adamebikarr
Registered User
خدمت جنا بعالیسلام.
فلش USb3 چه مدل هایی دارید؟
قیمت لطفا.
با تشکر.
http://www.bazare-online.com/index.php?route=product/search&search=usb3&category_id=86
خدمت جنا بعالیسلام.
فلش USb3 چه مدل هایی دارید؟
قیمت لطفا.
با تشکر.
سلام و ارادت قربانسلام من یه مقدار جنس می خوام مقداری فلش و تعدادی لوازم جانبی حدود 1/5 تا 2 میلیون... می خواستم ببینم تو تعداد تخفیف داره یا نه؟ و اینکه تمام اجناس تو بازار آنلاین مال خودتونه؟ ممنون میشم پاسخ بدین هر چی گشتم پ.خ رو ندیدم!!
زنده باشیدسلام ممنون از این سرعت عمل
منظورم این هست که تو خود سایت خرید بزنم یا اینجا بهتون بگم، اگه اینجا چطور براتون لیستو بفرستم؟
باشه قربان در خدمتونمگزینه دو بهتره، من تو سایت به سبد خرید اضافه می کنم بعد یوزر و پسورد رو میفرستم براتون بهم قیمتا رو بدین. فقط کجا باید بهتون پیام خصوصی بدم؟؟
سلاملطفا لینک های پست اول را درست کنید ..
سلام
ممنون از تذکرتون
درست شد قربان
سلام و ارادتسلام و عرض ادب
رم میکرو اس دی هم موجود دارید ؟
سلامدیروز یک عدد رم میکرو Viking Man 32G Class10 UHS-1 از سایتتون بهمراه چند قلم جنس دیگر خریداری کردم ..
امیدوارم کیفیت و سرعت این مارک مموری عالی باشه ..
سایتتون دو تا مشکل اصلی داری ..
1- توی بخش توضیحات محصولات مشخصات هیچ محصولی ذکر نشده .. باید چشم بسته خرید کنیم بدون اطلاعات
2- گزینه های محدود کردن اقلام در هر موضوع نیست وجود نداره .. مثلاً مارک و حجم و مورادر مشابه که برای هر کالا فرق میکنه و در سرعت یافتن اجناس به مشتری کمک میکنه
موفق باشید
واسه اجناس همشون هستشبا سپاس
مورد اول رو من خیلی جاها چک کردم .. ولی به چشمم نخورد .. گمانم شانس من بوده ..
ولی اگر برای تمامی محصولات این فیلد پر بشود برای بهتر شدن سایتتون خیلی کمک میکنه ..
بیار سپاسگذارم .. موفق و سربلند باشید
سلامسلام دوست عزیز قیمت مموری میکروی ها عالیه مموری 8 گیگ سیلیکون قبلا از تون خریدم
هنوز موجود دارید در سایت نبود شیراز هم که هستید برای خرید خدمت شما می رسم موفق و همیشه سلامت باشید