• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش انواع فرمان برای کامپیوتر و پلی استیشن THRUSTMASTER

ali_171

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ابی مدل t80 موجودی دارین؟ واسه ps4 میخوام
اگه دارین من شهرستان هستم
چجوری میرسونین دستم؟ اگه میشه شمارتونم بفرستین برام صحبت کنیم
ممنون

ebi13

Registered User
لایک‌ها
70
آقا ابی مدل t80 موجودی دارین؟ واسه ps4 میخوام
اگه دارین من شهرستان هستم
چجوری میرسونین دستم؟ اگه میشه شمارتونم بفرستین برام صحبت کنیم
ممنون

بله د.ست عزیز موجود هست
با پست یا تیپاکس میتونم براتون ارسال کنم

Alexmehdi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
سلام می خواستم بدونم فرمون t80 گارانتی داره یا نه.بهترین فرمون t500 هست تو این برند .نحوه تماس با شما به چه صورت هست.اگر سفارش داشته باشیم چکار کنیم؟فرمون madcatz برای xbox one هم میارید یا نه؟

Last edited by a moderator:

arminkh

Registered User
لایک‌ها
18
دوست عزیز این کمپانی از معتبرترین تولید کننده فرمان و جوی استیک در دنیا است، و در حال حاظر فقط این کمپانی لایسنس PS4 رو داره.

ebi13

Registered User
لایک‌ها
70
سلام می خواستم بدونم فرمون t80 گارانتی داره یا نه.بهترین فرمون t500 هست تو این برند .نحوه تماس با شما به چه صورت هست.اگر سفارش داشته باشیم چکار کنیم؟فرمون madcatz برای xbox one هم میارید یا نه؟

فقط همین برند رو میارم و و فعلا هم بدون گارانتی حساب کنید(واسه مرجوع کردن به مبدا مشکل داریم)

Last edited:

ebi13

Registered User
لایک‌ها
70
دوست عزیز این کمپانی از معتبرترین تولید کننده فرمان و جوی استیک در دنیا است، و در حال حاظر فقط این کمپانی لایسنس PS4 رو داره.

دقیقا با نظر شما موافقم و بعد از کلی تحقیقات اقدام به وارد کردنش کردم تا خلا فرمان خوب (به جز لاجیتک) رو تو بازار پر کنیم -البته درحد توانمون-

arminkh

Registered User
لایک‌ها
18
بله، لاجیتک برای PS3 فرمون های ارزون تر و از نظر عملکرد بهتری داره، ولی با توجه به اینکه عمر PS3 تموم شده دیگه ارزش نداره که حداقل 500 هزار تومن برای یه فرمون لاجیتک هزینه کنید، با توجه به اینکه تراستمستر PS4 رو هم ساپورت میکنه، انتخاب مناسبی برای یه کاربره. از نظر کیفیت ممکنه حرف شما درست باشه، لاجیتک برند شناخته شده ای هستش، ولی وقتی چیزی تولید نکرده چه کار میشه کرد ؟؟

arminkh

Registered User
لایک‌ها
18
به نظر من که تراستمستر برند معتبریه و تو لیست گرن توریسمو هم حتی اول لیست فرمون های تراستمستر و گذاشته. فقط به نظرم یک مدل خیلی خوبش اینجا جاش خالیه اونم t300 هستش. برای کسانی که میخوان هزینه بیشتری بکنن و فورس فیدبک هم داشته باشن.

ebi13

Registered User
لایک‌ها
70
به نظر من که تراستمستر برند معتبریه و تو لیست گرن توریسمو هم حتی اول لیست فرمون های تراستمستر و گذاشته. فقط به نظرم یک مدل خیلی خوبش اینجا جاش خالیه اونم t300 هستش. برای کسانی که میخوان هزینه بیشتری بکنن و فورس فیدبک هم داشته باشن.

همینطور هست، انشالله کم کم سبد محصولات رو کاملتر میکنیم و همینطور بتونیم گارانتی هم بدیم( البته الان هم میتونیم گارانتی بدیم ولی ممکنه زمان زیادی ببره که جالب نیست)

arminkh

Registered User
لایک‌ها
18
همینطور هست، انشالله کم کم سبد محصولات رو کاملتر میکنیم و همینطور بتونیم گارانتی هم بدیم( البته الان هم میتونیم گارانتی بدیم ولی ممکنه زمان زیادی ببره که جالب نیست)
به امید خدا موفق باشید، خود سازنده 2 سال گارانتی کرده ولی خوب دیگه برای ایرانی ها و خاورمیانه یکم کار سخته.

asics-GeL

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مدل t500rsشیفتر دستی هم داره یا باید جدا تهیه کنیم؟

amir_mehrabon

Registered User
لایک‌ها
40
یه سوال داشتم با فرمون میشه بهتر بازی کرد یا با دسته کسی تجربه کرد عملکرد کدام بهتره

ebi13

Registered User
لایک‌ها
70
یه سوال داشتم با فرمون میشه بهتر بازی کرد یا با دسته کسی تجربه کرد عملکرد کدام بهتره

این رو باید از کسانی که اهل بازی هستن بپرسی، ولی در کل استفاده از فرمان حس رانندگی بیشتر و بهتر القا میشه و بالطبع لذت بیشتری داره

redrock

Registered User
لایک‌ها
75
سلام
داداش گلم خیلی از دیدن تاپیکت دوق کردم
بهترین فرمون همون هست که t500 هست یا از اون بهترم اگر بخواییم میاری؟
صندلی های مخصوص رانندگی چطور؟
آیا این فرمون تی 500 دارای دنده و دستی مجزا هست و آیا امکان تعویض دنده مثل جی 27 لاجیتک را دارد یا خیر؟

ebi13

Registered User
لایک‌ها
70
سلام
داداش گلم خیلی از دیدن تاپیکت دوق کردم
بهترین فرمون همون هست که t500 هست یا از اون بهترم اگر بخواییم میاری؟
صندلی های مخصوص رانندگی چطور؟
آیا این فرمون تی 500 دارای دنده و دستی مجزا هست و آیا امکان تعویض دنده مثل جی 27 لاجیتک را دارد یا خیر؟

سلام دوست عزیز،ممنون از لطفتون
بهترین و حرفه ای ترین مدل تو این برند همین T500 هست
صندلی رو سفارشی میتونم براتون تهیه کنم
این مدل شیفتر پشت فرمون هست ، ولی اگه دستی بخواین باید جدا تهیه کنید که حدود 550 تا 600 درمیاد

redrock

Registered User
لایک‌ها
75
بله
داداش گلم تو سایت آمازون یدونه استند هست و فرمون و پدال ها روش سوار میشن که فکر کنم 170 دلاره
آیا باید اونم به غیر از صندلی تهیه بشه یا نه؟
شما خودتون یدونه صندلی حرفه ای مثل این فرمون چی پیشنهاد میدی؟

ebi13

Registered User
لایک‌ها
70
بله
داداش گلم تو سایت آمازون یدونه استند هست و فرمون و پدال ها روش سوار میشن که فکر کنم 170 دلاره
آیا باید اونم به غیر از صندلی تهیه بشه یا نه؟
شما خودتون یدونه صندلی حرفه ای مثل این فرمون چی پیشنهاد میدی؟

پیام دادم خدمتتون

mkhn71

Registered User
لایک‌ها
317
داداش امکان داره T500 ارزونتر بشه؟
البته الان هم بد نیستا ولی جیب ما متاسفانه خالیه.:)

ebi13

Registered User
لایک‌ها
70
بالا