adamebikarr
Registered User
هر کدومش شما راحت ترین. همینجا هم در خدمتون هستم. مدلا رو بفرمایید کدومش میخواین سپس واریز کنید و بعد آدرس رو بدین ارسال کنم خدمتون قربانشیوه خرید به چه صورته از سایت باید خرید کنم؟
هر کدومش شما راحت ترین. همینجا هم در خدمتون هستم. مدلا رو بفرمایید کدومش میخواین سپس واریز کنید و بعد آدرس رو بدین ارسال کنم خدمتون قربانشیوه خرید به چه صورته از سایت باید خرید کنم؟
امشب یا فردا انشالله پخ میدم خدمتتونهر کدومش شما راحت ترین. همینجا هم در خدمتون هستم. مدلا رو بفرمایید کدومش میخواین سپس واریز کنید و بعد آدرس رو بدین ارسال کنم خدمتون قربان
در خدمتمامشب یا فردا انشالله پخ میدم خدمتتون
یک سوال دیگه، این پدموس طبی gel وزنش چقدره؟
سلامسلام
دادا کولر 775رو قیمت 7تومن چیزی ندارید(تعداد)؟؟؟؟؟؟؟نمیارید ؟؟؟؟؟؟؟البته از این مدلهای پین داره نه پیچ و مهره که از پشت بسته میشه
از اینها چندتایی دارم نشد رو 775 سوار کنم حالا یک بار دیگه با حوصله امتحان میکنم اگر شد تعداد میخرمسلام
775xp دارم که از زیر بسته میشه و پینی نیست.
این 1155 ها هستش که اورجینال و اصلی هست و روی 775 هم سوار میشه.قیمت هم عالی بهت میدم زیر فی ایران. تعداد بفرماید اگر خواستید قیمت بدم خدمتت
میشهاز اینها چندتایی دارم نشد رو 775 سوار کنم حالا یک بار دیگه با حوصله امتحان میکنم اگر شد تعداد میخرم
سلامسلام
از طریق سایت خرید کردم که امروز در بسته بندی عالی به دستم رسید و همه چیز عالی بود.
از همه مهمتر با قیمت عالی...
کارتون درسته![]()
سلامdwd rw
دارین
سلامتعداد 21 عدد فلش 8 گیگ سفارش داده شد.
تشکر.
سلامجواب پخ ما رو هم بده قربان
سلام
اردات
چیزی نرسیده ها. لطفا دوباره بفرستید
سلامقربان بنده شماره کارت میدم؟؟