عکس 15 میل در صفحه اول تاپیک هست.منظورم سایز مخزن عطره اگه تصویرش هست بگید وگرنه ممنون میشم یه عکس از مخزن 15 میل بزارید...کوچکترین مخزن عطری که تو بازار هست یا شما دارید چند میله؟
پاسخ پ . خ شدGrey Vetiver
Tuscan Leather
قیمت100 میل+50میل + اینکه چقدر به اصلی شباهت دارن از هر لحاظ
سلامسلام دوست عزیز
سفارش بنده ارسال شد؟
باتشکر
دوست عزیز ممنون از نظرتون ولی همونطور که عرض کردم اینها ساخت شرکت ریو هستند و این مسئله برمیگرده به سیاستهای شرکتشون که فعلا در برنامه شون نیست. البته همین 15 میلیها هم به نوعی برای تست هستند با توجه به قیمت پایینشون.اگه بتونید از این بسته هایی که تمامی عطرها با مخزن 3 میلی توش هست و صرفا برای تست کردنه واسه فروش بیارید خیلی خوب میشه...
این طوری مشتری ها پس از تست کردن خرید میکنن انگار که حضوری اومدن...و صد در صد فروش هم بیشتر میشه...
خیلی ممنون از نظرتون. در شادیها استفاده کنید.سفارش من رسید
چون زیادند همه را نتونستم تست کنم ولی در مجموع با توجه به قیمت عطرها این امتیاز ها را میدم
شیشه و کارتن 9 از 10
شباهت به نمونه اصلی 7 از 10
دوام و ماندگاری 6 از 10
من چون معمولا عادت دارم که از پرفیوم استفاده میکنم طبیعتا نسبت به ماندگاری این سبک کارها سختگیرانه تر نظر میدهم ولی یک نکته مثبت این سبک کارها برای من این هست که با هزینه خیلی کم تجریه خوبی از رائحه های مختلف بازار با قیمتهای کذایی به دست میارم و به جای اینکه 200-300 تومان پول بابت یک ادکلن بدهم و بعد از بوش خوشم نیاد با هزینه خیلی کمتر آن را تجربه میکنم
نهایتا از خرید خودم راضی هستم و انشالله بازهم مزاحم فروشنده خواهم شد!
پ . خ شددوست عزیز قیمت عمده رو برام لطفا ارسال کنید
سلام دوست عزیز وقت شما هم بخیرسلام.وقت به خیر.خسته نباشید.
ادکلنی با بوی euphoria از CK با هر کدام ازبرندهای موجودتون دارید؟ در صورت وجود قیمت چنده؟
Sent from my GT-N8000 using Tapatalk
سلامسلام، برادر شما ورژن ریو تام فورد توباکو رو ندارین؟؟!
تاحالا شما استفاده کردین از تام فورد توباکو؟! من یه چیزی در اون عیار میخوام!
هزینه پست و اینکه چند روزه میرسه؟
قیمت پ . خ شدعزیز three dimension 100میلش چنده؟
سلامسلام
وقت بخیر
میخواستم بدون این ادکلن رو موجود دارین یا نه؟
قیمت رو هم بفرمایید ممنون میشم
bvlgari pour homme 50 mil