سلام دوست عزیزباسلام و خسته نباشید
کارتریج برای این مدل دارید؟
HP LaserJet P1102
اگر بود لطفا قیمتش را هم اعلام کنید
باتشکر
sent from my Galaxy Grand DUOS
سلام دوست عزیز
موجوده طرح 87 تومن .اورجینال 192 تومن
سلام دوست عزیزسلام
بین 1102w و 2165w کدوم رو برای خونه پیشنهاد می کنید؟
بیشتر منظورم موقع شارژ کردنش هست که دفعات زیادی بشه شارژش کرد و کیفیت خیلی کم نشه و هزینه شارژ مناسب باشه.
بستگی به اون پودری که شارژ کردن داره .پودر هم دارم برای hp یک کیلو 42 تومن .من کارترج رو دادم بیرون که شارژ کنن و بعد از اولین شارژ کیفیتش شدید افت کرده
احتمال هست که از پودر خوب استفاده نشده آیا شما پودر برای این مدل بخوره هم دارید؟
اگر ندارید این مدل طرح یک بار مصرف هستن با نه مثل اورجینالش جواب میده؟
پرینتر مدل HP 1050 که دارید، این با هزینه ارسال چقدر میشه؟
شارژ کردنش آسون هست؟
هزینه پودر های شارژ چقدر در میاد؟
بهش میشه منبع تغذیه وصل کرد؟ اگه بشه هزینش چند در میاد
ببخشید که سوالاتم زیاد شد
sent from my Galaxy Grand DUOS
سلام<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"><body xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"><p><br /><
سلام
من hp psc 1513 دارم می خواستم ببینم کارتریج ارجینالش یا تانک مشکیش ( اگه میشه وصل کرد) چند در میاد
ظاهرا با این قیمتها یه پرینتر نو بگیرم بهتره ... ارزونترین پرینتر که قابلیت تانک جوهر رو داشته باشه با ارسالش چند در میاد ( کلا این پرینتر رنگی های خانگی رو کدوماشون رو میشه تانک وصل کرد؟؟)
باتشکر فراوان
سلام دوست عزیزسلام
برای کارهای خانگی پرینتر رنگی که مصرف جوهرهاش قیمتش پایین باشه و همچنین قیمت خود پرینتر رنگی پایین باشد ارزانترین مدل چیست و قیمت؟؟؟
بعد پرینتر 3 کاره رنگی ارزانترین مدل همچنین قیمت با مدل؟؟؟؟؟
مصرف شارزش یعنی برای هر بار 30 تومنه؟؟؟؟سلام دوست عزیز
hp 1050 سه کاره هستش برای مصارف خانگی عالیه با گارانتی 138 تومن . کیت شارژ هم دارم برای شارژ کردن رنگی 15 تومن سیاه 13 تومن
تاپیک که به روز نیست چون قابل ویرایش نیست . قیمت جدید باید سوال کنیدrdقیمتات پایین نیومده؟ امروز ایران بودم پایینتر از این بوئ
برای هر بار 30 تومن نیست . با کیت شارژ 5 بار حدودی میشه شارژ کردمصرف شارزش یعنی برای هر بار 30 تومنه؟؟؟؟
چند تا رنی معمولی برگه میزنه اگه شارز کامل باشد؟؟