دشمنت شرمندهداداش شرمنده :
این مدل آکش چنده ؟ حدود قیمت آک رو بهم بگو .
Canon Pixma MP-490
Canon Pixma MP-490 قیمت، خرید، مشخصات و فروشندگان پرینتر
شرمنده که زیاد سوال میپرسم .
داداش متاسفانه قیمتش نمیدونم فکر کنم حدودی 300-400 تومن باشه
دشمنت شرمندهداداش شرمنده :
این مدل آکش چنده ؟ حدود قیمت آک رو بهم بگو .
Canon Pixma MP-490
شرمنده که زیاد سوال میپرسم .
سلام دوست عزیزسلام . این مدل سیاه و سفید هم چاپ میزنه دیگه درسته ؟
سلام دوست عزیزسلام دوباره خدمت دوست عزیز و گرامی بازم مزاحم همیشگی:blush: یه راهنمایی میخواستم دوست عزیز.من یه پرینتر مدل canon mf4890dw دارم که کارتریج استارترش تموم شد دادم شارژکنن برام که متاسفانه زدن خراب کردن کیفیت پرینت خیلی اومده پایین.میخواستم نظرتون رو بدونم در مورد اینکه ایا همه شارژ ها کیفیتشون انقدر افت داره که من یه صفحه تمام سیاه که پرینت میگرفتم قبلا کاملا صاف و تمیز و پررنگ میزد اما بعد شارژ رنگش شد خاکستری کم رنگ و پر خط و خش رو صفحه پرینت و فونتهای ریز رو هم یا نمیزنه یا خیلی کم رنگ میزنه.یعنی اینا بد شارژ کردن؟به نظر شما من ارجینال بگیرم بهتره یا شما پودرهای بهتر واسه کنان دارید که من خودم شارژ کنم.چون طرح کارتریجها رو هم گرفتم چنگی به دل نمیزد.سیاهش خاکستری میزنه و پررنگ نمیزنه.به نظرتون من چیکار کنم چون میخوام اون کارتریجها رو که برای ip7240 میخواستم ازتون بگیرم کفتم یه کارتریج یا پودر هم برای mf4890dw از شما بگیرم.مثلا بردم دادم نمایندگی برای شارژ اینجوری زد خراب کرد.به شما اعتماد دارم دوست عزیز ممنون میشم یه راهنمایی بکنید.ممنون و موفق باشید.
سلام دوست عزیزسلام دوست عزیز این 660 نسیت به p50 چقدر سره؟! یعنی به جزء کپی و اسکنش تو چاپ عکس از p50 سر تره؟! اگه آره من یدونه p50 دارم! خیلی کم کار کرده تانک خورم هست چقدر روش سر بدم برای 660 ؟! اصلا 660 سوای چند کاره بودنش ارزشش رو داره که با p50 عوضش کنم؟! ممنون
سلام دوست عزیزدرود بر شما . یه سوال ازتون داشتم . راجع به این پرینتر چندکاره سامسونگ 3405fh هست . کارتریجش چند برگ چاپ میکنه ؟ هزینه شارژش چقدر درمیاد ؟ بعد از چندبار شارژ باید کارتریجش تعویض بشه و در آخر قیمت کارتریجش چقدره ؟ ببخشید زیاد سوال پرسیدم .ممنون از شما .
سلام دوست عزیزببخشید پرینتر تا 100 تومن چه چیزی رو پیشنهاد می کنید؟
سلامسلام
برای پرینتر canon MP490 برای شارژ کردنش بهتره کیت شارژ با جوهر تهیه کنم یا فقط جوهر ؟
واینکه جوهر و کیت شارژ از چه مارکی بهتره برای این پرینتر و قیمتش دقیق چقدره ؟
لینک :
ممنون
سلام دوست عزیزسلام
برای شهرهای دیگه جز تهران هم ارسال می کنید؟
سلام دوست عزیزپرینتر samsung 2160 با کارتریجی که رو خودش هست حدودا چند صفحه میشه پرینت کرد؟ کارتریجش هم موجوده؟