sh_b_e_1365
Registered User
عزیز جواب مارو ندادی !!؟
یکم کارمون فوریه
یکم کارمون فوریه
ارسال شده برادر..شماره قبضشم فرستادم!خبری نشد از سفارش ما آقا وحید؟
کارمون فوریه
Sent from my GT-I8262 using Tapatalk HD
بله!سلام
تحویل حضوری هم ممکنه؟
برای چه کاری؟سلام
بهترین رم 16 گیگ کدومه ؟
آدرس میدید لطفا خدمت برسم. یه مموری 32 میخوامبله!
برای چه کاری؟
فرق چندانی ندارند! من خودم تیم-توشیبا و ترنسد رو بهتر میدونم چون قیمتشون مناسبه!وحید جان مموری 64 برای نوت 3 چی پیشنهاد میکنی ؟؟بین این برندها کدوم بهتره..پاتریوت ..سندیسک..توشیبا ..تیم از لحاظ کیفیت و عمر
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
من شهرک آپادانا هستم! خواستید پیغام بدید هماهنگ کنیم!آدرس میدید لطفا خدمت برسم. یه مموری 32 میخوام
فردا هم هستید؟
سلام وحیدفرق چندانی ندارند! من خودم تیم-توشیبا و ترنسد رو بهتر میدونم چون قیمتشون مناسبه!
من شهرک آپادانا هستم! خواستید پیغام بدید هماهنگ کنیم!
جفتشون زیر 15 مگ هستن برادر.. فرق چندانی ندارن!وحید جان از بین توشیبا 64 و تیم 64 کدام سرعت رایت بالاتری داره ؟ برای فیلم گرفتن میخام گوشی نوت 3
64 تگه توشیبا اکسریا داشت قطعا توشیباوحید جان از بین توشیبا 64 و تیم 64 کدام سرعت رایت بالاتری داره ؟ برای فیلم گرفتن میخام گوشی نوت 3
اره متاسفانه اکسریا 64 گیگ نداره!64 تگه توشیبا اکسریا داشت قطعا توشیبا
ولی الان ترنسند فکرکنم خوش قیمت تر باشه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
شما خیلی احساس زرنگی میکنی؟ من خودم هر صفحه چندین بار ادرس مغازه های عمده فروش علادین رو برای خرید حضوری دوستان دادم! تشریف ببرند و خرید کنند!دوستان تهرانی می توانید از علا الدین ارزانتر بخرید
قیمتها توی ماه مهر پایین تر هم میاد
با اجازه داش وحیددوستان تهرانی می توانید از علا الدین ارزانتر بخرید
قیمتها توی ماه مهر پایین تر هم میاد
اخی چیز عجیبی نیست! من خودم به مشتری های حضوری مدام میگم که برن علادین خرید کنند! این اقا مشکلش اینه که پیغام داده میگه مموری رو که خرید من رو تعداد 49500 ائه میتونه 45 از علادین بخره! منم عرض کردم بنده فروش ندارم و تشریف ببرند از همونجا بخرند! حالا بهشون زور امده امدن تو تاپیک میگن علادین ارزونتره! خدا کنه علادین مموری 52 تومین بنده رو بده 20 تومن من که بخیل نیستم دوستان حتما از اونجا خرید کنند!با اجازه داش وحید
از علاالدین!
بسی جک قشنگی بود.
به شما بیشتر زور آمده من خودم رفتم خریدم الان هم عالی کار میکنه. من خریدم 48 تومن و هزینه پست را هم اگر بهت زور نمیاد حساب کن.اخی چیز عجیبی نیست! من خودم به مشتری های حضوری مدام میگم که برن علادین خرید کنند! این اقا مشکلش اینه که پیغام داده میگه مموری رو که خرید من رو تعداد 49500 ائه میتونه 45 از علادین بخره! منم عرض کردم بنده فروش ندارم و تشریف ببرند از همونجا بخرند! حالا بهشون زور امده امدن تو تاپیک میگن علادین ارزونتره! خدا کنه علادین مموری 52 تومین بنده رو بده 20 تومن من که بخیل نیستم دوستان حتما از اونجا خرید کنند!