• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش انواع لوازم خانگی شامل:انواع قابلمه-جارو برقی-مایکروفر-چای ساز-سشوار و...(وارد کننده مستقیم)

ayat_7216

Registered User
لایک‌ها
282
ایشالله از هفته بعد مدل دقیق اجناس همراه با لینک سازنده رو براتون قرار میدم تا ببینید چقد قیمت های ما پایین تر از بازار میباشد.

iran.meshop

Registered User
لایک‌ها
55
پول شمار من رسید

ممنون از دوست خوبم

چیز بسیار خوب و کاربردی هست راضیم ازش . خیلی وقت پیش خواستم بخرم یکی از فروشنده ها من رو ترسوند گفت نمونه های ارزون چینی خوب نیست و با پول های کهنه مشکل داره و از این حرف ها . اینم با ترس و لرز خریدم اما با اینکه چینی و ارزون هست من همه جور پول توش گذاشتم و بدون مشکل و خطا شمرد برام . خدا کنه عمرش هم خوب و بالا باشه

ayat_7216

Registered User
لایک‌ها
282
پول شمار من رسید

ممنون از دوست خوبم

چیز بسیار خوب و کاربردی هست راضیم ازش . خیلی وقت پیش خواستم بخرم یکی از فروشنده ها من رو ترسوند گفت نمونه های ارزون چینی خوب نیست و با پول های کهنه مشکل داره و از این حرف ها . اینم با ترس و لرز خریدم اما با اینکه چینی و ارزون هست من همه جور پول توش گذاشتم و بدون مشکل و خطا شمرد برام . خدا کنه عمرش هم خوب و بالا باشه[/QUOTE
مبارکتون باشه.خواهش میکنم.خوشحالم که راضی هستین.
برای دوستان گلم یک توضیح مختصر در مورد کلیه اجناسم بدم که این جنسها همگی در چین تولید میشه اما اینکه کجا و چطوری خیلی مهمه..!اگر اطلاع داشته باشید میگن مثلا جنس چینی درجه.1.2.3 داره بله کاملا درسته یعنی تاجر ایرانی میره میگه با این هزینه این کالا رو برام درست کنید اونها هم بر اثاث اون هزینه کیفیت جنسشون رو بالا پایین میکنن.یکسری میرن از کارگاههای تولیدی خرید میکنن که میشه همون جنس تولیدی درجه2و3 یکسری هم از کارخانه خرید میکنن که میشه جنس چینی درجه یک یا همون تحت لیسانس کشوره سازنده اصلی و روی کالا میزنه made in china اگر این رو روش نوشته بود یعنی اصلی هست توجه کنید بعضی از دوستان با عبارت made in chine اشتباه میگیرن که کیفیتش نسبت به این خیلی پایین تر میباشد.و در آخر هم چون ما پخش کننده در شهر مریوان هستم و به 10-15 تا مغازه فقط در شهر مریوان جنس میفروشیم حتی کالاهای چینی درجه 2و3 ما هم اندکی کیفیتشون نسبت به موجودی بازار بالاتر میباشد چون روی هر کالا 10-15 دلار بیشتر بخاطر کیفیفت بالاتر هزینه میکنیم. و در اخر دوستان میتونن با خیال راحت جنسشون رو بخرن و اصل بودن جنس هم تضمین میشود.هم اصلی موجود میباشد هم فیک بنا به درخواست دوستان قابل تهیه میباشد.
سوال دیگه ای بود در خدمتم.
موفق باشید.

navid444

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوست عزیز
تو تصاویر پخش خودرو ام داشتی؛میشه لطفا قیمتها و مدلهاشو واسم ارسال کنی

ayat_7216

Registered User
لایک‌ها
282
سلام دادا...سشوار جنس خوب چی داریم؟والبته ارزون تاجایی ممکن ممنون......:D

پ.خ شد دادا.....
سلام آقا رضا جنس اصلی که خودم تاییدش کنم از 60 به بالا دارم البته جنس اصلی و خوب.

ayat_7216

Registered User
لایک‌ها
282
سلام دوست عزیز
تو تصاویر پخش خودرو ام داشتی؛میشه لطفا قیمتها و مدلهاشو واسم ارسال کنی
سلام دوست عزیز بله دارم از55 تومن دارم به بالا شما سقف بودجه رو مشخص کنید چند مدل رو بهتون پیشنهاد میدم ولی توجه داشته باشین که پخش هام چینی هستند البته کیفیت قابل قبولی دارند.
در خدمتم.

messi2011

Registered User
لایک‌ها
844
سلام
دادا کولر گازی چیزی موجود داری؟

ayat_7216

Registered User
لایک‌ها
282
سرویس128 پارچه قاشق-چنگال-کاردو... دسینی فقط و فقط 400000 هزار تومان
20140101_121723.jpg20140101_121909.jpg

iran.meshop

Registered User
لایک‌ها
55
داداش گلم اگه بتونی از محصولات عکس بذاری خیلی بهتر میشه . مثلا من احتمالا از ماکروفر هاتون هم بخوام اما باید عکس هاش رو هم ببینم که چه شکلی هستند . اینا ضمانت نامه ندارن درسته؟

ayat_7216

Registered User
لایک‌ها
282
داداش گلم اگه بتونی از محصولات عکس بذاری خیلی بهتر میشه . مثلا من احتمالا از ماکروفر هاتون هم بخوام اما باید عکس هاش رو هم ببینم که چه شکلی هستند . اینا ضمانت نامه ندارن درسته؟
چشم حتما عکس از تک تک محصولات که امکانپذیر نیست که بخوام آپ کنم چون تاپیک بهم میخوره ولی ایشاالله مدل هر کالا رو جلوش مینویسم و لینک میذارم که هم بتونید مشخصات کامل هم عکس های اینترنتیش رو ببینید.

mahyar rahnama

Registered User
لایک‌ها
644
سلام
عزیز سرویس دسینی 12 پارچه هم دارید؟ قیمت؟
تستر جنس خوب چه قیمتی دارید؟

ayat_7216

Registered User
لایک‌ها
282
سلام
عزیز سرویس دسینی 12 پارچه هم دارید؟ قیمت؟
تستر جنس خوب چه قیمتی دارید؟
سلام به احتمال زیاد موجود باشه فردا بهتون اطلاع میدم زیر قیمت همکار براتون تهیه میکنم.

بالا