omidfathi1364
Registered User
پس این تاپیک فقط واسه شهرستانیاست؟! اونجا با همین قیمته؟!
نه برادر! تهرانی ها هم خرید کردن (هم حضوری هم پستی) ولی بنده به کسی شماره تلفن نمیدم! شما سوال کردی من عرض کردم فروش از طریق فرومه و هماهنگی هم فقط از طریق فرومه! اگر میخواستم شماره بدم به کسی پست اول مینوشتم! در ضمن شما ممکنه بری اونجا ارزونتر بخری ممکنه گرونتر بخری! دیگه بستگی داره به اینکه با فروشنده تو اون مغازه چطوری برخورد کنی!پس این تاپیک فقط واسه شهرستانیاست؟! اونجا با همین قیمته؟!
دوست عزیز من برا شما فارسی نوشتم اگر میخواید تشریف ببرید مغازه خود شرکت تو علادین خرید کنید! من حضوری فقط بشرطی تحویل میدم که قبلش واریز شده باشه و 2-3 روز بعد اونم فقط ساعتی من هستم قرار قبلی بزارید و تشریف بیارید ببرید! تجربه ثابت کرده این هماهنگی 100 برابر سختتر از خرید از علادینه پس هیچ دلیلی نداره من برای 1قلم جنس فراوون تو بازار طرف خریدار رو به این زحمت بندازم! شما اسمشو میزاری کل کل (!) من اسمشو میزارم منطق! من مشکل شمارو متوجه نمیشم! از من شماره تلفن خواستید عرض کردم نمیدم! مشکل شما دیگه چیه؟ گفتید نحوه خرید چطوریه عرض کردم پست اول نوشتم! الان 20 بار دیگه هم تکرار کنم باز شما حرف خودتو خواهی زد!خوب الان من چطوری میتونم تهرانم حضوری! تاپیک اولم چیزی راجع بهش ننوشتی! به جای این همه کل کل و سوال و جواب یه خط مینوشتی بهتر بود!
داداش من احساس میکنم شما از من طلبکاری اینطوری صحبت میکنی! بنده پست اول نوشتم همین مطالب رو و نحوه خرید رو توضیح دادم! شما یا موافق هستی یا نیستی! اگر نیستی مشکل منه؟ من واقعا نمیفهمم یکی پیغام میده میگه تلفنت رو بدته من نمیدم به قصد انتقام گیری شروع میکنه به پست بیربط زدن داخل تاپیک و تازه طلبکارم میشه! واقعا زبون ادم بند میادشما فارسی نوشتی ولی خودت ترکی با فارسی مشکل داری!
همین نوشته رو کپی کن تو صحفه اولت کمی آداب معاشرت هم یاد بگیری.
برادر سرعت اگر ملاک باشه لکسار هست ولی خیلی گرونه!سلام جناب خسته نباشید.الان بهترین مموری ۶۴ گیگ سرعت بالا موجود توی بازار چی هست؟هم از نظر سرعت هم کیفیت هم گارانتی ممنون.!![]()
32 و 64 اشم هست ولی الان گرون میوفته! نزدیک 250 تومن 64 گیگشه!با سلام خدمت شما قیمت این مموری در ظرفیت 16 و بالاترشو لطف کنید. Toshiba Exceria Type2 SD 16GB U1 SDR104
فرق چندانی ندارن! گارانتی ترسند اکثر جاها بجز تهرانم شعبه داره!سلام عزیز
16 کلاس 10 از بین تیم و توشیبا و ترنسند کدوم بهتره؟
نحوه ارسال و پرداخت و پست رو لطفا بگین...........
ممنون
داخل تاپیک نمیتون بگم اگر خواستی پیغام بدید!سلام
رم میکرو 8 گیگ کلاس 10 oem تعداد5000 میخوام قیمت اعلام کنید استعلام میگیرم جهت خرید
محل فعالیت در منطقه شمال
32 اش هست ولی خیلی گرونه! حدود 110 تومن! شما بجاش 16 بخری و بعدش یه 32 توشیبا بخری تازه میشه 130 تومن! قیمت 32 گیگ لکسار اصلا مناسب نیست!با سلام،دوست عزیز مموری لکسار اون مدل که با رم ریدر usb3 بود 32 و 64 موجوده؟؟ اگه هست لطفا قیمتشو بفرمایید