سلام 32 یا 64 چی دارین؟
سلام آقا من مموری Sd کلاس 10 واسه ددوربین سونی میخوام 16 یا 32 باشه لطفا هر مارکی 16 یا 32 دارین با قیمت و هزینه ارسال به اصفهان واسم پیام بفرستید,ممنون
سلام 32 یا 64 چی دارین؟
برادر لینک منو اصلا ندیدی?
ممنون
آقا من یه دوربین سونی خریدم چاره ای ندارم باید یکی بخرم ولی بایدsdباشه چون میکرو نمیخوره اگر میشه همون پاتریوت 16 رو میخوام اگر هم مارک ارزونتر سراغ داری یه خبر بده ممنون فقط واسه فرستادن اصفهان باید چیکار کنم,راستی حتما باید کلاس,10 باشه
سلام من یک عدد رم میکرو اس دی 32 گیک patriot claass 10 با گارانتی معتبر میخواهم لطفا قیمت و شرایط فرستادن برای مازندران را برایم پیام خصوصی کنید
سلام ارسال رایگان هست یا با خریدار؟
با سلام و وقت بخير خدمت شما
يه مموري ميكرو اس دي "patriot 32gig" كلاس 10 ميخوام
از لحاظ كيفيت، آكبند بودن و اصل بودن مموري و نيز سرعت 10 مگ هم كه فرمودين (چون براي فيلمبرداري HD ميخام و خيلي مهمه برام سرعتش) اطلاعاتي در اختيار بنده قرار بديد
ميگن گارانتي مادام العمر دارن پاترويت ها صحت داره آيا؟ شما تاييد ميكنيد؟
نحوه واريز، مبلغ، شماره حساب و ارسال رو مرقوم بفرماييد واگه امروز واريز بشه كي دست بنده ميرسه ؟
تخفيف بوم اله 22 بهمن هم لحاظ كنيد![]()
باتشكر
با سلام و وقت بخير خدمت شما
يه مموري ميكرو اس دي "patriot 32gig" كلاس 10 ميخوام
از لحاظ كيفيت، آكبند بودن و اصل بودن مموري و نيز سرعت 10 مگ هم كه فرمودين (چون براي فيلمبرداري HD ميخام و خيلي مهمه برام سرعتش) اطلاعاتي در اختيار بنده قرار بديد
ميگن گارانتي مادام العمر دارن پاترويت ها صحت داره آيا؟ شما تاييد ميكنيد؟
نحوه واريز، مبلغ، شماره حساب و ارسال رو مرقوم بفرماييد واگه امروز واريز بشه كي دست بنده ميرسه ؟
تخفيف بوم اله 22 بهمن هم لحاظ كنيد![]()
باتشكر
با سلام و وقت بخير
يه مموري ميكرو اس دي "patriot 16gig" كلاس 10 ميخوام
لطفا نحوه خرید پ.خ بشه
ممنون
سلام داداش میشه فرق کلاس 10 با 4 یا 2 رو بگین؟؟؟
سلام و خسته نباشيد خدمت آقا جابر گرامي
مموري امروز به دستم رسيد باتشكر از شما
ولنتاين بر شما خوش![]()
يك عدد مموري 32 گيگ پاتريوت در روز جمعه از استارتر محترم خريداري شد