parandeye_mohajer
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 11
- لایکها
- 0
رم corsair dual 4gig 1600 داری ؟
ببخشید کولر برا 480 چی و با چه قیمتی موجود هست ؟! (اگه میشه رنگهاشونم ذکر کنید!) + کولر فن ؟!
سلامسلام آقای فیروزی
تسلیت میگم غم آخرتون باشه...
قیمت OCZ Vertex 4 رو می خواستم، گارانتی داره؟
رم 4 گیگ 2*2 هم قیمتاشو میخواستم، corsair و G.skil.
کولر cpu مدل HR-02 macho یا 120 Tuniq Tower رو ندارین؟
رم 4G DUAL CORSAIR موجود نیست PATRIOT , CRUISE موجوده.رم corsair dual 4gig 1600 داری ؟
لیست کلی رو تا زمان تثبیت قیمت ها نمیشه به روز کرد ولی شنبه قراره عقیق رایانه لیست جدید برام بفرسته اگر فرستادند لیست عقیق رایانه رو به روز می کنم.سلام آقای فیروزی عزیز
من سوالم این بود از حدمتتون :
+ اینکه لیست قیمت جدید رو که شامل همه موارد باشه کی قرار میدید ؟
ممنون
سلامسلام اقای فیروزی
ببخشید، شما هارد لپتاپی (ترجیحا seagate ) هم واسه فروش دارین؟
قیمت 1ترا و 640 رو میخواستم
خیلی ممنون
به دلیل تعطیلات پیش رو لطفا 3شنبه قیمت رو استعلام کنید.هارد اکسترنال 2 ترا بایتی آداپتوری
به دلیل تعطیلات پیش رو لطفا 3شنبه قیمت رو استعلام کنید.سلام قيمت اين قطعات رو لطف ميكنيد
asus p8h61-mleusb3
asus p8-h47
intel dp67ba
msi h67ma-ed55
msi ph61-p35
محصولات ازراک نسبت به اسوس مشتری کمی دارند به خاطر همین شرکت ریسکش رو قبول نمی کنه.چرا به صورت عمده وارد نمیشه؟؟؟
قیمت بالایی داره یا کیفیت پایین؟؟؟
سلامسلام خسته نباشيد سي پي يو i5 3450 قيمت چنده؟
من Asus Maximux V Gene میخوام آقای فیروزی
من Asus Maximux V Gene میخوام آقای فیروزی
سلامبا عرض سلام پیشاپیش عید همه مبارک همچنین شما آقای فیروزی خسته نباشید.
فرموده بودید ازراک مشتری کمتری داره متاسفانه دقیقا همینجوره ! اگه مقدوره براتون Asus Maximus V Gene رو با گارانتی وارد نمیکنید ؟
قیمتش از Asus P8Z77-V PRO هم کمتره فکر کنم (در کل بورد خوش قیمتی هستش)
البته شما دیگه کارتون هست ولی بعید میدونم رو دستتون بمونه !
قیمتش بالای 500 تومنه asus بگیری خیلی به صرفه تره.قیمت Z77A-GD65 رولطف می کنید؟؟؟
ممنونم.
جناب فیروزی شرایط خاصی رو مد نظر دارین برای سفارش؟؟؟خلاصه از روی حرف نمیشه به کسی اعتماد کرد ما هم کلا بی خیال واردات سفارشی شدیم مگر این که ..........
سلام
ابتدا عرض کنم که طرف صحبت من شما نیستید بعد میرم سراغ درد دل کردن :
حدود 1 ماه پیش تاپیک برای وارداتش زدم ولی هیچ کس استقبال نکرد به خاطر همین وارد نشد. خیلی ها میگن ما اگر این مدل رو وارد کنید می خریم اما وقت عمل همه جا میزنن و یاد چک کردن قیمت های newegg میفتن و میگن گرونه یا میگن الآن پول دستم نیست و هزار بهانه دیگر در حالی که نمیدونن در بسیاری از موارد وقتی که شرکت حتی خرید عمده انجام میده قیمت خریدش از newegg بالاتر درمیاد و بعضی ها فکر میکنن شرکت باید برای رضای خدا کار کنه و حتی اگر ضرر هم بکنه باید به قیمت newegg جنس ها رو بفروشه خیلی وقت ها هم پیش اومده که قیمت فروش بسیار کمتر از قیمت جهانی بوده و قبل از واردات خیلی ها میگفتن ما این قطعه رو می خواهیم اما وقتی رسیده همه جا زدن به طور مثال حدود 6 ماه پیش antec hcp 1200w با قیمت 460000 تومان (300 دلار قیمت newegg البته زمانی که وارد شد اگر اشتباه نکنم قیمتش 350 دلار بود) به سفارش بسیاری از دوستان وارد شد اما بعد از 6 ماه هنوز فروش نرفته یا antec h2o 920 به قیمت 195000 تومان بود که تا هفته پیش که تموم شد با این که قیمتش در newegg حدود 100 دلار بود همه میگفتن گرونه ولی حاضر بودن برای corsair h100 تا 330 تومن هم هزینه کنند در حالی که کاراییشون با هم برابره الآن که تموم شده دوباره همه میگن چرا نمیارید ما حاضریم بیش تر هم پول بدیم شما بیارید ولی می دونم که اگر دوباره بیاد هر چه قدر هم قیمتش خوب باشه باز همون آش و همون کاسه.......
زمانی هم که برای واردات بیعانه بگیریم خدا نکنه 1 روز جنس ها دیرتر برسه اون وقته که طرف ما رو به کلاه برداری متهم می کنه و هر روز زنگ میزنه و جنگ اعصاب درست میکنه.
خلاصه از روی حرف نمیشه به کسی اعتماد کرد ما هم کلا بی خیال واردات سفارشی شدیم مگر این که ..........
اگر کسی باشه که تعداد بالا سفارش بده و سود خوبی داشته باشه وارد می کنیم.مگر اینکه چی ؟
اقای فیروزی ما بدون شما کسی رو نمیشناسیم که . حالا شما میگید من چیکار کنم ؟ خودم برم وارد کنم ؟
تنوع کولرهای cpu تو بازار خوبه و برندهای خوبی تو بازار هست.یه نظر سنجی واسه وارد کردن کولر سی پی یو بزارید.متقاضی زیاده.خود من 2تا میخوام...البته مدلی یارین که بیشتر سوکتها رو پشتیبانی کنه و قیمت خوبی داشته باشه.
525000 تومانجناب فیروزی شرایط خاصی رو مد نظر دارین برای سفارش؟؟؟
البته شما هم باید به خریدار کمی حق بدین ولی خریدار هم باید صبور باشه!
راستی جناب فیروزی Z77A-GD65 رو موجود دارین؟؟؟ اگه دارین قیمتش چقدر هست؟؟؟
ممنونم.
سلامسلام جناب فیروزی قیمت خنک کننده کارت گرافیک زالمن vf3000a رو میشه بفرمایید(دقیقشو)
ممنون
سلامبا سلام
اگه امکان داره قیمت این قطعات رو مرحمت میفرمایید ؟
Intel z77
asus z77-v Pro , Deluxe
patriot 2400
با تشکر.
سلامسلام آقا خسته نباشید قیمت
G.SKILL Ares Series 8GB 2 x 4GB DDR3 2133
می خواستم
ممنون....
سلامسلام جناب فيروزي لطف ميكنيد ادرس فروشگاه رو پ.خ كنيد ممنونم