سلام .علي آقا اين اونتوس و توسكان نيومدن ؟ بلك اركيدش كه خيلي خوب از آب در اومد به عكس اون يكي تام فورد ..كنجكاوم ببينم اين دو تا چطور از آب در ميان ..فكر كنم اونتوسش فوق العاده بشه ولي فكر نكنم بتونه توسكان لدر رو خوب از آب در بياره
سلام من 1 ادکلن لالیک ازاون مشکیا میخوام.داری؟قیمت ممنون
با سلام black orchid چنده؟با تشکر.
سلام داداش ادکلن lomax میخواستم اگر داری قیمتشو برام پ خ کن ممنون
Sent from my iPad using Tapatalk HD
از نظر ماندگاری و پخش بو چطورین؟
سلام داداش یه ادکلن مردونه خنک و تند یا خنک و ملایم میخوام
حدود ۴۰-۵۰
چیزی داری برام
سلام
اینها رو میخوام:
20 ml:
noir - tom ford
15 ml:
bleu de chanel
terre d'hermes
guilty pour homme - gucci
euphoria - clvin klein
kenzo pour homme
he wood rocky mountion - dsquared
one million paco rabanne
نحوه خرید و قیمت؟
ردیف 71 ریو مادمازل قیمت لطفا پخ نمایید
با سلام سفارش بنده رسید .با بسته بندی عالی و خیلی سریع.تشکر ویژه بابت زحمات.
اگه ريو ميخواين كه استارتر محترم پيشنهاد ميدن بهتون ..غير از ريو بخواين اين مشخصاتي كه شما ميخواين فقط از عهده ام سون اود آبسولو از برند ايو سن لورن بر مياد...بدجور جواب ميده..سلام.
من دنبال عطر یا ادکلنی مردانه هستم، خوشبو و مناسب برای جاهای رسمی مثل جلسات اداری و یا سمینارها و کلاس های دانشگاهی و از این جور جاها... کلا بوی جلف و چه میدونم زننده ای نداشته باشه و مناسب فصل پاییز هم باشه.
چی پیشنهاد می کنید دوست عزیز!؟
سلام.
من دنبال عطر یا ادکلنی مردانه هستم، خوشبو و مناسب برای جاهای رسمی مثل جلسات اداری و یا سمینارها و کلاس های دانشگاهی و از این جور جاها... کلا بوی جلف و چه میدونم زننده ای نداشته باشه و مناسب فصل پاییز هم باشه.
چی پیشنهاد می کنید دوست عزیز!؟
سلام داداش.
قیمت تام فورد Black Orchid و Noir و لالیک مشکی و کرید اونتوس رو لطف کنید.
با سلام من چند تا خرید دیگه دارم میخواستم ببینم محصولات جدید مثل توسکان و.... را کی می آورید؟و هوم اینتنس ریو موجود دارین یا نه؟
اگه ريو ميخواين كه استارتر محترم پيشنهاد ميدن بهتون ..غير از ريو بخواين اين مشخصاتي كه شما ميخواين فقط از عهده ام سون اود آبسولو از برند ايو سن لورن بر مياد...بدجور جواب ميده..
--------------
اين اونتوس و توسكان حدودا چقدر ديگه ميرسه به دستتون عزيز؟
سلام
لطفا قیمت Acqua di Gio برای من بفرستید.
همچنین Balmaso Black