• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش انواع عطر و ادکلن به قیمت عمده واقعی از بنکداری بازار بزرگ (پله های نوروزخان)

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
سلام عطر آلین دارین؟ هر میلش چند هست؟

Sent from my Novo7 Venus using Tapatalk 2

سلام
منظورتون Alein بود؟ اگه این ادکلن رو منظورتونه هم ادکلنش رو داریم هم پرفیوم گرمی. پرفیوم 100 میلش میشه 50 تومن

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
جفتش رو داریم

اخه داداش ما پخش عمده هستیم. اینجا ننشستیم 5 میل 5 میل بریزیم بدیم دست مشتری! ما زیر نیم لیتر (500 میل) اصلا فروش نداریم یعنی حداقل 5 تا 100 میل. ولی خب خواستم اینجا به قیمت عمده بدم حساب کار دست یه سری افراد بیاد که دارن گرونفروشی میکنن. اگر بخوام 10 میل بدم باید قیمت رو ببرم بالا که نمیخوام اینکارو بکنم. درستش هم همینه الان دارن 10 میل رو حدود 2000 میفروشن ولی دیگه 2000 تومن خیلی ظلمه. مثلا من میتونم 10 گرمی رو هر گرم 800 بدم که ارزش جابجایی داشته باشه.
حالا یه کاری میکنیم،

50 گرم هر گرم 600 تومن
100 گرم هر گرم 500 تومن

به به اقا ارش گل .... اقا کارت خیلی درسته . اوندفه از تاپیک فروش ادکلنهات بی نصیب نموندیم ، ایندفه هم ایشااله مزاحمت میشم . خوش انصاف ترین فروشنده پی تی بدون شک :)

محض اطلاع دوستان این عطرهای روغنی رو که فکر کنم اکثرا توی بازار هم اماراتی هست من قبلا 1.5-2 میلش رو از مغازه های شهرمون 2000-2500 میگرفتم ، بعد از گرونی دلار رفتم بخرم طرف 2 میلش رو میگفت 9000 تومن !!! دیگه خودتون ببینید مغازه دارا چجوری تو پاچه می کنند :)

اقا ارش لیست میدی یا خودمون اسم عطر رو بگیم ببینیم داری یا نه ؟

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
به به اقا ارش گل .... اقا کارت خیلی درسته . اوندفه از تاپیک فروش ادکلنهات بی نصیب نموندیم ، ایندفه هم ایشااله مزاحمت میشم . خوش انصاف ترین فروشنده پی تی بدون شک :)

محض اطلاع دوستان این عطرهای روغنی رو که فکر کنم اکثرا توی بازار هم اماراتی هست من قبلا 1.5-2 میلش رو از مغازه های شهرمون 2000-2500 میگرفتم ، بعد از گرونی دلار رفتم بخرم طرف 2 میلش رو میگفت 9000 تومن !!! دیگه خودتون ببینید مغازه دارا چجوری تو پاچه می کنند :)

اقا ارش لیست میدی یا خودمون اسم عطر رو بگیم ببینیم داری یا نه ؟

خیلی ممنون از لطف شما :blush: چوبکاری می فرمایید

یه چیزی حدود 150 تا رایحه داریم. اکثر ادکلن های معروف رو پرفیوم هم داریم. اونایی که یادمه رو می نویسم ولی هرچی بود بگید من چک میکنم:

الور اسپرت شنل
گوچی بای گوچی
وان میلیون
لالیک مرد (اونکغ نواغ)
لالیک زن
لیدی میلیون
آزارو توین
هوگو باس
هوگو قهوه ای
جیوانچی بلک
کنزو لئوپار
سی کی وان
سی اچ مرد
سی اچ زن
نیناریچی ریچی ریچی
نیناریچی اپل
اکوا بولگاری
باربری بریت
باربری دبیت
تق هرمس
اوشنیا بلو
انجل
بلک ایکس اس
هات واتر دیویدف
کول واتر دیویدف
جیو ارمانی
ارمانی کد بلک
باربری لاندن

و خیلی های دیگه که حضور ذهن ندارم. بیشتر از 150 رایحه میشه.

