ها
25
سلام جوون. تخته شماره 7 جنسش چی هست؟ و گفتید یک تخته گردو با قیمت 150 اضافه می شه، شد؟

سلام قربان ،
نراد هستش ، والا اصلا وقت نمیکنم ، اگه فرصتی گیر اومد در اسرع وقت میذارم .

saeid-gh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز چطور می تونم سفارش بدم؟ مورد 7 را می خوام.

بالا