درود
مورد 7 با هزینه پست سفارشی 40 میشه ؟؟؟
مهره هم دارند ؟؟ تاس چطور ؟؟
یا حق
سلام دوست عزیز و بزرگوارم ،
تمامی محصولات با مهره و تاس تقدیم میشن ،
هزینشم با بسته بندی نزدیک 7 تومن میشه ، االبته نمیدونم شما کدوم شهر تشریف دارید .
درود
مورد 7 با هزینه پست سفارشی 40 میشه ؟؟؟
مهره هم دارند ؟؟ تاس چطور ؟؟
یا حق
داداش بسته ما هم رسید.دست شما درد نکنه بابت زحماتی که کشیدی.
ما که راضی هستیم از تخته.ایشالا که چرخش برامون بچرخه
بنده هم یدونه از دوست عزیزمون خریدم امیدوارم هر چه زودتر برسه و تجدید خاطرات بشه
تخته من رسید...خیلی خیلی ممنون از زحماتتون...بچه ها با خیال راحت خرید کنید
تخته بنده هم رسید . مرسی اقا نوید
نوید جان من اون مدل دومی رو می خوام، بهت پ.خ دادم
دروود آقا نوید گل...
راستی بسته رسید دستت؟
دوست عزیز جسارت نباشه اما مرکز خرید پاسارگارد تهران همین 3 روز پیش مدل اولی 90 و مدل دومی رو 105 موجود داشت که مورد دوم با 5 هزار تومان تخفیف 100 تومان خریداری شد.
این تخته های شما جنسشون فرق میکنه ؟ چون همین طرح و مهرهها هم همین مهره هایی هست که شما در عکس اول قرار دادید.فروشنده میگفت جنس مهره ها صدفی هست که اصلا رو تخته خط نمیندازه
دوست عزیز قصد جسارت نداشتم فقط خواستم از جنسی که خریدم مطمئن بشم که اصل هست یا نیست چون منم به شرط ترک بودن خریدم .دوستِ خوبم تخته با تخته فرق میکنه ، من از همین طرح 3 یا 4 چندین مدلِ مشابه میتونم براتون بیارم که از نظرِ ظاهر فرقِ آنچنانی ندارن ولی کیفیتِ کارشون بسیار پایینه و به نسبت قیمتشونم پایینتره ! خواستید عکس هم براتون میذارم چون تو مغازه موجوده ولی خب اینجا نمیذارم چون دوست ندارم بچه ها جنسِ بد بردارن ،
والا این تحته هارو به عنوانِ کارِ ترک خریدم و قیمتِ خریدم خیلی بالاتر از این حرفاست !!! من اون تخته رو ندیدم که بگم همینه یا نه ولی خب شایدم همین باشه و اون آقای فروشنده از من خیلی ارزونتر خریده باشه و داره به اون قیمت میفروشه !!!
کلا تو مراممم نیست رو یه جنس اون همه بکشم !!!!!! اگه اینطوری بود تا الان میلیاردر بودم !!!!!!
دوست عزیز قصد جسارت نداشتم فقط خواستم از جنسی که خریدم مطمئن بشم که اصل هست یا نیست چون منم به شرط ترک بودن خریدم .
بازم عذر می خوام اگه ناراحت شدین .
اینم یه آپ برای داداش گلم
عکسها نمیبازند !
منم عکس ندارم
حتما به پ خ جواب بده