samira92

Registered User
لایک‌ها
69
بوش مثل اصله یا فرق داره؟

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
بوش مثل اصله یا فرق داره؟

اینا دقیقا همون اسانس هایی هستن که کمپانی ها استفاده میکنند ولی بخاطر میزان متفاوت الکل تفاوت هایی دارند ولی بسیار نزدیک به نوع ادکلن هستند. پرفیوم ها درصد بیشتری ماده موثر دارند و ماندگاری بیشتری دارند ولی ادکلن ها بخاطر داشتن الکل پخش بوی بیشتری دارند ولی با اضافه کردن الکل فیکساتور میشه پخش بوی پرفیوم رو افزایش داد. کلا باید شخصا تجربه کنید ببینید چطوره. من خودم شخصا پرفیوم مخلوط با فیکساتور رو ترجیح میدم به چند دلیل، اول اینکه به نظرم رایحه سنگین تر و solidتری دارند. دوم اینکه ماندگاری خیلی خوبی دارند. سوم اینکه قیمتشون خیلی مناسبه. مثلا من خودم Allure Sport دارم 2-3 ساله شاید 20 میل استفاده کردم. الانم که شده 300 و خرده ای! یه اسپلش میخوام بزنم دستم میلرزه :D ولی 100 میل پرفیومش برای خودم حدود 50 تومن (یه کمی کمتر چون عمده میخریم) میشه 20 میل هم اکل میزنم تنگش میشه 120 میل ادکلن که خیلی خیلی خیلی خیلی شبیه نوع ادکلن هست و غیر قابل تشخیص و با ارامش خیال استفاده میکنم :D
وقتی میگم رایحه پرفیوم + الکل فیکساتور محکم تر و بهتره باید عملی تست کنید. من خودم یه Gucci By Gucci دارم 90 میل حدود نصفش رو استفاده کردم. اونقدر ملایمه که باید 3-4 تا اسپلش بزنم تا بوش رو متوجه بشه کسی که از کنارم رد میشه. ولی نوع پرفیومش رو دارم دقیقا همون بو ولی خیلی محکم تر که یه بار اسپری میکنم کفایت میکنه

samira92

Registered User
لایک‌ها
69
ممنون

samira92

Registered User
لایک‌ها
69
نمیشه مثلا نصف 100 میل و بمن بدین؟

mehrana1

Registered User
لایک‌ها
171
آقا این گوچی بای گوچی به همین شیوه ای که شما گفتی چند درمیاد ؟ یه بار امتحان کنیم !
من تاحالا از این اسانسها استفاده نکردم ، اما یه نفر میگفت به دلیل موندگاری زیادی که روی بدن دارن در طول روز با بوی عرق بدن بعضی ها ترکیب میشن و بوی بدی ایجاد میکنند ....
شخصا" این بوی تند و بد رو از بدن خیلی ها حس کردم که آدم فکر میکنه ادکلنشون بوی تند و زننده ای داره ، این مشکل رو تا حالا کسی به شما گزارش نکرده ؟

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
آقا این گوچی بای گوچی به همین شیوه ای که شما گفتی چند درمیاد ؟ یه بار امتحان کنیم !
من تاحالا از این اسانسها استفاده نکردم ، اما یه نفر میگفت به دلیل موندگاری زیادی که روی بدن دارن در طول روز با بوی عرق بدن بعضی ها ترکیب میشن و بوی بدی ایجاد میکنند ....
شخصا" این بوی تند و بد رو از بدن خیلی ها حس کردم که آدم فکر میکنه ادکلنشون بوی تند و زننده ای داره ، این مشکل رو تا حالا کسی به شما گزارش نکرده ؟

دوست عزیز ما عمده فروش هستیم و با مصرف کننده در ارتباط نیستیم. ما به مغازه دارهایی میفروشیم که اونا میدن به مصرف کننده. ولی خودم شخصا 6-7 تا ادکلن دارم و 3-4 تا پرفیوم که با فیکساتور رقیق کردم. با پرفیوم ها هم مشکل ندارم هرچند هستند افرادی که در حالت عادی هم ماهی 1-2 بار بیشتر حمام نمیرن و اگه تو وان گلاب هم بخوابن بازم بدونشون بوی گند میده. من پرفیوم هارو مثل ادکلن روی لباس اسپری میکنم. اونایی که شما شنیدی و میگن، نمیدونم کجاشون اسپری میکنن که بود میگیره! :D
100 میلش میشه 50 تومن با الکل مخصوص

samira92

Registered User
لایک‌ها
69
میشه لطفا جواب منو بدین؟ پرفیوم آلین alien Thierry mughlar
50 میلشو بخوام میدین؟

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
فقط ورساچه آبی MAN هم داری اصل اصل؟ هم پرفیوم هم ادکلن

chacha

Registered User
لایک‌ها
0
سلام داداش بنگ بنگ جاكوب داري

amirt1980

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
آقا تام فورد tobaco یا black orchid هم ادکلنشو می خوام قیمت هم پرفیوم لطفا اگر موجود هست؟

thekoroush

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6
سلام
این 2 تا کار رو اسانسشونو میخوام دارین بهم قیمت بدین ؟
1- تام فورد توسکان
2- تام فورد پورتوفیلو
با سپاس

بالا