سلامسلام لطفا قیمت اخر پرینتر اپسون p50 به همراه نتنکر و متعلقات رو برام خصوصی کنید
ممنون
براتون پ .خ فرستادم
سلامسلام لطفا قیمت اخر پرینتر اپسون p50 به همراه نتنکر و متعلقات رو برام خصوصی کنید
ممنون
سلام دوست عزیز
hp 2510 عالی برای مصرف خانگی کارتریج قابل شارژ هست کیت شارژ دارم که خودتون می تونید شارژ کنید تعداد دفعات شارژ بستگی داره چقدر کار کنه حداقل 4 بار حداکثر 7 بار شارژ میشه
hp 2510 خیلی بهتر از mp230 هستشcanon mp230 چطوره؟
سلام دوست عزیزسلام
این مدل کارتریج خدمتتون هست؟ PG-40 BLACK
برای پرینتر canon mp210 میخوام.
hp 2510 خیلی بهتر از mp230 هستش
hp عمر بیشتری نسبت به canon داره 2510 هم هد روی کارتریج و سرعت چاپش از mp230 خیلی بالاتره اگه mp230 هم می خواهید دارماز چه لحاظ؟
میشه کامل توضیح بدید؟
جدا نبودن کارتریج mp230 از هد (کامپکت بودن) آن حسن بزرگی هستش.
سلام دوست عزیزسلام
یه سه کاره ( پرینت . کپی . اسکن اگه فاکسم داشت که خوبه ولی زیاد کارایی نداره واسم ) میخوام واسه خونه ترجیحا رنگی میخواستم چوهر افشان بگیرم اما دو ستان گفتن اگه استفاده مکرر ازش نکنی چوهرش خشک میشه یا هزینه شارز جوهر با کیفیت با خیلی خیلی بالاست نسب به پول اولیه بابت دستگاه حالا سوالم اینه من تقریبا شاید یه چند ماهی از پرینت استفاده نکنم شایدم هر ماه تا40 تا م بگیرم خشک میشه جوهر تو این شرایط یا اکه مثلا تو اون ماهای که پرینت ندارم میتونم هفته ای دو سه برگ بگیرم محظ خشک نشدن چوهر میشه این کارو کرد ؟ نظر خودت جیه شما روش دیگه ای داری ؟ هزینه شارژ واسه چوهر باکیفیت وواسه هر بار چقد میشه ؟ شما بالا در پاسخ به دوستمون گفتینکیت شارژ دارم که خودتون می تونید شارژ کنید تعداد دفعات شارژ بستگی داره چقدر کار کنه حداقل 4 بار حداکثر 7 بار شارژ میشهخوب بعد ازین تعداد شارژ باید جی واسش خرید و چقد هزینه داره ؟و با توچه به نوع استفاده من شاید کلا ماهی 50 تا 70 هر جند وقتباید جوهر عوض کنم ؟ گفتن که لیزری بگیر ولی قیمتاش بالاس و من واسه خونه میخوام کار زیادیم ندارم باهاش فقط واسه وقطای که لنگ میمونم میخوام همین و من رنگی م میخوام دیگه هیچی میشه یه راهنمایی کنی که بتونم یه چوهر افشان بگیرم با توجه به شرایط بالا
تو اینا کدومو پیشنهاد میدی که خودتم کارشو بیشتر قبول داشته باشی یعنی با هزینه کمتر بهترین کاراییو داشته باشه
HP 3050A
canon mx374
HP 2510
hp 4620
canon mp230
این که وای فای داره کیفیتش چطوره و شرایط منم اینه که 1. اولین و مهمترین کیفیت چاپ و اسکن و کپی عالی عال تو هر سه تاشون داشته باشه ( تو رنج مدلای بالا اگه مدل دیگه ایم هست و فعلا شما نداری شما بگو)
2. خیلی بی صدا باشه 3.ال سی دی داشته باشه 4 . ترجیحا وا ی فای داشته باشه اگرم نداشت که هیچی 5. کیفیت قطعاتش خوب باشه
مهمترینش گزینه یکه بعد 2 اگر که گزینه های بعدشم بود که چه بهتر اگرم نداشت که هیچی لطفا کامل کامل کامل جواب بدین
ممنونم
سلامسلام پرینتر لیزر 4 کاره رنگی ندارین؟؟میشه مدل و قیمتش را برام بفرستید.متشکر
سلام دوست عزیزسلام
نظرتون درباره پرینتر تک کاره "سیاه سفید" hp 1300 چیه و قیمتش چنده حدودا ؟
واینکه میخواستم بدونم کارتریج و رنگش چقدر در میاد ؟
http://www.pcworld.com/product/18330...t-desktop.html
سلام دوست عزیزسلام
خسته نباشید
کارتریج مشکی hp901 دارین؟
قیمت؟
سلام دوست عزیزدوست عزیز کارتریج hp 1214 قیمتش چنده؟طرح و اورجینال داره؟