Pooriya.a
فروشنده معتبر
1 عدد سامسونگ به کاربر joorab فروخته شد !
شما هر کدوم رو میخوایی بگو من تقدیمتون می کنم ...
بله تهران حضوری هم امکانپذیر هست !
فردا برای ایشون پست میشه !1 عدد سامسونگ به کاربر joorab فروخته شد !
2تا وریکو هم برای شماسلام من یه وریکو میخوام
اصلاح میشود 2 تا
گفتم که
یدونه Verico میخام
کجا باید بیام ازت بگیرم؟
نسخه 2USB2 هستش یا USB 3?
منظور شما همین حرفا بود ... !من این حرفها رو زدم؟!
باکس یو اس بی3 نداری؟
الا همین وریکو توی پاساژ رضا کمتر از 16 تومن نمیدن من پایین ترین قیمتی که از ویرکو توی بازار داشتم 13-14 تومن بوده و بعد هم من کلا قراره 2تومن سر هر باکسی سود کنم که فکر نکنم خیلی زیاد باشه !دوستای گلم قضاوت نکنید
هزار تومن و 2تومن پولی نیست که تاپیک این دوستمون رو خراب میکنید
ایشون که نمیخوان کادو بدن بهتون
حداقل میخوان 2تومن روش سود کنن که حقشون هم هست / (حداقل سود 20% عرف بازاره)
مثلا من عمده 6تومن سزاغ دارم - باید 8 تمن خرج کنم و کرایه بدم + وقتم هم تلف میشه + از کارم هم عقب میافتم
2 2 تا 4تا که کردم دیدم درسته یمقدار بالاتر میخرم ولی باز واسم بصرفه تره تا برم از بازار بخرم
خرید اینترنتی حکمتش همینه...
پس همینجا بحث رو تموم کنید و آقا پوریای گل هم پست بالا سریه من رو ادیت کنه و یمقدار نرم تر برخورد کنه ...
مرسی
از همه دوستانی که سفارش باکس رو داده بودند ، عذر خواهی میشه !!
تمام باکس ها به 2-3تا از مغازه دار ها فروخته شد !
تایپکـــــــ تخته میشه !
الا همین وریکو توی پاساژ رضا کمتر از 16 تومن نمیدن من پایین ترین قیمتی که از ویرکو توی بازار داشتم 13-14 تومن بوده و بعد هم من کلا قراره 2تومن سر هر باکسی سود کنم که فکر نکنم خیلی زیاد باشه !
این مدل ساسونگ که کلا تموم شد رفت ، سوزوکی هم که از اولش کم بود ، فقط مونده بود وریکو که اونم با 2تا از مغازه دارها صحبت کردم قراره اونا ور دارن ... !
اینجا هم فردا یا پس فردا وریکوهای سفارش داده شده به دوستان تحویل داده میشه ....
باز اگه دوستانی که پشیمون شدن و فکر میکنند گرونه تا 12 امشب اعلام انصراف کنند چون من قراره همه رو عمده رد کنم بره و میخوام ازش چندتا برای بچه ها بردارم .... !!