سلام عطر آلین دارین؟ هر میلش چند هست؟
Sent from my Novo7 Venus using Tapatalk 2
جفتش رو داریم
اخه داداش ما پخش عمده هستیم. اینجا ننشستیم 5 میل 5 میل بریزیم بدیم دست مشتری! ما زیر نیم لیتر (500 میل) اصلا فروش نداریم یعنی حداقل 5 تا 100 میل. ولی خب خواستم اینجا به قیمت عمده بدم حساب کار دست یه سری افراد بیاد که دارن گرونفروشی میکنن. اگر بخوام 10 میل بدم باید قیمت رو ببرم بالا که نمیخوام اینکارو بکنم. درستش هم همینه الان دارن 10 میل رو حدود 2000 میفروشن ولی دیگه 2000 تومن خیلی ظلمه. مثلا من میتونم 10 گرمی رو هر گرم 800 بدم که ارزش جابجایی داشته باشه.
حالا یه کاری میکنیم،
50 گرم هر گرم 600 تومن
100 گرم هر گرم 500 تومن
به به اقا ارش گل .... اقا کارت خیلی درسته . اوندفه از تاپیک فروش ادکلنهات بی نصیب نموندیم ، ایندفه هم ایشااله مزاحمت میشم . خوش انصاف ترین فروشنده پی تی بدون شک
محض اطلاع دوستان این عطرهای روغنی رو که فکر کنم اکثرا توی بازار هم اماراتی هست من قبلا 1.5-2 میلش رو از مغازه های شهرمون 2000-2500 میگرفتم ، بعد از گرونی دلار رفتم بخرم طرف 2 میلش رو میگفت 9000 تومن !!! دیگه خودتون ببینید مغازه دارا چجوری تو پاچه می کنند
اقا ارش لیست میدی یا خودمون اسم عطر رو بگیم ببینیم داری یا نه ؟
بوش مثل اصله یا فرق داره؟
ممنون از لطفتونخبرشو براتون پ.خ میکنم.
نمیشه مثلا نصف 100 میل و بمن بدین؟
آقا این گوچی بای گوچی به همین شیوه ای که شما گفتی چند درمیاد ؟ یه بار امتحان کنیم !
من تاحالا از این اسانسها استفاده نکردم ، اما یه نفر میگفت به دلیل موندگاری زیادی که روی بدن دارن در طول روز با بوی عرق بدن بعضی ها ترکیب میشن و بوی بدی ایجاد میکنند ....
شخصا" این بوی تند و بد رو از بدن خیلی ها حس کردم که آدم فکر میکنه ادکلنشون بوی تند و زننده ای داره ، این مشکل رو تا حالا کسی به شما گزارش نکرده ؟