آقا ابی مدل t80 موجودی دارین؟ واسه ps4 میخوام
اگه دارین من شهرستان هستم
چجوری میرسونین دستم؟ اگه میشه شمارتونم بفرستین برام صحبت کنیم
ممنون
سلام می خواستم بدونم فرمون t80 گارانتی داره یا نه.بهترین فرمون t500 هست تو این برند .نحوه تماس با شما به چه صورت هست.اگر سفارش داشته باشیم چکار کنیم؟فرمون madcatz برای xbox one هم میارید یا نه؟
دوست عزیز این کمپانی از معتبرترین تولید کننده فرمان و جوی استیک در دنیا است، و در حال حاظر فقط این کمپانی لایسنس PS4 رو داره.
به نظر من که تراستمستر برند معتبریه و تو لیست گرن توریسمو هم حتی اول لیست فرمون های تراستمستر و گذاشته. فقط به نظرم یک مدل خیلی خوبش اینجا جاش خالیه اونم t300 هستش. برای کسانی که میخوان هزینه بیشتری بکنن و فورس فیدبک هم داشته باشن.
به امید خدا موفق باشید، خود سازنده 2 سال گارانتی کرده ولی خوب دیگه برای ایرانی ها و خاورمیانه یکم کار سخته.همینطور هست، انشالله کم کم سبد محصولات رو کاملتر میکنیم و همینطور بتونیم گارانتی هم بدیم( البته الان هم میتونیم گارانتی بدیم ولی ممکنه زمان زیادی ببره که جالب نیست)
مدل t500rsشیفتر دستی هم داره یا باید جدا تهیه کنیم؟
یه سوال داشتم با فرمون میشه بهتر بازی کرد یا با دسته کسی تجربه کرد عملکرد کدام بهتره
سلام
داداش گلم خیلی از دیدن تاپیکت دوق کردم
بهترین فرمون همون هست که t500 هست یا از اون بهترم اگر بخواییم میاری؟
صندلی های مخصوص رانندگی چطور؟
آیا این فرمون تی 500 دارای دنده و دستی مجزا هست و آیا امکان تعویض دنده مثل جی 27 لاجیتک را دارد یا خیر؟
بله
داداش گلم تو سایت آمازون یدونه استند هست و فرمون و پدال ها روش سوار میشن که فکر کنم 170 دلاره
آیا باید اونم به غیر از صندلی تهیه بشه یا نه؟
شما خودتون یدونه صندلی حرفه ای مثل این فرمون چی پیشنهاد میدی؟
داداش امکان داره T500 ارزونتر بشه؟
البته الان هم بد نیستا ولی جیب ما متاسفانه خالیه.![]()